איך מגיעים מצפון ספרד לצפון פורטוגל ?
-
שלום רב ,זוג בגילאי 55+ , אוקטובר 2016 ..יוצאים עם רכב שכור מברצלונה..כל רצועת צפון ספרד ומסיימים בקורוניה או ויגו ( פתוח לעוד אפשרויות ) . מחפשים דרך לעבור לצפון פורטוגל ( לא כדאי עם הרכב עקב קנס כבד ) ומשם לשכור רכב נוסף וטיול בפורטוגל . מה האפשרויות למעבר הנדרש ? דרך אגב, אפשרי גם הפוך - להתחיל בפורטוגל ולסיים בברצלונה .. ועדיין איך מבצעים את המעבר בין המדינות ?
-
איך מגיעים מצפון ספרד לצפון פורטוגל ?כמה זמן עומד לרשותכם למסע הזה בכלל?
האם נסגרו טיסות כבר ולאן?
-
איך מגיעים מצפון ספרד לצפון פורטוגל ?אם יש לכם אפשרות להחזיר הרכב בויגו אז מה הבעיה להכנס תחילה לסבוב בפורטוגל שבסופו תחזירו הרכב בויגו.
רנצי
-
איך מגיעים מצפון ספרד לצפון פורטוגל ?הי יונית , לא נסגר כלום .. אני בשלב התכנון הראשוני. יש לי כ- 17-20 יום . הבעיה העיקרית שהבנתי היא שאין שהקנס על לקחית רכב באחת המדינות והחזרתו באחרת - הוא מאות יורו .
בכל מקרה : בסיס התכנון הוא : ברצלונה ( 3-4 ימים ) רצועת צפון ספרד ( כשבוע ) פורטוגל ( כשבוע ) .. לא כל כך חשוב לי מאין אמי מתחיל והיכן אני מסיים .
אודה להכוונתך.
-
איך מגיעים מצפון ספרד לצפון פורטוגל ?הי רנצי - האם להיכנס מויגו לפורטוגל .. לבצע טיול עד דרום פוטוגל ואח"כ לחזור לויגו - זה לא מיותר ומאריך את הטיול ? ואיך אמשיך משם ולאן ?
בסיס התכנון הוא : ברצלונה ( 3-4 ימים ) רצועת צפון ספרד ( כשבוע ) פורטוגל ( כשבוע ) .. לא כל כך חשוב לי מאין אני מתחיל והיכן אני מסיים .
-
איך מגיעים מצפון ספרד לצפון פורטוגל ?שלושה שבועות זה מעט מידי זמן לטיול שיחל בברצלונה ויגיע עד לפורטוגל כי המרחקים אדירים. מברצלונה ללה קורוניה כ1100 ק"מ. מכאן לליסבון עוד 600 ק"מ ומליסבון חזרה לברצלונה עוד 1250 ק"מ..
אני את הקטע ברצלונה לה קורוניה וחזרה טסתי. ומלה קורוניה טיילתי מעגלית עד ליסבון וחזרה. מצרף לך את הבלוגים שכתבתי. קרא ותחליט לבד מה מכל זה מתאים לתכנית שלך.
הפירנאים זה טיול בפני עצמו. אם אין לך זמן אז אל תחבר אחרת תצטרך לחתוך וחבל.
רנצי
-
איך מגיעים מצפון ספרד לצפון פורטוגל ?אקרא את שכתבת .. אבל הכוונה לא למסלול מעגלי .. הכוונה להתחיל בברצלונה ולעשות הכל כמו שכתבתי .. לסיים בליסבון ולטוס חזרה לישראל ( או הפוך )
-
איך מגיעים מצפון ספרד לצפון פורטוגל ?מן הסתם יש אפשרות לטוס. לדעתי יש אפשרות להגיע ברכבת, עם חברת Renfe הספרדית אבל זה מסע ממושך.
-
איך מגיעים מצפון ספרד לצפון פורטוגל ?לא סתם שאלתי
בוא נעשה חשבון -יש לך נניח 17 יום
אם אתה נוחת בברצלונה
רוצה להיות בה 4 ימים כולל יום הנחיתה
נשארנו עם 13 יום
ב13 יום אלו אתה רוצה לגמוע את הפירנאים, החוף הבסקי,ולהגיע עד ויגו
ואז..... לעבור לפורטוגל ולטייל בה עוד 7 ימים?
לא כל כך מבינה את המרוץ
אם הצד הצפוני הספרדי - סנט דיאגודה קומפולסטה-ויגו וכו מעניין אותך- תתחיל במדריד- סע לצפון מזרח ספרד- המשך משם לפורטוגל החלק הצפוני מזרחי ואל החלק הצפוני מערבי (פורטו וכו) ו.... נסיעה דרך מרכז פורטוגל סינטרה ליסבון.
חזור- מליסבון למדריד דרך אלנטזו אולי- והינה סגרת מעגל של מזרח ספרד וכול פורטוגל אם כי בקטנה ואין קנס על רכב שנלקח והוחזר בספרד.
גילוי נאות- אני לא הייתי בפורטוגל, כבר חודשים טובים בונה לעצמי מסלול לסתיו וברור לי שהיא הרבה יותר עשירה וגדולה ממה שנראה לנו בלי משקפיים. בשום שיטה לא הצלחתי להכניס אותה (לפי הטעמים וההעדפות שלי כמובן) למסגרת של 14 יום. כאשר נקודות המוצא והסיום בפורטוגל ולא מדריד.
על אחת כמה וכמה כאשר מנסים גם לשלב כמה ימים בספרד.
רוצים ברצלונה- פירנאים-בסקי- תעשו טיול שמתחיל בברצלונה- לאורך השמורות-(עם או בלי גלישה לפירנאים הצרפתיים שלדעתי יפים יותר) עד החוף הבסקי-נניח בילבאו כנקודת סיום למסלול תיאורטית. משם או טיסה (קונקשיין) או לחזור לברצלונה/להמשיך למדריד ברכב.
בשתי האופציות אין קנס על החזרת רכב במדינה אחרת
שורה תתונה- יותר מדי יעדים ומטרות לפחות מדי ימים.
-
איך מגיעים מצפון ספרד לצפון פורטוגל ?הי יונית , מיסמרת את חששותיי ותודה על כך .. הייתה לי תחושה שאני אכן מגזים . מבחינת מזג האויר והתקופה - על מה היית ממליצה מבין 2 האפשרויות שהצעת ( אם בכלל יש הבדל ) ?
-
איך מגיעים מצפון ספרד לצפון פורטוגל ?לא יודעת לענות לך בהיבט ההשוואה.
בצפון ספרד- בתקופת אוקטובר היו ימים כאלו ואחרים...אבל לא שיבש לנו מהותית את המסלול (מאידך , יכול היה ,ובשנים אחרות היה פחות מזל)
לגבי פורטוגל- בתיאוריה כי טרם הייתי בעיתוי זה, תקופה גבולית.
בקיצור בכל מקרה גבולי, כנראה -אבל אם זה מה שיש -אז עם זה מנצחים .
-
איך מגיעים מצפון ספרד לצפון פורטוגל ?תודה יונית על ההכוונה למעטפת הטיול .. מכאן אתחיל ונראה .. !!