יער שחור כדאיות כרטיס שחור אם יש כרטיס אדום
-
הי חברים נהיה ביער השחור עם כרטיס אדום. משפחה 2 מבוגרים ושני ילדים 14,10 מתחילים 5 ימים באיזור באדן באדן ואלזס בלי כרטיס אדום ואחכ עוברים לטיטזי ל 11 יום עם הכרטיס האדום. מתלבטת אם כדאי לרכוש גם את השחור תודה
-
יער שחור כדאיות כרטיס שחור אם יש כרטיס אדוםהי
אם אתם מעוניינים להגיע לפארק אירופה ואתם מתכוונים להגיע למספר אתרים שנמצאים ברשימת האתרים בכרטיס השחור כמו מרחצאות, רכבלים ואתם בהרכב של משפחה אז בהחלט יש כדאיות לקניית הכרטיס.
יעל
-
יער שחור כדאיות כרטיס שחור אם יש כרטיס אדוםמצ"ב לינק לאתר הישראלי שדרכו ניתן גם לקנות את הכרטיסים ולקבלו בעברית.
יש שם דוגמא שמראה על כדאיות הכרטיס.
יעל
-
יער שחור כדאיות כרטיס שחור אם יש כרטיס אדוםברור שכדאי
פארק אירופה ועוד 2 מרחצאות (למשל סולמאר וויטה קלאסיק ) מחזירים כבר את ההשקעה . יש לך את מופע הנשרים והקופים שהם אטרקציה כיפית לילדים שכלולה בכרטיס השחור
שים לב שמרחצאות בטיטיזי ( כלולות בכרטיס האדום ) הן לשעה וחצי בחד - כלומר עד שמתארגנים כבר נגמר הזמן
-
יער שחור כדאיות כרטיס שחור אם יש כרטיס אדוםאיך משתלם?????
172 יורו תשלמו בלי טובות והנחות (שאולי תמצאו - קופונים וכאלו , לא תמיד יש ) בקופת הפארק.
כרטיס היער השחור זה מינימום 229.
אני הייתי לוקח 57 יורו ונהנה מהם בלי שום יומיים מאולצים במרדף אחרי אתרים בדפים של הכרטיס השחור.
לא יודע אבל אלופי העולם בכדורסל מתגאים בסיסמה "חזקים במספרים".
לשיקולך
-
יער שחור כדאיות כרטיס שחור אם יש כרטיס אדוםזה בדיוק מה שחשבתי עליו וממש לא בא לי לרוץ אחרי אטרקציות דחוסות ביומיים.
תודה ג׳מוס!

-
יער שחור כדאיות כרטיס שחור אם יש כרטיס אדוםהי שירלי. אני מצעיה לך לעשות מה שאנחנו עשינו. פשוט החלטתי איפה אני רוצה לבקר קודם ללא תלות בכרטיס ואז בדקתי בחישוב פשוט אם הכרטיס משתלם או לא. יצא לי שהוא משתלם בקצת. לפיכך כבר היה לי כדאי לרכוש אותו ואם יסתדר משהו נוסף אז הוא יהיה בונוס. באמת הבונוס היה בכך שנכנסנו יומיים לויטה קלאסיקה בסוף יום במקום פעם אחת מתוכננת. (היה לנו בנוסף את הכרטיס האדום). את הכרטיס השחור קנינו באתר הראשון אליו הגענו וניתן היה לקנות בקופת המקום. אני גם חושבת שלתכנן טיול לפי אילוצי הכרטיס לא כדאי.
-
יער שחור כדאיות כרטיס שחור אם יש כרטיס אדוםעושים חשבון מתמטי
אבל כלל אצבע כשיש 2 ילדים
ויש לך כרטיס אדום
הכדאיות "על הקשקש" אם בכלל
(מותנה מאד באתרים אליהם מגיעים כמובן)
ולכן תראי מה באמת האתרים שאת רוצה לבקר והם על חשבון השחור
(לא "אם במילא יש לי את הכרטיס אז אולי אלך ל..." ) ותבדקי כדאיות כלכלית (מהמרת שלא יהיה משתלם)
-
יער שחור כדאיות כרטיס שחור אם יש כרטיס אדוםיוניתוש המון תודה
ותודה לכולם
-
יער שחור כדאיות כרטיס שחור אם יש כרטיס אדוםהי שירלי אנחנו באותה התלבטות עם שני ילדים כמעט בגילאים שלך לאחר בדיקה חשבונית פשוטה (אותו חישוב של ג'מוס )החלטנו לא לרכוש מראש את הכרטיס. אולי זה ישתנה לאחר שאגבש סופית את המסלול...
-
יער שחור כדאיות כרטיס שחור אם יש כרטיס אדוםלפי דעתי נקודת השיויון זה מרחצאות,
אם יש לכם תכנון כניסה למרחצאות אז זה כבר משתלם,
כמדומני כניסה אחת לאדם עולה סביב 20 יורו.
אם המרחצאות לא בתכנון, אז הכרטיס האדום אמור בהחלט להספיק.
אתם גם לא צריכים להחליט עכשיו, במידה ותרצו לעשות פעילות שכלולה
בכרטיס השחור, תמיד תוכלו לרכוש אותו באחד מהמוקדים ביער השחור.
