ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

תכנון ירח דבש - מקסיקו

פורום מרכז אמריקה
    2
    5
    755
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ?
      אורח נערך לאחרונה על ידי

הי לכולם, אנחנו טסים בתחילת אפריל לחודש למקסיקו לירח דבש להלן תכנון הטיול שלנו: מקסיקו סיטי - אקפולקו - וואחקה - סאן קריסטובל - פאלנקה - מרידה - טולום - איסלה מוחרס - קנקון - מקסיקו סיטי אשמח לקבל טיפים, רעיונות או כל דבר אחר שיכול לעזור לנו. בנוסף אשמח לקבל השערה כמה זמן נסיעה יש לנו מקום אחד לשני והאם את חלק מהמעברים ניתן לעשות בטיסות? תודה רבה לכולם!!!
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • yaelles
        yaelles נערך לאחרונה על ידי

תכנון ירח דבש - מקסיקו:Re
        אנחנו עשינו מסלול דומה בירח דבש שלנו.... אנחנו הגענו מארה``ב לטיחואנה ומשם לקחנו טיסה לוואחקה, לא אהבתי כל כך את המקום ,היינו במונטה אלבן ובכנסייה ברחוב הראשי (לא זוכרת את שמה...) תיכננו להישאר שם ללילה, אבל המקום לא היה נראה הכי סימפטי, אז לקחנו נסיעת לילה לסאן קריסטובל (תקחו רק מחלקה ראשונה!) הגענו בבוקר לסאן קריסטובל, מקום מקסים... הלכנו לgita del sol בעקבות המלצות באתר.אכסניה נחמדה וזולה, יש בחור בשם דני שהוא הבעלים של המקום , ממש נחמד שם , יצאנו בבוקר לטיול לקניון דל סומידרו, מקום מדהים (קחו איתכם משהו ארוך אם יהיה מעונן כי קר בשייט) אח``כ חזרנו לסאן קריסטובל ולקחנו מונית עם זוג לכפר צ`מולה נחמד ומעניין. יש בסאן קריסטובל מסעדה של ישראלית,ממש שווה. למחרת לקחנו טיול לפלנקה שעובר דרך אגווה אזול ומיסול אה, מקומות מדהימים !!! מפלי מיים ואגמים פשוט מדהים ! הדרך קצת קשה ומלאה סיבובים , משם הגענו לעתיקות פלנקה בתוך הג`ונגל ממש יפה, ונשארנו באל פנצ`ן שזה מושבת מטיילים בג`ונגל , הביקתות הכי שוות של אד ומרגריטה, ויש שם מסעדה ממש מעולה , עשינו שם טיול סוסים והעברנו סופ``ש רגוע, במוצ``ש לקחונו נסיעת לילה (8 שעות ) למרידה , תיירים שפגשנו שם אמרו שאין יותר מידיי מה לעשות שם , אז נסענו לצ`יצ`ן איצ`ה בילנו שם חצי יום ואז נסענו לפלאיה דל כרמן המדהימה... חופים כמו בגלויות , עשינו שנורקלינג ממש מגניב, נסענו יום אחד לקוזמל , אי מאוד תיירותי , אבל נחמד, עשינו שם גם כן שנורקלינג. יום אחד נשענו לשל -אה. ממולץ במיוחד!!! קצת יקר אבל שווה כל שקל. אח``כ נסענו לקנקון ומשם לאיסלה מוחרס . האי של הישראלים ,מקום זול יחסית , ממש נחמד , עשינו שם צלילות במועדון צלילה , ממש חוויה גם למי שאף פעם לא צלל (כמוני למשל...) היינו שם 5 ימים למרות שהתכוונו להיות שם הרבה פחות... משם נסענו לקנקון מאוד יקרה מלאה אמרקאים , היינו בקוקו בונגו ... וזהו. אם יש לך עוד שאלות . אני אשמח לענות. תעשו חיים
        • ?
          אורח נערך לאחרונה על ידי

הי יעל, קודם כל תודה ענקית על העזרה המהירה!!! רשמתי לי כמה טיפים שרשמת בהודעה ואני חושבת שבעקבות כמה טיפים שקראתי ומה שאת כתבת נוותר על ההגעה למרידה. אשמח אם תוכלי להגיד לי פחות או יותר כמה ימים כדי להשקיע בכל מקום לפי הרשימה שכתבתי בהודעה הראשונה בהנחה שיש לנו חודש ימים... ימית
          • yaelles
            yaelles נערך לאחרונה על ידי

בכיף:-) לנו היו 3 שבועות ואנחנו לא כל כך אוהבים לשבת כל היום בטן גב בחוף , אלא יותר לעשות דברים אטרקטיבים , ודבר נוסף שהגביל אותנו היא העובדה שאנחנו שומרי שבת וחיפשנו להיות במקומות כמה שיותר מעניינים בסופי שבוע. וואחקה- בין יום ליומיים סאן קריסטובל - בנוסף למה שרשמתי יש עוד אגמים צבעוניים (אני לא זוכרת את שמם ) שאפשר לנסוע לשם יום שלם- סה``כ משהו כמו 3-4 ימים הייתי ממליצה לכם ללכת לחופים בצד הפאסיפי , כמו זיפוליטי (אנחנו לא היינו שם , אבל חברים המליצו לי). פלנקה 3 ימים מספיקים שם . מרידה- לוותר - ללכת רק לצ`י`צן איצ`ה ולקחת שם מדריך. אתם יכולים ללכת לטולום - גם שם לא היינו , אבל נראה לי שאם יש זמן אפשר ללכת לאיזה יום יומיים , פלאיה דל כרמן- 4-5 ימים , תלוי מה אתם אוהבים לעשות... קוזמל- יום אחד מספיק איסלה מוחרס- בשקט אפשר להיות שם שבוע. קנקון - מאוד יקרה , לכן הייתי ממליצה לא להיות שם יותר מלילה אחד. השאלה היא מה אתם אוהבים לעשות??
            • ?
              אורח נערך לאחרונה על ידי

אנחנו יוצאים לירח דבש בהתחלה לספוג קצת את האווירה של מקסיקו, לראות עתיקות, נופים וכולי.. ולאחר מכן להינות מהשקט, הים, החופים, האוכל, הממשקאות ובטן גב בכיף! אנחנו גם צוללים בשעות הפנאי שלנו אז גם צלילה זה משהוא שבא בחשבון.
              • 1 / 1
              • פוסט ראשון
                פוסט אחרון