ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

אישור הזמנה - booking.com למול המלון

פורום צפון אמריקה
    8
    12
    3736
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • כהן איציק
      כהן איציק נערך לאחרונה על ידי

האם יש צורך לאשר למול בתי המלון את ההזמנות של  booking.com, או שהאישור של מהאתר מספיק?

ואם כן, כמה זמן לפני וכיצד? שיחת טלפון או דוא"ל? 

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • roshaked
        roshaked נערך לאחרונה על ידי

לרוב העסק די מתקתק אבל כבר היה לי מקרה אחד שהיה אישור מהאתר הזמנות אבל זה משום מה לא הגיע למלון (את זה גילינו רק ברגע הצ'ק אין) , ממליץ שבועיים בערך לפני הנסיעה להרים טלפון למלון ולוודא שההזמנה קיימת.

עופר

• GuyLiat26
          GuyLiat26 נערך לאחרונה על ידי

ממליצה בחום כן לאשר מול בתי המלון עצמם גם, מדי פעם הם נותנים מספר אישור שלפיו הם נוהגים לחפש את ההזמנה (לפי המספר של בוקינג זה לא הולך, כמובן).

אצלנו גם קרה שבבית המלון בניאגרה פולס במשך כמה ימים לא ראו את ההזמנה ורק אחרי הרבה מאמצים ומספר שיחות עם נציג בוקינג מול בית המלון, סוףסוף הפקידה בבית המלון "משכה" את ההזמנה שלנו.

לתאם בטלפון, כך גם אפשרי לשאול שאלות, כדאי לוודא דברים שרשומים בבוקינג שחשובים לכם, היו לנו כמה מקרים שבבית המלון טענו שבוקינג זה רק בגדר אפשרות ולא כל דבר הולך שם לפי בוקינג.

• ריקי 5
            ריקי 5 נערך לאחרונה על ידי

אני נוהגת, כשבועיים לאחר ביצוע ההזמנה, לשלוח מייל עם שאלה או בקשה כלשהי. הגעה מאוחרת, שעות ארוחת הבוקר או כל דבר אחר. במייל אני מציינת את פרטי ההגעה שלנו ומספר ההזמנה בבוקינג.קום. 

• כהן איציק

אהבתי את הרעיון של הדוא"ל לטובת "בירור קטן", ועל הדרך לקבל אישור הזמנה.

תודהno

• אנשיםטובים
                אנשיםטובים נערך לאחרונה על ידי

בכל מקרה (ובלי קשר לאיך עשיתי את ההזמנה) אני נוהג ליצור קשר טלפוני עם המלון פעמיים לפחות - פעם אחת לפני ההזמנה, פעם שניה לעיתים מיד לאחר ההזמנה (לא תמיד) ופעם שלישית סמוך להגעה (שבוע קודם)

לפני ההזמנה:

שואל את כל השאלות - איך בדיוק מסודרות המיטות, חדרים מקושרים, כמה עולה ארוחת הבוקר, החניה, האינטרנט או כל דבר אחר, שעות ארוחת הבוקר, אפשרויות השאטל ומחירן וכו' (בהתאם לנסיבות כמובן)

מיד לאחר ההזמנה:

במקרה שהיה לי משהו מיוחד בהזמנה כמו חדרים מקושרים - לוודא שזה מסומן למלון

לקראת ההגעה:

לוודא ש"זוכרים" אותי, את הבקשות המיוחדות שלי, ולבדוק שוב פריטים כמו בשלב הראשון (אם רלוונטי).

אני אוהב טלפון לפקיד הקבלה (לא למרכז ההזמנות). אולי זה לא מתועד כמו מייל, אבל מצד שני בשיחה עולות שאלות נוספות ומקבלים תשובות יותר מעמיקות.

• כהן איציק

ברור שאין כמו הקשר האישי בשיחת טלפון והפרטים הנוספים שמתגלים תוך כי שיחה עם פקיד הקבלה, אבל אולי בכל זאת כדי לשלוח דוא"ל?

בארץ נתקלתי באין ספור מקרים שהם מתנערים מסיכום או אישור בטלפון. (אם מי דיברת? עם משה, אין אצלנו משהcool).

אולי בארה"ב תרבות השרות שונה, אבל בכל זאת, נראה לי EMAIL.

• אנשיםטובים

קודם כל - אם מאד רוצים אפשר להקליט את השיחה. וכמובן שאפשר אימייל.

