עצירה בין מינכן לחבל זלצבורג
-
שלום לכולם
אנחנו מתוכננים לטוס לאוסטריה במהלך חודש אוגוסט
הרכב המשפחתי זוג + 3 ילדים (13,10,4).
אנחנו נוחתים במינכן ביום שבת בערב ולנים בשדה התעופה,
יום למחרת (יום ראשון) אנחנו לוקחים רכב ונוסעים ממינכן לחבל זלצבורג למקום הלינה בגולינג
בגלל שמדובר על מרחק לא קצר (200 ק"מ) ובגלל שאנחנו עם ילדים אנו מתוכננים לעשות עצירה לאחר נסיעה של שעה וחצי כמעט באי האדונים Herrenchiemsee. למי שמכיר מדובר על אתר עם שייט לארמון, וגני ארמון.
החשש הוא מגניבה או פריצה לרכב היות והרכב בחניון של השייט (עם המזוודות מהארץ) מה שעלול להרוס את כל הטיול מדובר על 15 יום טיול.
השאלה שלי האם מישהו עשה מסלול כזה דומה?
אשמח לקבל המלצות על עצירות בין שדה התעופה במינכן לחבל זלצבורג (גולינג).
תודה רבה
-
עצירה בין מינכן לחבל זלצבורגאנחנו עשינו עצירה במקום אחר והשארנו מזוודות. לא קרה כלום.
אבל אם אתם חוששים, מדובר על נסיעה של שעתיים . אתם קמים בבוקר רעננים אחרי לינה בבית מלון. אין שום סיבה לא לנסוע ישירות לגולינג.
טל
-
שאלה לעמי וגם התלבטות לגבי עצרה בדרךהי
גם אנחנו נוסעים לחבל זלצבורג אבל ביולי. זוג +2 ילדים (קרוב ל 4 ו-6)
עמי - אנחנו מתקשים למצוא מקום בגולינג. יכול לספר איפה הזמנת לינה?
וההתלבטות - אנחנו מגיעים בבוקר למינכן וממשיכים לאזור פלכאו או גולינג. האם בדרך כדאי לעצור באגם כימזי ואי האדונים או בפארק השעשועים רופולדינג?
את החזור נעשה כנראה דרך מזרח טירול אז לא נעבור שוב באותו אזור
תודה!!
-
שאלה לעמי וגם התלבטות לגבי עצרה בדרךהי
מקום לינה הזמנתי לפני איזה חצי שנה, אני בספק אם נשאר בגולינג, זהו כפר יחסית קטן באיזור
מציע לך לחפש באיזור פלכאו אתר מרכזי שיש שם הרבה מאוד מקומות לינה
אתר טוב לנושא (כך אני מצאתי).
ממה שאני מבין פארק השעשועים רופולדינג זה מאוד דומה ללונה פארק בתל אביב
לא משהו וואו (פארק אירופה,יורודיסני, לגולאנד)
לעומת הארמון הוא וואו הבנתי כמו ארמון ורסאי כולל גנים מאוד מיוחד
בהצלחה
-
עצירה בין מינכן לחבל זלצבורגהי
עשיתם עצירה בחניון של אי האדונים?
האם הייתם באי האדונים?
-
עצירה בין מינכן לחבל זלצבורגהחשש בעניין המזוודות מובן. לנו לא פרצו אף פעם לאוטו בגרמניה/אוסטריה. כן פרצו לנו לפני המון שנים באמסטרדם. למרות שאף פעם לא קרה, גם אנחנו מעדיפים להוריד למינימום את השעות שבהן כל מזוודותינו ברכב. מצד שני, בדרך כלל אין מנוס בימים הראשון והאחרון.
בכל מקרה, כבר היו מקרים שניסו לתת לנו רכב שלא היתה אפשרות לכסות בו את הבגאז', אז תשימו לב בזמן קבלת הרכב, ותקפידו שהבגאז' יהיה מכוסה, ולא להשאיר במושבים ציוד נראה לעין, ובטח לא ציוד שמעיד שאתם תיירים. הסיכוי שיקרה משהו הוא קלוש ביותר. לא הייתי באי האדונים, אבל עצירה שם היא מאוד מקובלת בדרך הזאת, ולא קראתי על איזושהי גניבה.
