פורטוגל
-
שלום רב, אנחנו מתכננים חופשה בפורטוגל. אשטוריל Estorill) וקשקאיש (Cascais האם כדאי לעצור בהן? מה משך הביקור? האם ישנן טיסות ישירות לליסבון? ולפורטו?
תודה ושבת שלום
-
פורטוגלאנחנו עברנו באחת מעיירות אלו - עיירות נופש נחמדות - אנחנו שילבנו כחלק ממסלול יומי מליסבון לכיוון קאבו דה רוקה וסינטרה. לא צריך לדעתי להגדיש להם זמן רב.
לגבי טיסות בקיץ יש טיסות ישירות לליסבון עם ישראיר או ארקיע - בדרך כלל לא ממש זולות.
-
פורטוגלבסוכות האחרון טיילנו שבוע בפורטוגל ושילבנו עיירות אלה במסגרת השהות בליסבון. לדעתי - לא לפספס את קאבו דה רוקה.
אנחנו לקחנו טיסת ארקיע שנחתה בליסבון והחזרה מפורטו - מקווה שהם ימשיכו במתכונת הזאת גם השנה.
קחי בחשבון - חם מאוד בליסבון ופורטו, ובחודשי הקיץ זה לא פשוט.... יש הרבה עליות בערים ותדמייני את החום של תל-אביב....
באופן כללי - פרוטוגל מדהימה!! מומלץ ביותר !!
-
פורטוגלתודה על התגובה. חשבנו על נחיתה בליסבון וחזרה מפורטו. דרך איזה אתר הזמנתם את הטיסות? כל אתרים מאפשרים הזמנה מאותו שדה תעופה הלוך וחזור...
-
פורטוגלתודה על התגובה. אני מתלבטת לגבי לינה. האם ללון בליסבון או באחת מעיירות הנופש? האם יש בעיית חנייה בתוך העיר?
-
פורטוגללא ברור מה משך הטיול המתוכנן שלכם
בהחלט אפשר ללון בליסבון - אנחנו נכנסנו עם הרכב וחנינו בסמוך למלון באחד הרחובות (המלון לא היה ממש במרכז). את הטיול בליסבון עצמה עשינו באמצעות רכבת תחתית או אמצעי תחבורה אחר
אם נוחתים בליסבון צריך לבדוק אם שווה לשכור רכב ישר בשדה או בליסבון לאחר שמסיימים לטייל בה.
-
פורטוגלהיי. נסיעה לשבוע ימים. נחיתה בליסבון ונסיעה לאורך רצועת החוף עד פורטו. רוצים להמריא בחזרה לארץ מפורטו אבל לא מצאנו טיסות ישירות...שלושה ימים בליסבון והסביבה- אשטוריל, קשקאיש, קאבו דה רוקה וסינטרה. האם לא מדי עמוס? רוצים גם ליהנות מספר שעות בחוף ים (אשמח להמלצה על חוף ים יפה)...לשבת ולאכול במסעדה מבלי להיות בלחץ להספיק. יומיים בפורטו ויומיים בעיירות לאורך הרצועה - פניצה, אובידוש, נזרה, קוימברה ואייברו.
חשוב לנו שלא יהיה עמוס ושלא נהיה בריצה מעיירה לעיירה.
-
פורטוגלאני עשיתי שבוע מליסבון לפורטו עם רכב שכור.
אני לא יודע מה בדיוק את/ם מחפשים והאם את עם ילדים או בלי וכו' אבל בהחלט אני יכול לסייע לך בתכנון מסלול ורעיונות לטיול, כולל רכיבה בלתי נשכחת על אופניים במסלול מיוחד.
אנחנו היינו 3 לילות בליסבון, לילה בקוימברה ו- 3 לילות בפורטו
ממליץ על מרכז העיר ולא בעיירות נופש שם ניתן לטייל במהלך היום
לגבי רכב - אנחנו שכרנו שבוע משד"ת לשד"ת, ובמחשבה שנייה היה עדיף לחסוך את היום הראשון והשישי-שביעי בליסבון ופורטו. חנייה בעיר היא בעייתית וחנינו בחניונים. החניונים במרכז העיר די יקרים, אך היינו צריכים את הרכב לטיולים מחוץ לעיר. לשיקולכם.
אם את מחפשת - אני יכול להמליץ על דירות בפורטו וליסבון (היינו 4 אנשים)
הזמנה עשינו באתר של ארקיע. אני רואה שיש להם טיסות שבועיות לליסבון וחזרה מפורטו (או להיפך)
פורטוגל מדהימה !! בהצלחה
-
-
פורטוגלמנסיון כדאי לכוון את הטיול ליוני או ספטמבר.פורטוגל חמה ולחה בחדשי הקיץ.אני נחתתי בפורטו שכרתי רכב נסעתי לאורך נהר הדורו וחזרתי מליסבון
-
פורטוגליש טיסות ישירות לליסבון, עשיתי שזאת בחודש שעבר, עם אל על. יותר נכון מטוס חכור ע"י אל על...