שאלה בנושא כרטיסי טיסה
-
שלום,
מתכננים לטוס
TLV ---DME(אלעל) DME---DEL---BLR(איר אינדיה)
הכל מתאים מבחינת קונקשנים וכו.
רציתי לשאול אם אפשר לאחד את הכרטיסים לנסיעה רצופה- כך שהמזוודות ימשיכו איתנו מת"א עד בנגלור.
תודה,
-
שאלה בנושא כרטיסי טיסהצריך לבדוק עם חברת התעופה שאיתה אתה יוצא מישראל אם יש לה הסכם להעביר את הכבודה הלאה לחברה הבאה.
-
שאלה בנושא כרטיסי טיסהידוע לך אם יש הסכם בין אלעל ואיר אינדיה? איך אוכל לברר?
-
שאלה בנושא כרטיסי טיסהתתקשר למוקד של אלעל ותשאל. 99% שהתשובה תהיה חיובית, אפילו אם הסוכן לא יידע לענות על השאלה באופן מיידי. כמעט כל החברות הסדירות בעולם חתומות תחת הסכמי אינטרליין שמאפשרים שרשור כבודה.
משזה נאמר, ״לאחד את הכרטיסים לנסיעה רצופה״ אי אפשר. המשמעות היא שהכבודה תוכל לעבור בין הטיסות, אבל, במידה והטיסה הראשונה תאחר אזי החברה הראשונה (אלעל) לא תהיה חייבת להביא אותך להודו בטיסות חלופיות. האחריות של אלעל נגמרת במוסקבה, וכנ״ל לגבי האחריות של אייר אינדיה בטיסות החזור.
-
שאלה בנושא כרטיסי טיסהאיך אומרים להם שאנחנו ממשיכים אחריהם עם חברה אחרת? יהיה צורך לצאת משדה התעופה ולעשות צק אין שוב ?
-
שאלה בנושא כרטיסי טיסהאתה לא צריך מינוחים מקצועיים. תסביר שיש לך טיסות המשך של אייר אינדיה תחת כרטיס נפרד, ואתה בעצם עושה קונקשיין של כמה שעות במוסקבה. סוכן מקצועי אמור בשלב הזה להבין בדיוק מה אתה מבקש. כשאתה מוסר את המזוודות לסוכן בנתב״ג תן את מספר ההזמנה של הכרטיס הנוסף (Record Locator, קוד בן שש ספרות ואותיות) על מנת שהסוכן יוכל לראות בעצמו מה היעד הסופי האמיתי שלך (בנגלור) ולשרשר את הכבודה עד אליו. הוא ינפיק מדבקות ברקוד שעליהן יופיעו הקודים של כל השדות בהם תעבור עד ליעד הסופי, כי המזוודה שלך אמורה לעלות בדיוק לאותן טיסות כמוך.
אין סיבה שתעבור ביקורת גבולות במוסקבה. לפני היציאה מהארץ בצע צ׳ק-אין באינטרנט והדפס את כרטיסי העלייה למטוס של טיסות אייר אינדיה. כך, במוסקבה, תוכל להמשיך ישירות לבידוק הביטחוני כנוסע במעבר.
-
שאלה בנושא כרטיסי טיסהמה לגבי העצירה בדלהי, שם אני צריך להיכנס להודו עם הדרכון,לא? אז אצטרך לקחת את הדברים שלי ולעשות צק אין לטיסה הפנימית לבנגלור.בדקתי ואיר איר אינדיה מפעילים טיסות מטרמינל 3- הבינלאומי אבל מצד אחר שלו. אם אני עובר את ביקורת הדרכונים, אצטרך להיכנס לטיסת הפנים כאילו טסתי מדלהי או שלא? תודה על התשובה בכל מקרה
-
שאלה בנושא כרטיסי טיסהכן, בדלהי תעבור ביקורת דרכונים ותכנס רשמית להודו. אתה תמשיך בתוך הטרמינל לבידוק הביטחוני ומשם לטרמינל של הטיסות הפנימיות. זה אפקטיבית באותו הבניין.
אין סיבה שתאלץ לאסוף את המזוודות שלך בדלהי. הן יגיעו לבנגלור.
הקונקשיין בדלהי אמור להיות פשוט יותר כי הוא מה שנקרא ״אונליין קונקשיין״, משום ששתי הטיסות הן של אותה החברה בשדה הבית שלה, והקונקשיין נחשב למוגן משום ששתי הטיסות הן תחת אותו הכרטיס (בניגוד לקונקשיין שיהיה לך במוסקבה).
-
קונקשניםשעה ועשרה בהלוך ושעה ועשרים בחזור במוסקבה יספיקו לנו?
-
קונקשניםבקושי רב.
אם הטיסות הנכנסות ינחתו בדיוק בזמן, וזה חתיכת ״אם״ ובמיוחד בדרך חזרה, הזמנים שציטטת אמורים להספיק לך. זה גבולי, אבל אמור להיות בסדר.
משזה נאמר,
כפי שכתבתי בהודעות קודמות הקונקשיין שלך במוסקבה הוא ׳בלתי מוגן׳ והמשמעות היא שאין לחברות התעופה אחריות להמשך הנסיעה שלך מעבר לשדה זה. אם הטיסה מישראל תאחר בנחיתה למשל, וזה כאמור תרחיש סביר מאוד, מרבית הסיכויים שלא תספיק להגיע לטיסת ההמשך - ואז אתה תקוע בלי עזרה מחברות התעופה כי הן לא חייבות לעזור לך בשלב זה.
בעיניי הזמנים שציטטת הם עמוק עמוק בשטח של ׳חוסר אחריות׳. מתנצל על הישירות אבל אני ממליץ לך בחום לבחור טיסות אחרות.