איך בודקים שההזמנה מאלמו תכובד בסוף במחיר הזול?
-
הי,
גם אני הזמנתי רכב לארה"ב מהאתר של Alamo.com במסגרת "מבצע ראובן" מהשבוע שעבר אבל לפני שאני מבטלת את ההזמנה הקודמת מאלומה תיירות ואלמו ישראל, האם מישהו קיבל אשרור שהכול תקין ושההזמנות הללו במחירים הנמוכים מאתר Alamo.com יכובדו בבוא בעת במחיר הזה? האם הם יכולים לבטל הזמנה בתואנה של תקלה טכנית? מישהו בדק או יודע? אני שואלת כי כאשר פניתי בסוף השבוע עם מספר ההזמנה לשירות הלקוחות המקוון של Alamo.com עם שאלה ספציפית לגבי מחיר דמי כיוון אחד בהזמנה שלנו, קיבלתי רק הודעה אוטומטית שפנייתי התקבלה אבל טרם חזרו אלינו עם תשובה ואני קצת מודאגת. בעלי הציע שנתקשר אליהם או לאלמו ישראל ונברר אבל אני מעדיפה לשאול קודם כאן כדי לא לשאול "שאלות קיטבג" ומצד שני, שלא יהיה מצב שבסוף נשלם יותר כסף בעת לקיחת הרכב בקיץ. אני חוששת לצאת קירחת מכל הכיוונים ולכן טרם ביטלנו הזמנה נוכחית מאלומה תיירות... אשמח לקבל עצותתודה
גילה
-
איך בודקים שההזמנה מאלמו תכובד בסוף במחיר הזול?חכו עוד כמה ימים, לפחות עד יום שלישי או רביעי, היכנסו לאתר של אלמו עם מספר ההזמנה ותבדקו האם הכל מתאים להזמנה שביצעתם.
כ"כ, אפשר לשאול אז באתר הפייסבוק של אלמו האם ההזמנה קיימת ושרירה.
ויכול להיות שלא מדובר בתקלה אלא בספין פירסומי של החברות הנ"ל. כפי שכבר כתבתי, לחברות האלה יש מאות אלפי רכבים בארה"ב, כמה מאות או אלפי הזמנות במחיר מוזל לא מזיז להן.
בנוסף לכך ולמיטב ידיעתי וזכרוני, סוכנויות השכרת הרכב מקבלות 20 אחוז או יותר עמלה על הזמנת רכב. אז בפועל, חברות כמו אלמו, נשיונל, דולר, הרץ וכו' מקבלות הרבה פחות מהסכומים שאנו משלמים בפועל לסוכנויות. אם כך, יוצא שמדובר בהנחה רצינית שעשו באתרים של נשיונל ואלמו אבל לא יפשטו רגל בגלל זה.
-
איך בודקים שההזמנה מאלמו תכובד בסוף במחיר הזול?הי ראובן,
תודה רבה לך על התשובה המהירה והמפורטת. נעשה כפי שהמלצת.גילה
-
איך בודקים שההזמנה מאלמו תכובד בסוף במחיר הזול?מעבר לאמור,אני לכל הזמנה משמעותית (בעיקר מלון בהגעה/רכב) מתקשר לוודא מראש שההזמנה נקלטה וקיימת ובמידת הצורך מבקש/מודיע על הגעה מוקדמת או בקשה מיוחדת ככל שקיימת ומוודא ישירות מול הסניף מידע חשוב (לדוגמא- האם יש שאטל ממקום X)
לדעתי אישית לארח שהשקעתם כל כך הרבה כסף בטיול שיחה לחו"ל היום זה גרושים.
תבלו!