USS Midway vs Battleship USS Iowa BB-61
-
מישהו היה בשני המקומות ויכול לתת הערות על השוני ומה נראה לו עדיף? יש טעם ללכת לשניהם או שמספיק אחד מהם?
-
USS Midway vs Battleship USS Iowa BB-61לא הייתי באייווה. כן הייתי במידווי, ובזדמנות אחרת גם באינטרפיד בניו יורק ובמוזיאונים אחרים בסגנון בעולם.
אם אתה לא מחובבי הז'אנר אני מניח שאחד מספיק. ואם אתה ממש לא מחובבי הז'אנר אפשר לוותר גם על האחד הזה.
אני כן חובב, ובשמחה הייתי משלב את שניהם, אבל אישתי ממש לא ולכן אחד זה תמיד פשרה בכל טיול.
ברור שזה שני המקומות הם ממש לא אותו דבר אבל כן נכללים באותו ז'אנר.
לטעמי נושאת מטוסים זה יותר מעניין ומרשים. אבל זו כמובן בחירה אישית.
שימו לב שחלק מהשיקולים הם לא רק איזה מקום יותר מעניין אתכם אלא גם מה משתלב יותר טוב בטיול מבחינת הרצף, הגעה וכו'. ושווה לבדוק גם מחירים ואירועים מיוחדים.
-
USS Midway vs Battleship USS Iowa BB-61הי,
בדיוק לפני שבוע הייתי במידויי, נושאת המטוסים מרשימה מאד, עוצמת הפלדה ניכרת כבר מרחוק. אין ספק שזהו סיור מומלץ, ובהחלט אפשר לשלב עם
Old Town San Diego
-
USS Midway vs Battleship USS Iowa BB-61אגב, אחד הדברים שאהבתי בזמנו במידווי היה שבפועל יש ממנה תצפית על הנמל הצבאי בסן דייגו וראינו עוד נושאות מטוסים וספינות אחרות.
לא שצריך לבקר במידווי בשביל זה (רואים גם מהטיילת), אבל ככה זה "מתחבר בקונטקסט"
-
USS Midway vs Battleship USS Iowa BB-61מסכים עם קודמי. גם אני לא היתי באיובה. אם שרתת בליל הים או הילדים רוצים לשרת אז אפשר לבקר בשניהם. אם אתם אוהבי הז'נר אז מספיק אחד מהם. כמובן גם חשוב איזה מקום משתלב במסלול. המידווי היא נושאת מטוסים לעומת האיובה שהיא אונית קרב.
-
לדעתי אוניית המערכה עצמהמעניינת יותר מנושאת מטוסיםאבל באוניית מערכה יש רק אונייה ובנושאת מטוסים מציגים גם מטוסים.
אבל אני לא יודע כמה הטעם האישי שלי קולע לטעם האישי שלכם
-
USS Midway vs Battleship USS Iowa BB-61אז אני הייתי בשניהם. וגם באינטרפיד (NY).
כן, אני בהחלט חובב של התחום...
אין ממש מה להשוות, חוצמזה ששתיהן כלי שייט.באייווה אפשר לראות כמה תותחים, לעלות לגשר, וזהו בעיקר (עד כמה שאני זוכר). נחמד אם אתה באיזור, לא יותר.
נושאת מטוסים היא כלי בסדר גודל אחר בככל. וכמובן יש את תצוגת המטוסים על הסיפון.