אם במלון/דירה שלכם ניתן לעשות Check-In בשעות הבוקר אז שעתיים נסיעה לגולינג זה ממש כלום, ואם אתם מעדיפים אז אפשר בקלות לעשות את זה במכה אחת גם עם ילדים. ד.א. עצירה אחת קצרה ממילא צריכה להיות לכם בדרך כדי לקנות מדבקת אוטוסטראדות לאוסטריה, ושם אפשר לחלץ עצמות.
-
עצירה בין מינכן לחבל זלצבורגאנחנו טסים באוקטובר.
אשמח לקבל המלצה למלון בשדה התעופה במינכן.
אנחנו זוג+5
-
עצירה בין מינכן לחבל זלצבורגאנחנו סגרנו במלון נובוטל בשדה. מלון מאוד קרוב לטרמינל 2 (אפשר להגיע באוטובוס 5 דק נסיעה) עם ארוחת בוקר עשירה
בהצלחה
-
עצירה בין מינכן לחבל זלצבורגגם אנחנו הזמנו בנובוטל. כל חדר יכול לאכלס ארבעה אנשים. היינו בנובוטלים אחרים והם אחלה.
לגבי שאלה על רופולדינג - אני לא ממליצה עליו למי שנוחת בבוקר, כי זה אומר לילה ללא שינה ממש והבילוי שם זה כמה שעות ואחריו עוד נסיעה ארוכה יחסית. וגם - רופולדינג הוא הרבה יותר קטן ושונה מהלונה פארק בתל אביב.
שלה
-
עצירה בין מינכן לחבל זלצבורגתודה רבה על ההמלצה למלון.
-
עצירה בין מינכן לחבל זלצבורגכמו שכתבו - שיעור הפריצות לרכבים בגרמניה \ אוסטריה קטן מאוד, בטח לא בערים, וזה סיכון קטן מאוד שרוב המטיילים פשוט לוקחים בלית ברירה.
אבל כמו שכתבו - מדובר בנהיגה של שעתיים, בכלל אין צורך לעצור באמצע.
-
עצירה בין מינכן לחבל זלצבורגאנחנו עצרנו ביום הראשון במפלי גולינג. זה טיול קליל ויפה שמתאים מאוד כטעימה ראשונה ולא מכבידה מאוסטריה היפה.
כמובן שהמזוודות נשארו באוטו, ואני מודה שלא חששתי - זו לא עיר ובקושי היו שם אנשים. אבל אם מקום הלינה שלכם בגולינג אתם יכולים לפרוק את המזוודות קודם ומשם לקפוץ למפלים (ואז כמובן לסופר להצטייד...)
-
עצירה בין מינכן לחבל זלצבורגאנחנו עם "הבעיה" הזאת בכל טיול.ולכן נכנסים לחניון תת קרקעי מסודר עם המזוודות
-
עצירה בין מינכן לחבל זלצבורגאנחנו עשינו את המסלול הזה בחזור, עם המזוודות באוטו, מכוסות בוילון הקשיח של תא המטען, עצרנו במפלי גולינג, ואח"כ באגם כימזי. שתי מילים לגבי האגם השייט והארמון: האגם הוא האגם הפחות יפה שראיתי במהלך הטיול באוסטריה, השייט לאי האדונים סתמי לא משהו מיוחד, באי עצמו אפשר לקחת כרכרה רתומה לסוסים עד לארמון, (במחיר סמלי ביותר), הגנים יפים ולארמון ניתן להיכנס רק עם סיור מודרך, יש בכמה שפות אבל אין בעברית!. הארמון כולל הסיור, היה מבחניתי וואוו ,לא פחות! אבל... כיוון שהסיור באנגלית והיסטוריה ושגעונות של מלך לא ממש עיניינו את הילדות שדי סבלו בסיור, לתשומת לבך האם בכלל כדי עם ילדים בגילאים שלך.
-
עצירה בין מינכן לחבל זלצבורגהי
תודה רבה על התגובות של כולם,
אני מבין שאין בעיה להשאיר את הרכב.
שרון אני חושב שזה יתאים לילדים שלי מסיבה אחת פשוטה כי זה תחילת
הטיול ועם ההתרגשות הם יתלהבו מהכל
נראה לי שביום אחרון אם אקח אותם זה ימאס כי אנחנו אחרי שיא הטיול
האם יש עוד מישהו שהיה באי האדונים ויכול לתת המלצות או אי המלצות
תודה רבה