מסלול מפורט לגיאורגיה - לשבועיים. לכפרים הכי שווים
-
אשמח. תודה.
-
מסלול מפורט לגיאורגיה - לשבועיים. לכפרים הכי שוויםאהלן!
לא יודעת מהם הכפרים הכי שווים אבל באלה שאני הייתי בהם היה בהחלט שווה.. לפי שמועות גאורגיה מדהימה בכל מקום

אנחנו היינו שבועיים וחצי. נחתנו בטביליסי ומשם ואן-מונית לאיזור קזבגי, שם היינו כמה ימים. יש שם טרקים קצרים ומדהימים ביופיים, ודאי תמצאי פה באתר המון טיפים והמלצות. משם חזרנו לטביליסי ועשינו דרכנו לחבל סוונטי המשגע. ישנו במסטיה (ליתר דיוק בכפר סמוך לשם) ויצאנו לטרק הכפרים המקובל, שאורך 3-4 ימים ועובר בנופים משגעים ובכל לילה לנים בכפר אחר. את היום האחרון עשינו על סוסים. משם חזרנו לטביליסי ובילינו שם יום וחצי בערך.
יש עוד המון מה לראות ואזורים קסומים, אבל אני בדר"כ מטיילת בגישת "תפסת מרובה לא תפסת" ומעדיפה לבזבז פחות זמן על נסיעות ומעברים ממקום למקום ויותר "לשהות" במקום באמת, להכיר את האנשים והנופים ולטייל ברגוע. לכן בטיול קצר של שבועיים כדאי בעיניי לבחור שניים-שלושה אזורים גג ולהתמקד בהם.
אשמח לעזור בשאלות נוספות ופירוט נוסף כי כתבתי בכללי מאוד..
תהני!
-
מסלול מפורט לגיאורגיה - לשבועיים. לכפרים הכי שוויםאני נמצאת עכשיו בקזבגי ואשאר כאן לפחות שבוע אני רוצה למצוא שותפים לשכירת מונית כדי לטייל בעמקים המומלצים בסביבה. אם מישהו מעוניין לחלוק מונית בבקשה כיתבו לי ל [email protected]
-
מסלול מפורט לגיאורגיה - לשבועיים. לכפרים הכי שווים