לאימייל יש נטייה לאחת משתי אפשרויות:

1. להיות מאד תמציתי

2. להגרר להחלפת אימיילים שנמשכת כמה ימים (בגלל הפרשי השעות) עד שאנחנו מוותרים

אני נוטה להאמין שאם פקיד הקבלה אמר שהוא רואה את ההזמנה שלי במחשב, הוא לא משקר. וכך גם אם הוא אומר שארוחת הבוקר עולה 10 דולר.

אבל אולי אני טועה.

• may east
                      may east נערך לאחרונה על ידי

בכל נסיעותי והמון המון הזמנות אונליין - אף פעם לא היתה לי בעיה של הזמנה שנעלמה.

ברור שזה יכול לקרות. אבל הסיכוי די אפסי.

טרחתי לשלוח מייל למלון רק במידה והיו בקשות מיוחדות שהיה לי חשוב לוודא שהתקבלו.

מעבר לזה - אין צורך (אלא באמת אם יש זמן פנוי...)

שאתם מזמינים דרך סוכן נסיעות מלון.. אתם גם מתקשרים למלון ?!?! כולם משתמשים במערכות גלובליות כאלו או אחרות.

• עמיחי13
                        עמיחי13 נערך לאחרונה על ידי

כדי לאזן את מה שכתבו כאן - נראה לי שהרוב המוחלט של מי שמזמין דרך בוקינג לא טורח לאשר את ההזמנה. נדיר מאוד שיש בעיה עם ההזמנה. לבוקינג יש שירות לקוחות טוב וגם אם יש בעיה הם יעזרו לפתור אותה.

אם ההזמנה היא לא באיזה מקום נידח, ויש עוד בתי מלון בסביבה - לא רואה צורך מיוחד לאשר. לא שזה לא יכול לעזור - פשוט לי אישית לא נראה ניצול נכון של הזמן שלי.

כמובן שאם יש דרישות מיוחדות או שאלות - אז כן כדאי לפנות.

• אנשיםטובים

אני בהחלט  מסכים שרוב האנשים לא בודקים שהכל בסדר, וב99.9% מהמקרים הכל באמת בסדר.

בנסיעות משפחתיות לי יש תמיד בקשות מיוחדות (למשל חדרים מקושרים) ולכן אני תמיד דואג לברר.

אגב, לא רק מלונות. לרוב אני משדל שבוע לפני הטיול לעשות סדר, ולהרים טלפונים לא רק לכל המלונות, אלא גם לסוכנות השכרת הרכב (למשל לשאול על אפשרויות מעניינות במקום כמו ביטוחים, מיכל דלק וכו'), לאטרקציות השונות (שעות פתיחה, אירועים מיוחדים) וכו'. בארה"ב זה פחות קריטי כי תודעת השירות גבוה, והנוכחות של האינטרנט גם. אבל באירופה למשל יש המון מקרים שאתרי האינטרנט לא מעודכנים.

האם הטיול עדיין יצא טוב אם אני לא אעשה את הטלפונים? סביר שכן. אבל לפעמים בטלפון מקבלים טיפים שלא רשומים בשום מקום כמו "תגיע לפני 10 כי אחר כך יש בעית חניה" או "בתאריך הזה מתוכננות לנו 3 קבוצות של בית ספר אז אולי שווה לך לשקול תאריך אחר" וכו'. סיפורים מהחיים שלי.

• FlyingOut
                            FlyingOut נערך לאחרונה על ידי

נהיה שרשור מעניין. השיטה של מייל ׳אני רק שאלה׳ בהחלט מומלצת.

אני מניח שאם הייתי יוצא לטיול ׳מתגלגל׳ ארוך עם ילדים קטנים כנראה שהייתי טורח להתקשר לכל מלון כמה ימים לפני ההגעה כדי לוודא שהכל מסודר. להגיע לאיזה מלון בעיירה נידחת בחושך אחרי נסיעה של חמש שעות עם ילדים עפוצים ברכב ואז לגלות שההזמנה אבדה ואין חדרים פנויים - נשמע לי סיוט. 

בתור אחד שמבצע את ההזמנות שלו בערוצים ישירים ומעביר בקשות מיוחדות בדר״כ בטוויטר - מעולם לא חשבתי להתקשר למלון כדי לוודא שההזמנה שלי בסדר. להפך, אני תמיד מקווה שההזמנה תלך לאיבוד. שם מתחיל הכיף. 

• 1 / 1
                            • פוסט ראשון
                              פוסט אחרון