השכרת רכב שאלה דחופה
-
אנחנו נוסעים כל המשפחה 8 איש לטיול בסלובקיה, לוקחים רכב בבודפשט ומשם ממשיכים... ראינו רכב של אופל vivaro 9 pax ואמרו לנו שאפשר להכניס בתא מטען רק 2 מזוודות?זה הגיוני?יש לנו כסא פנוי ועוד תא מטען. למישהו יש ניסיון עם הרכב הזה?ממש תודה
-
השכרת רכב שאלה דחופהשכרנו אופל ויורו 9 מקומות אוטומטי בפראג היינו 7 אנשים כל אחד עם טרולי שעלה למטוס ולא היתה שום בעיה.אינני בטוחה לגבי מספר מיזוודות גדולות. מה שכן קחו ניילון אשפה ענק להסתיר את המיזוודות בדרך.סלובקיה נהדת תהנו
-
השכרת רכב שאלה דחופההייתם רק עם 7 טרולי?היה עוד מקום?יש מקום מתחת לרגליים גם לדחוף מזוודות? ראינו סרטון של הרכב וזה נראה שיש מקום, ואז בחברת ההשכרה אמרו שזה מתאים רק ל2 מזוודות, זה לא נשמע הגיוני , 9 אנשים והיא אמרה שיש מקום רק ל2מזוודות?למה להסתיר את המזוודות?
-
השכרת רכב שאלה דחופהבמכוניות מסחריות שהוסבו להסעת נוסעים (דוגמת הויוארו) יש שורה אחורית מתקפלת, שיכולה לשמש או להסעת אנשים, או לקיפול ואז הובלת מטען במקום הכסאות.
כאשר הכסאות פתוחים, נותר מעט מאוד מקום מאחורי השורה האחרונה לטובת מטען. 2 מזוודות נשמע הגיוני.
ניילון - להסתיר את המטען שחשוף לעיני כל כאשר לא נמצאים ליד הרכב. מניח שזה לא מה שיעצור את הגנב הפוטנציאלי, אבל לא יזיק.
-
חברת ההשכרה מתחייבת שתקבל את הרכב הספציפי הזה?או רכב "כמו" זה שכנראה מתאים ל 9 נוסעים אבל עם פחות מקום למטען?
פעמים רבות רכבים ל 9 הם רכבים שהיו במקור ל 6 והוסיפו להם עוד שורת כסאות נוספת על חשבון תא המטען, לכן יש מעט מקום למטען.
-
השכרת רכב שאלה דחופה -
השכרת רכב שאלה דחופהשים לב
חברת השכרה מתחייבת לתת לך רכב כדוגמת הרכב המוצע.
אתה חייב לבדוק באותה חברת השכרה איזו קבוצת רכב זו
מהם הרכבים האחרים באותה קבוצה ומה גודל תא המטען שלהם.
ל8 נפשות גם אם כל אחד עם מזוודה בודדת- עדיין יש 9 מזוודות או תיקים להעמיס לתוך תא המטען.
כמו שהדרקון כתב- הדגמים ל9 הם לעיתים 6 משודרג, ואז ...הלך על תא המטען לטובת הכסאות.
-
השכרת רכב שאלה דחופהתודה לכולם.
-
השכרת רכב שאלה דחופהרק לי זה נשמע מוגזם שהם כותבים רק 2 מזוודות? יש לי יונדאי i25 ו אני דוחף לשם 3-4 בכיף.מישהו מכיר רכבים גדולים שבוודאות כתוב שיש מקום למזוודות? אני חורש את כל האתרים ולא מוצא. תודה.