אוטובוס לפאי - התייעצות
-
מחשבה שצצה לי בראש ככה 24 שעות לפני הטיסה ורציתי לקבל דעה של מנוסים ממני.
אני טס מחר בערב ומגיע לצאנג מאי ב 17. התכנון הוא לצאת לפאי ב 19 עד ה 22 כשב 23 יש לי טיסה בצהריים לקוסמויי.
יש לי כמה מחשבות לא ברורות שהייתי רוצה לשתף איתכם ..
- מבחינת מזג האוויר , האם יש סיכון בכך שהאוטובוס לא יצא מפאי חזרה לצאנג מאי בגלל הצפות או גשמים ? ( תוך כדי התחשבות בתנאי הדרך חזרה לצאנג מאי וכדומה ) ?
-
אם מישהו יכול לתת קצת פרטים אודות הנסיעה לפאי וחזרה ממנה ( מחירים , היכן נמצאת התחנה ושעות יציאה ( כמובן שיש עדיפות לאוטובוס\מיני וואן ראשון בבוקר )
-
היכן סוגרים כרטיס נסיעה באוטובוס או וואן ? דרך סוכנויות או שניתן לסגור במקום עצמו ?
דרך אגב , אני מבחינתי הייתי יוצא ב 23 מפאי ישר לשדה תעופה בצאנג מאי אך זה נראה לי מסורבל מדי מחשש לפספס את הטיסה.חג תאילנדי שמח לכולם ומברוק על העשייה של כולם !
-
אוטובוס לפאי - התייעצותהכותב הינו סוכן נסיעות המשווק ומוכר שירותי תיירות בתאילנד שיתכן וקשורים לתשובה זו , על הקורא להתייחס לכך בהתאם במסגרת שיקוליו בקבלת ההחלטות
הנסיעה במיניוואן לפאי מצ'אנג מאי אורכת כ 4 שעות ושעת היציאה הראשונה היא בשעה 8:00 בבוקר, כמו כן ניתן לרכוש כרטיס נסיעה הכולל איסוף מהמלון בכל סוכנות.
מבחינת ביטול הנסיעה בעקבות תנאי מזג האוויר לרוב לא קורה, אבל הדבר תלוי בהחלטת החברה המוציאה את הנסיעה.לא הייתי ממליץ לך לצאת מפאי ביום הטיסה, קח בחשבון שהמיניוואן הראשון יוצא בשעה 8:00 בבוקר והנסיעה אורכת כ 4 שעות, כמו כן רצוי להגיע לשדה התעופה כ שעה וחצי שעתיים לפני הטיסה.
-
אוטובוס לפאי - התייעצותנדיר שהנסיעה בין צ'יאנג מאי לפאי נחסמת בשל הצפות וכדומה.
לגבי הדרך - הכן את עצמך לחצי דרך (מפאי ועד למחצית הדרך לכיוון צ'יאנג מאי, בערך כמובן) מפותלת מאוד, אך גם מרשימה ובעלת נוף מדהים. -
אוטובוס לפאי - התייעצותתיקון קל למרכז למטייל,עשיתי את הדרך הזו 10 פעמים ומעולם זה לא היה יותר משלוש שעות כולל 15 דק' הפסקה.
ובזמני (עד 2012) ההסעות של AYA היו יוצאות מ-07:00 מפאי לצ'יאנג מאי. -
אוטובוס לפאי - התייעצותלא סגור על זה שזה היה כולל עצירה של ה-15 דקות ובכל מקרה לא יותר משלוש ורבע שעות.