ביטוח
-
טסים ב 15.7 לשלושה שבועות צפון ,איים ובנגקוק
אנחנו זוג + 3 בנות 12,18,9
כרגע בתכנון אומגות בצפון (לא מתוכנן ספורט אתגרי מזה)
יש המלצה על חברת ביטוח?
האם זה מחשב לספורט אתגרי (האם יש לציין ביטוח מורחב כזה או אחר) ?
יש באפשרותי לקבל ביטוח בסיסי וחינם מישראכרט פלטינום ? האם מספק ?
-
ביטוחגם שייט בגיגית בשלולית של 20ס"מ זה ספורט אתגרי אצל החברות ביטוח.
-
ביטוחאז איפה ממליצים לבטח ?
-
ביטוחהיות והאתר הזה למטייל מוכר ביטוחי נסיעות לחו"ל
יהיה זה ניגוד אינטרסים להמליץ על חברות אחרות.
בכל מקרה קנה ביטוח מחברה מוכרת שכולל ספורט אתגרי.
-
ביטוחמה אכפת לי ניגוד אינטרסים?? אין לי אחוזים אצלם. אני תמיד ב הראל
-
ביטוחאתה תמיד צודק איתן.
-
יריב קניגר מחברת סגול בפוקט פרסם בפייסבוקרק עשיתי העתק הדבק בשביל הפורום
רשימת 10 שאלות שחשוב לשאול לפני רכישת ביטוח נסיעה לתאילנד
- מהן הפעילויות המיוחדות שמכסה פוליסת הביטוח?
- האם לבחור בביטוח מטיילים מיוחד או בהרחבת פוליסה קיימת?
- מהו גובה הכיסוי של חברת הביטוח במקרי פגיעה?
- מהו גובה ההשתתפות העצמית?
- אילו אירועים מכסה הפוליסה ואילו אירועים היא אינה מכסה?
- האם הביטוח מכסה טיפול רפואי בכל מקום בתאילנד?
- כיצד להתנהג ולמי לפנות במקרה של אירוע?
- כיצד לדווח על אובדן ציוד או על גניבתו?
- איזה ציוד מבטחת הפוליסה?
- לא לשכוח לשאול – מתי להגיש את המסמכים לחברת הביטוח, וכיצד?
-
ביטוחאיתן!!!!
אין לי דבר נגד הראל (ההיפך), אבל זכור לי פוסט שלך לא מחמיא במיוחד לגביהם, אני טועה?
גילוי נאות, אין לנו אחוזים או כל אינטרס לטובת מי מהמבטחות.
אשתי עוסקת בביטוח עשרות שנים, הפיקה ביטוחי נסיעות בכל חברות הביטוח וגם ניהלה תביעות רבות מאד בתחום .
בשנים האחרונות אנו נוהגים לבטח דרך פספורט קארד, יש להם מספר יתרונות בולטים על פני המתחרות ובנוסף, שירות טוב שהוכח במקרים רבים.
היתרון הבולט: המבוטחים מקבלים מעין כרטיס אשראי של החברה, הנטען בכסף במקרה הצורך וכל ההוצאות משולמות ע"י החברה, ללא מימון של המבוטח.
היה גם מקרה (חריג) שהחברה הטעינה כסף בכרטיס לטובת הוצאות כלכלה, לנוסע שנשאר ללא כסף, ללא קשר לאירוע ביטוחי.
יש הרחבה של החמרה במצב רפואי קיים. למי שסובל מיתר לחץ דם לדוגמה, אצלם זה כלול בפוליסה ללא צורך בהרחבה ואילו בהראל וחברות נוספות, נדרש להרחיב, בתוספת תשלום.
יש פרטים נוספים, הבאתי רק מספר דוגמאות. -
ביטוחמשה.אתה לא טועה.היתה לי איתם פעם בעיה והיא תוקנה. עכשיו יש לי מולם תביעה משום שלפני חודש טסתי לתאילנד ולאחר שבוע אמי נפטרה ונאלצתי לשוב ארצה. נראה איך הם יתנהגו הפעם בקשר להחזרת כסף לגבי טיסת חרום ארצה ושאר הוצאות נלוות שהיו.(הכל מגובה במסמכים).
-
ביטוח1. הביטוח שמוכר אתר (סוכנות) למטייל הוא של חברת הראל. אז מי שמעדיף דווקא את הראל וגם המחיר דרך אתר למטייל משתלם לו, זו עסקה שיכולה להתאים לו.
2. הביטוח של פספורט כארד בדרך כלל יקר בעשרים אחוזים יותר מהמתחרים כמו אתר למטייל או קופות החולים. ולכן למי שהגימיקים של הכרטיס הזה לא מדברים אליו. נגיד שהוא בריא ולא נדרש להרחבת החמרה של מצב רפואי קיים אז חבל לשלם עוד עשרים אחוזים על הביטוח הזה. במיוחד למשפחה של חמישה שטסים לכמה שבועות ההפרש יוצא כמה עשרות דולרים עבור גימיק של הכרטיס הנטען. הכרטיס הנטען זה סידור נח אבל לדעתי לא שווה לשלם עבורו עשרות דולרים לטיול.
-
ביטוחeladw לא מדובר בגימיק בכלל, כשתצטרך (ואני מקווה שלא יקרה לך) לממן הוצאות רפואיות יקרות או אחרות ואח"כ לנהל תביעה מול המבטחת ולצפות להחזר, תגלה "שהגימיק" הזה, היה חוסך לך מימון שלא תמיד זמין והרבה הרבה כאבי ראש וכעסים.
גם האמירה שלך שהביטוח בד"כ יקר יותר, לא מדויקת/מבוססת. צריך לדעת להשוות נכונה, כיסויים, סכומי ביטוח, הרחבות למיניהם, הגיל משנה......(תפוח לתפוח).
מהשוואה (מקצועית) שאנו עשינו בנסיעות האחרונות, היו מקרים שיצא אפילו זול יותר. גם לשיטתך באם יוצא יקר יותר, הפערים הם של סנטים ליום ומסתכם בהוצאה מינורית כוללת.
ממליץ לכל אחד לבדוק התאמה ומחיר לגופו של עניין. -
ביטוחבלי קשר באיזה חברה תעשה את הביטוח, כדאי בכל מקרה לעשות הרחבה לספורט אתגרי לכל ימי הטיול (אפשר גם לעשות לחלק מהימים). אם פתאום יתחשק לכם לעשות טיול טרקטורונים, שיט בקיאק (כלול למשל בטיול 42 האיים בקוסמוי), אופנוע ים וכו'. יכול להיות שלפי חברת הביטוח גם שיט בספיד בואט זה נחשב ספורט אתגרי.