Front of the line
-
שלום, אשמח לדעת מניסיון האם כדאי באוקטובר ביוניברסל לרכוש כרטיס קדמת תור? האם זה שווה את המחיר הכפול?
תודה
-
front of the lineהי לימור,
הכרטיס שווה. זה ממש כיף לבלות הפארק בלי לעמוד בתורים. אבל - אם מדובר באוקטובר באמצע שבוע ולא בסוף שבוע ומדובר ביום רגיל שאין בו חג או מועד מסויים לדעתי אין שום צורך לשלם כל כך הרבה לכרטיס הזה. בעזרת תכנון נכון אפשר להנות בפארק ללא כרטיס קיצור תורים. ממליצה: קודם את הסיור, לרדת למתקנים למטה ואז המתקנים למעלה. להגיע ממש עם פתיחת הפארק. לדעתי עדיף גם לא ביום שישי.
אגב אנחנו רכשנו את הכרטיס הזה במחיר ממש מוזל באתר של premium outlets. נרשמים ללא עלות כחברי מועדון ומדי פעם יש מבצעים טובים ליוניברסל.
פוריה
-
front of the lineתודה פוריה על כל העזרה והתשובות תמיד!
נרשמתי לאתר שאמרת בזמנו ואני לא מצליחה להבין לאן נכנסים ואיפה רואים דברים שלא קשורים לאאוט לט...
-
front of the lineהי לימור
כנסי לאאוטלט של Camarilio.
יש שם קופונים לחנויות ויש מבצעים.
ואז במבצעים כתוב יוניברסל סטודיוס.
ממה שראיתי עכשיו יש שם מבצע לקיץ 5 דולר הנחה לכרטיס.
תעקבי ותראי בהמשך מה המבצעים לאוקטובר.
פוריה
-
front of the lineתודה רבה

-
front of the lineאל תשכחי לעדכן לגבי אוקטובר (-:
-
front of the lineהיתרון בכרטיס הוא שגם ניתן לרכוש אותו בתוך הפארק עצמו ולכן לדעתי כדאי לחכות עם השדרוג כי אם תיפלו על יום לא עמוס אז חבל על הכסף אהל אם יהיה עמוס הכרטיס משדרג את הבילוי בפארק. עופר
-
front of the lineאני הייתי ביוניברסל LA בסוף ספטמבר 2015 באמצע שבוע.
הגעתי לשעת פתיחת הפארק ובהתאם להמלצות באינטרנט עשיתי את הפארק בכיוון ההפוך (רצים למתקנים הרחוקים בלי להתעכב וחוזרים חזרה לכיוון הכניסה)
בשעה הראשונה הספקתי לעשות 3-4 מתקנים (כמעט ולא היה תור או שלא היה תור בכלל)
ובהמשך היום נאלצתי להמתין בערך 15-30 דקות למתקן
ההמתנה הכי ארוכה שלי הייתה לסיור באולפנים ועמדה על שעה +/-
לדעתי המתנה סבירה של 15-25 דקות דווקא מוסיפה לחוויה, הופכת את זה לבילוי של יום שלם ונותנת זמן לנשום בין המתקנים
לא רשמת באיזה יוניברסל מדובר. יתכן ובאורלנדו הדברים שונים
-
front of the lineיוניברסל קליפורניה
-
front of the lineכמובן צריך לזכור שכרטיס ה- f.o.l מעניק פעם אחת בלבד את הזכות לתור נפרד
ועלותו כמעט כפול
בכל מקרה כדאי להתחיל בסיור באולפנים, ואחכ במתקנים שלמטה שעל פניו מעט יותר מרגשים מאלו שבאזור הכניסה ( למעט הרי פוטר ? .)