-
יער שחור כדאיות כרטיס שחור אם יש כרטיס אדוםהתלבטנו גם בעניין, היה לנו כרטיס אדום
וטיילנו עם שני ילדים (הכרטיס הכי משתלם להורים+3)
בתוספת 240 שח בלבד, על מחיר פארק אירופה
כל המשפחה מקבלת כניסות לאתרים למשך יום יומיים
בריכות ויטה קלאסיקה יקרות יחסית ולרוב כבר מכסות את ההפרש
באותו בוקר היינו גם בפארק הנשרים והקופים + רכבל
אתרים שממילא חשבתי לכלול בסביבה
ככל שהחופשה ארוכה (16 יום) עוד שיקול בעד רכישת הכרטיס השחור.
מספיק אתר אחד או שניים יקרים, שחשבתם ממילא להגיע, והכרטיס משתלם..
-
יער שחור כדאיות כרטיס שחור אם יש כרטיס אדוםממש לא חייבים להזמין מראש,להחליט מראש..
כן כדאי להיכנס לקובץ,לראות מה יש..הוא מחולק נוח לפי נושאים וצבעים.
בחוברת שמקבלים עם הכרטיס יש מפה מסומנת בנקודות עניין..ואין צורך לרוץ להפיק כלום..מה שנראה ועל הדרך,עושים/רואים..מה שמצריך נסיעה של שעה ומיותר לכם,לא.
אנו,בלי ילדים ובלי הפארק כיסינו אותו בוודאות.
מכרה נטיפים חמוד בHASEL גם כלול,,לא כולם בכלל יודעים על מכרות והפעלות בבהם לילדים.
אני דווקא חושבת שלינה ארוכה ולטיול כוכב ארוך עם כרטיס האדום,מכבידה יותר על הכיס.
הלינה,מהתחלה יקר יותר.
-
יער שחור כדאיות כרטיס שחור אם יש כרטיס אדוםחשוב לשים לב שקניית כרטיסים מראש זה סוג של התחייבות. לקנות כרטיס לשלושה ימים זו התחייבות לשני הימים הבאים.
ברור שלא חייבים לנצל את הכרטיס ובמקרה הכי גרוע הלך הכסף, אבל לרובנו יהיה קשה לראות כסף מתבזבז ואז נתעקש על לנצל.
למה רע להתחייב? כי אפילו במהלך הטיול עצמו (לא בשלב התכנון) התוכניות שלנו זורמות ומשתנות על פי מזג האויר, מצב העייפות, מצב העומס וכו'.
אולי תכננו לסגור את היום במרחצאות אבל בסוף לא היה לנו כח, או שנתקענו בארוחת ערב, או כל דבר אחר?
צריך לזכור גם שהכרטיס השחור הוא לימים מסויימים. כלומר חוץ מפארק אירופה יש לנו יומיים שבהם צריך לרכז את האטרקציות הרלוונטיות.
-
יער שחור כדאיות כרטיס שחור אם יש כרטיס אדוםהימים,לא חייבים להיות עוכבים.
אבל כן,שלושה ימים..
-
יער שחור כדאיות כרטיס שחור אם יש כרטיס אדוםאני מצטרף לאמה,
תימחור לינה עם כרטיס אדום מלכתחילה יקר יותר,
וככול שלנים יותר לילות הכדאיות קטנה.
יש מקומות שנותנים אופציה, מחיר 1 עם כרטיס אדום , מחיר 2 ללא כרטיס.
-
יער שחור כדאיות כרטיס שחור אם יש כרטיס אדוםאנחנו היינו לפני שנתיים שבועיים ביער השחור בהינטרזרטן עם הכרטיס האדום ושילמנו 100 אירו ללילה.אבל כשמורידים את כל האטרקציות שאליהן נכנסנו בחינם ואל חלקן (באדה פרדייז ומגלשות טודנאו) אפילו 5 פעמים.יצא לנו למעלה מ 600 אירו חיסכון למשפחה של זוג ו2 ילדים. לכן כאשר חשבנו לקנות בנוסף גם את הכרטיס השחור הבנו שבעצם חוץ מפארק אירופה ומופע הנשרים שלבסוף כן הלכנו אין משהו יוצא דופן גם בעקבות תכנון המסלול שצד את עינינו.לפי דעתי בכרטיס האדום יש מספיק אטרקציות מכל הסוגים והמינים שלא מצריך גם קניית הכרטיס השחור.ועדיין אפשר לההות מהכל ולא להיות בלחץ להספיק רק כי שילמנו. אבל בסופו של דבר כל אחד ושיקוליו והעדפותיו . בכל מקרה מקום מדהים ואטרקציות שמספיקות לכמה טיולים(אנחנו כבר הייינו פעמיים ויהיו עוד) תהנו
-
יער שחור כדאיות כרטיס שחור אם יש כרטיס אדוםאין ספק שאם הולכים 5 פעמים לבאד פרדיז ולמגלשות בטודנאו,
4 איש זה יכול להגיע ל 400 יורו
לא כולם יעשו את זה וינצלו כך את הכרטיס,
ולכן כל משפחה תעשה את החישוב שלה.
-
יער שחור כדאיות כרטיס שחור אם יש כרטיס אדוםבדיוק,זאת הכוונה.
-
יער שחור כדאיות כרטיס שחור אם יש כרטיס אדוםהי לכולם
אנחנו סגרנו לינה עם כרטיס אדום ב 80 יורו ללילה.
לגבי כרטיס שחור נחליט במקום. בטוח לא אקנה אותו מראש אם קודם הייתה לי מחשבה כזו ...
תודה רבה לכולם