ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

בירורים לגבי rentalcars.

פורום אירופה
    11
    14
    3482
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Roni_3230060
      Roni_3230060 נערך לאחרונה על ידי

קראתי פה בפורומים דברים שנכתבו ובעיקר כאלו שמפנים לאורן מרום.

עד כמה שהבנתי ממה שכתוב הוא לא נציג רשמי של rentalcars. כלומר, מה שהוא יאמר לי לא מחייב אף אחד.

יש לי כמה שאלות ובעצם אין עם מי לדבר מכיוון שאין מענה בטלפון. ניסיתי כבר כמה וכמה פעמים בימים ובשעות שונות עשרים דקות של המתנה ואין מענה.

האם למישהו ענו שם פעם.

ובעיקר אם ח"ו אצטרך לעשות שימוש בביטוח החזר התתפות עצמית בעצם אין לי עם מי לדבר.

אם מישהו מכיר דרך ישירה ליצירת קשר עם נציג רשמי שיוכל לתת תשובות רשמיות עם גיבוי במייל רשמי של החברה אודה מאוד.

כמובן אשמח לשמוע איך הייתה החוויה שלכם כאשר הייתם צריכים את השירות שלהם לאחר ביצוע ההזמנה.

תודה.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • מייק1
        מייק1 נערך לאחרונה על ידי

בירורים לגבי rentalcars.

הי,

היו לי בירורים מולם לגבי השכרת רכב בבולגריה.

באתר היה טלפון עם קידומת 02 (משום מה אני לא רואה כעת), שלמעשה חיוג מקומי, כאשר מגיעים לנציג דובר עברית שיושב במנצסטר אנגליה.

אם יש עומס זה מועבר לנציג באנגלית.

בכל הבירורים שלי מולם בנושא הם היו מאד יעילים, נחמדים ומקצועיים

מייק

• בית הכנסת_3468182
          בית הכנסת_3468182 נערך לאחרונה על ידי

בירורים לגבי rentalcars.
          • ענת_3402356
            ענת_3402356 נערך לאחרונה על ידי

בירורים לגבי rentalcars.

פניתי לאחר ההשכרה בעניין חיוב יתר על בוסטרים; ענו לי בעברית במספר שמתחיל ב 02 . המתנתי 10 דקות למענה. למחרת שלחו מייל עם. הודעת זיכוי על הטעות וכרטיס האשראי זוכה לאחר 4 ימים. שירות טוב מאוד לדעתי.

• יערי
              יערי נערך לאחרונה על ידי

בירורים לגבי rentalcars.

• יערי
                יערי נערך לאחרונה על ידי

בירורים לגבי rentalcars.

לשאלותיך ...

אורן מרום, הוא לא נציג רשמי של rentalcars - נכון, יש לו אתר אינטרנט עם קישור לרנטאלקארס

כלומר, מה שהוא יאמר לי לא מחייב אף אחד - לא נכון! אורן אדם הגון, בכל מקרה סיכום העיסקה הוא מול נציגה של רנטאלקארס לאנגליה ובעיברית

יש לי כמה שאלות ובעצם אין עם מי לדבר מכיוון שאין מענה בטלפון - מצ"ב המספר

זה המספר האנגלי שלהם -

Our team is here to help 24 hours a day, 7 days a week.
                Call us:   01 513 4030

ניסיתי כבר כמה וכמה פעמים בימים ובשעות שונות עשרים דקות של המתנה ואין מענה - ???

האם למישהו ענו שם פעם - כן, הייתה לי בעיה בהשכרה בבאזל והתקשרתי מתחנת ההשכרה, קיבלתי מענה ושירות מיידי מהנציג באנגליה

ובעיקר אם ח"ו אצטרך לעשות שימוש בביטוח החזר התתפות עצמית בעצם אין לי עם מי לדבר - לא נכון

אם מישהו מכיר דרך ישירה ליצירת קשר עם נציג רשמי שיוכל לתת תשובות רשמיות עם גיבוי במייל רשמי של החברה אודה מאוד- קיבלת

מציע לך לפנות לאורן במייל  [email protected] 

כמובן אשמח לשמוע איך הייתה החוויה שלכם כאשר הייתם צריכים את השירות שלהם לאחר ביצוע ההזמנה - מצויין!

מקווה שעזרתי קצת

יש לא מעט חברים בפורומים השונים שנעזרו באורן וקיבלו שירות ומחיר מצויינים

בהצלחה

• Roni_3230060
                  Roni_3230060 נערך לאחרונה על ידי

בירורים לגבי rentalcars.

תודה לכל העונים.

יערי תודה על ההשקעה.

גם ממך הבנתי בסופו של דבר שאורן יועץ טוב אך ללא אחריות כל שהיא.

אנסה להתקשר למספר באנגליה בתקווה ששם יענו.

שוב תודה.

• יערי
                    יערי נערך לאחרונה על ידי

בירורים לגבי rentalcars.

למה לאנגליה? תכתוב לאורן, האמן לי שלא תצטער

• טובהמ
                      טובהמ נערך לאחרונה על ידי

בירורים לגבי rentalcars.

גם אנחנו שכרנו דרכם באמצעות אורן מרום שעובד בשיתוף פעולה מלא עם שרית באנגליה (כפי שיערי ציין סיכום העיסקה הוא מול נציגה של רנטאלקארס לאנגליה ובעיברית)

http://www.toureply.com/MainPage.aspx

ויש לי רק מילים טובות להגיד על נותני השרות המצויינים האלו .גם בשעת משבר

שחווינו שנה שעברה - למרות שלא היתה ביננו לבין אורן /שרית הכרות מוקדמת , שלחתי לו הודעה בשעה בוקר מוקדמת מאוד ...וקיבלתי תשובה מרגיעה ,ואכן כך היה .

