מוזאון 9/11 האם מתאים לנוער?
-
נשהה בניו יורק 4.5 ימים. בעלי מאד רוצה לבקר במוזאון של אסון התאומים ואני לא בטוחה האם זה מתאים (ומענין) לילדים שלנו בני 17 ו 14. מה דעתכם? האם להסתפק במתחם של גרנד זירו?
-
מוזאון 9/11 האם מתאים לנוער?הולכים בתוך היסודות של אחד המגדלים, רואים שרידים שונים מהבנינים, רואים סרטים על הארוע. מתאים לנוער מבחינת מבנה התצוגה וגם מבחינת התכנים, הם לא תינוקות רכים שיזדעזעו מעצם הארוע. הייתי עם שני הבנים שלי, הם בהחלט לא השתעממו ולא התלוננו.
-
מוזאון 9/11 האם מתאים לנוער?בנוסף, גם מה שאנחנו ההורים רוצים חשוב ולא רק מה שהילדים רוצים.....
-
מוזאון 9/11 האם מתאים לנוער?לא הייתי במוזיאון עצמו. סתם נדחפתי לכאן כדי להמליץ... היינו לא מזמן בניו יורק והגענו כדי לראות את התחנה החדשה שנפתחה שם - path station. אתם תראו את השילוט אליה כשתהיו שם בבריכות. הכניסה אל התחנה ברחוב vesey וההליכה בתוך התחנה מובילה למדרגות נעות שעולות ל ferry terminal . עוברים דרך קניון ושם נפתח שוק חדש ( או חדש לי לפחות ) בשם le district . מאוד מזכיר את מתחם eataly המומלץ גם הוא. מאוד אהבנו , וגם יש אפשרות לשבת בחוץ ממש על המים
-
9/11 האם מתאים לנוער?שכחתי לציין : בסגנון של מתחם איטלי , רק ששם זה אוכל צרפתי .....