תקציב
-
האם אחרי תשלום עבור טיסות פנים וחוץ, 10000 שח זה תקציב סביר לשלושה אנשים לשבועיים?
-
תקציבאם זה אמור לכלול גם מלונות ברמה טובה לא יספיק.
-
תקציבלא
-
תקציבאני שילמתי מלונות טיסות ישירות וטיסות פנים ונשאר לי 17 אלף שח למשפחה של 5 נפשות ל3 שבועות זה נשמע סביר?
-
תקציבלדעתי יותר לכיוון 15000 עם מלונות של 4 כוכבים.
-
תקציבסביר מינוס.
תוסיף עוד ש"ח7000 בסופו של דבר...
-
תקציב..היי..
...ציינת 3 אנשים..אבל לא ציינת גילאים...והאם הם יושנים באותו חדר?...
-
תקציבצודק. אני ושני ילדים הבוגרים (18,21) וכן, כולנו בחדר אחד.
-
תקציבבתחשיב גס זה יוצא 60$ לאדם ליום.... לדעתי האישית זה ממש נמוך.
אני הייתי מתקצבת לפחות כפול.
-
אתה בטוח?200 ש"ח לאדם לכל יום שהייה (לא כולל מלונות) לא מספיק?
-
אתה בטוח?לא כולל מלונות - התקציב בסדר.
אבל זו לא היתה השאלה המקורית..
-
תקציבהכותב הינו סוכן נסיעות המשווק ומוכר שירותי תיירות בתאילנד שיתכן וקשורים לתשובה זו , על הקורא להתייחס לכך בהתאם במסגרת שיקוליו בקבלת ההחלטות
בתקציב זה תוכלו ללון במלונות ברמה נמוכה כמו גאסטהואסים.
וגם לא בטוח שזה יספיק ל3 אנשים...
-
אתה בטוח?לדעתי גם אחריי מלונות 200 ש"ח ליום זה אאאאא.....
כמובן שהכל תלוי במה את מתכוונת לעשות, כמה מתכוונים להתפנק וכמה מתכוונים לקנות...... לי אישית 200 ש"ח ליום לא מספיק בתאילנד.
-
אתה בטוח?תגידו
לפי מה שאתם מציינים פה, טיול משפחתי לתאילנד יוצא יקר.
נגיד amalia72 כתבה 120$, כפול חמישה אנשים כפול 21 ימים ועוד 7000$ לטיסות יוצא יותר מ 75000 ש"ח.
הסכום הזה יוצא ככה גם לי וחברים שלי אומרים שנסחפתי, זה לא צריך להיות כל כך יקר.
דרך אגב, בתקציב כזה אפשר גם לטוס לארצות הברית לשלושה שבועות.
למען ההגינות. בתאילנד אני יכול להרשות לנו את המלונות הכי מפנקים במקומות הכי שווים מה שבארץ מערבית אני יכול רק לחלום...
סתם הוצאתי קצת קיטור
-
צודק ELADWתאילנד יכולה להיות מאוד מאוד זולה אם אתה עושה טיול בסגנון תרמילאים...
אני אוהבת להתפנק
ובתאילנד אפשר להתפנק - אז נכון שהטיולים שלי לתאילנד יוצאים "לא זולים" אבל מה שאני מקבלת בתמורה (רמת בתי המלון, פינוקי ספא, טיולים, קניות...) היה עולה לי פי כמה וכמה במערב (שלא לדבר על הארץ)אפשר ללכת לגסטהאוס ולא מלון 5 כוכבים שעולה 100$ ללילה
אפשר לעשות מסג' ברחוב/בחוף ולא בספא יוקרתי
זה מה שאני אוהבת בתאילנד
כל האפשרויות פתוחות - רק תבחר! -
תקציבזה תלוי גם בעונה. מנסיוני בעונה הגשומה אפשר עם קצת מאמץ להשיג מלונות סבירים מאד עם ארוחת בוקר ובריכה ב 50$ ומטה. טיולים ואטרקציות יום זה בדרך כלל 20-40$ ליום לאדם ולא עושים כל יום. אוכל לא מאד יקר. בקיצור אם לא מתפתים לכל פינוק וקניה אפשר לעשות טיול יפה ולעשות את כל מה שמעניין באמת ברמות של 70$ ליום לאדם בחדר זוגי לפהי טיסות, בלי לרדת לרמת גסטהאוסים.