מקווה שהשתכנעת שיש ערך מוסף לנותן שרות כמו אורן מרום .. וכנראה לא סתם הוא מקבל פה הרבה קרדיטים 

טובה 

• דוקטור דו ליטל
                        דוקטור דו ליטל נערך לאחרונה על ידי

כל גוף אחראי על עצמו

למשל עד היום ככל שבדקתי המדיניות של הזכיינים הישראלים של חברות ההשכרה אומרת שהם אחראים לנפק לך שובר השכרה תקין.

מעבר לכך לדעתם כל שירות שתקבל מהם הוא בחסד ולא בזכות ולכן סיכוי גבוה שלא תקבל אותו.

אני ראיתי את המדיניות הזו מפורסמת גם בתקשורת וגם בכתבי הגנה שהן הגישו כשהן נתבעו, אגב בכל המקרים שאני בדקתי בתי המשפט גלגלו את הטיעון הזה מכל המדרגות.

כמובן שזכותך לייחס חשיבות רבה למדיניות של "אחריות" כזו שנותן לך נותן השירות.

ממה שהבנתי, אורן (שאולי מטעמי תדמית כדאי שיהפוך ל"אורן שירותי תיירות ודרך בע"מ Wink) לא נוקט במדיניות כזו.

וכמובן שאתה יכול לפנות לסוכן השכרה או חברת השכרה בחו"ל, כל אחד מהם ומדיניות האחריות שלו.

לי אין מניות אצל אף אחד מהם.

• ליליה נ.
                          ליליה נ. נערך לאחרונה על ידי

כל גוף אחראי על עצמו

גם אנחנו שכרנו מספר פעמים והשירות מעולה, יש לי טלפון של יעל , נציגה דוברת עברית, המשרד באנגליה, מנצ'סטר

00441618305894

00441618366707

בהצלחה

• אלי_88
                            אלי_88 נערך לאחרונה על ידי

כל גוף אחראי על עצמו

השנה שכרתי בתיווכו של אורן -וקשר ישיר בעברית עם שרית ,

אלי

• lisasad
                              lisasad נערך לאחרונה על ידי

בירורים לגבי rentalcars.

רוני, אני לקחתי רכב מספר פעמים ברנטלקארס לאירופה וארצות הברית ואני מרוצה מהם. אני לא מזמינה ישירות מהאתר אלא תמיד דרך אורן מרום מאתר טוריפליי שהאתר שלו הוא כמו שותף וערוץ שיווק שלהם וששמו הוזכר כאן לטובה ובצדק לדעתי. הוא תמיד השיג לנו מחירים טובים יותר ממחירי האתר והשירות שלו תמיד מצוין ואמין ויש לו עצות מקצועיות טובות לגבי טיולים בכלל. לא הבנתי למה התכוונת אבל ההצעות הן תמיד של רנטלקארס ואורן מדגיש שהוא לא נציג רשמי של רנטלקארס אלא עובד איתם אבל המידע שנתן לנו היה תמיד מקיף ומדויק במאה אחוז ואני מאוד מעריכה את היחס שלו והסבלנות, הידע והטיפול. אני מקבלת ממנו תמיד הצעה מפורטת וברורה ובנוסף קישור להצעה המפורטת של רנטלקרס עם כל התנאים ובסוף התהליך הוא תמיד דואג לקשר אותנו לאחת מנציגות הצוות הישראלי ברנטלקארס שהוא עובד אתם, לרוב עם שרית אבל פעם אחת גם דרך יעל, שהוא גם עובד איתה ושתיהן נתנו לנו שירות מצוין. ביצוע ההזמנה והתשלום הוא תמיד מול רנטלקארס. תמיד כשהייתי צריכה לשוחח עם רנטלקארס, אורן דאג לכך והתקשרו אליי במהירות וטיפלו בי היטב. היה מקרה בו חויבנו חיוב שגוי ע"י חברת ההשכרה בסכום 55 אירו ואורן דאג שהפניה שלנו תטופל מול שירות הלקוחות של רנטלקארס ועקב והיה מעורב ובסוף זוכינו במלוא הסכום. אני ממליצה עליו בחום והפניתי אליו חברים וגם הם יצאו מרוצים והוא הוגן וישר ואם יש משהו בהצעות של רנטלקארס שנראה לו בעייתי אז הוא אומר ומפנה את תשומת ליבי.

אני לא מתקשרת לרנטלקארס למוקד שלהם אבל תמיד כשהייתי צריכה משהו, אז אורן דאג שאטופל מהר ועל הצד הטוב ביותר. אבל אני מסכימה עם מה שכתב הדרקון עם קעקוע הנערה לגבי עניין האחריות ואם אתה רוצה להיות רגוע, אני חושבת שבאמת כדאי לך לשוחח ישירות עם מישהו מהנציגים של רנטלקארס. 

ליסה

• yairse
                                yairse נערך לאחרונה על ידי

בירורים לגבי rentalcars.

אני מצטרף להמלצות והתשבוחות על אורן.

הוא אמין, מקצועי, ועוזר ברמות שעולות בסדרי גודל על מרבית נותני השירותים שנתקלתי בהם, וזאת גם אם בכלל לא מקבלים ממנו שירות פורמאלי.

אורן הוא נכס.

ולגופו של עניין - גם אני שכרתי מרנטל קארס באמצעותו (דרך הנציגה שרית) יותר מפעם אחת.

השירות היה לעילא ולעילא וכשבמקרה נתון שהתעוררה בעיה - היא טופלה בזריזות וביעילות.

• 1 / 1
                                • פוסט ראשון
                                  פוסט אחרון