48 שעות בלאס וגאס - מה עושים?
-
היי,
מה הייתם ממליצים לעשות ב-48 שעות בלאס וגאס? מה המקומות שאסור לפספס?
אחד האתרים שראיתי המלצה עליהם הוא סכר הובר - אבל עד כמה באמת זה אטרקציה?
ולסיום- מה עדיף- להגיע עם רכב שכור מ- LA או לקחת טיסה? (5 אנשים, ולשאלתי מה עדיף- לא רק כלכלית, אלא גם מבחינת נוחות). אנחנו מתלבטים.
תודה מראש.
-
48 שעות בלאס וגאס - מה עושים?לפי דעתי ל-5 אנשים עדיף לשכור רכב. טיסה היא אמנם קצרה אבל צריך להגיע לשדות לפחות שעה - שעה וחצי לפני מועד ההמראה. ההעברות לשדה וממנו גם עולות כסף.
מדובר בכ-4 שעות נהיגה נטו, מקסימום 5 שעות (אם לא מדובר בסופ"ש) עם עצירות להתרעננות.
בשביל 48 שעות לא שווה - לעניות דעתי - לסוע לסכר הובר.
זה מעט מאוד זמן, המלצתי היא לעבור על האטרקציות שבמלונות החשובים לאורך הסטריפ. אולי לרכוש כרטיסים למופע בשעות הערב.
הנה האטרקציות של וגאס:
-
48 שעות בלאס וגאס - מה עושים?תודה רבה על התגובה.
החיסרון היחיד מבחינתנו שיש בנהיגה- בהנחה ומדובר על 8 שעות נהיגה הלוך-חזור- שזה לא ישאיר לנו הרבה זמן נטו בווגאס
-
48 שעות בלאס וגאס - מה עושים?ואולי חצי שעה להגיע לשדה"ת ב-LA (לא יודע מאיפה אתם מגיעים ב-LA, יש גם טיסות לוגאס משדות תעופה אחרים באזור LA), שעה וחצי לפני הטיסה, כשעה אחת של טיסה ועוד כחצי שעה עד שתרדו מהמטוס ותגיעו למלון, כבר ספרתי 3 וחצי שעות במקרה של טיסה וזה במקרה הטוב, שהכל הולך לפי הזמנים ושאין עיכובים בהמראות (וב-LAX לא חסרים כאלה).
גם מבחינה כספית לדעתי זה לא כ"כ משתלם כאשר מדובר ב-5 אנשים. תעשו את הדרך לוגאס ישירות עם הרכב, כ-4 שעות, תתחלפו בין הנהגים (במקרה שאתם מעל גיל 25, כי אחרת השכרת רכב עולה יותר). נהגים נוספים במקרה של שכירת רכב בקליפורניה לא מחוייבת בתוספת תשלום.
-
48 שעות בלאס וגאס - מה עושים?לא כתבת מתי אתם נוסעים, אבל בקיץ ממש חם בוגאס, ולכן רוב השוטטות תהיה בשעות הערב \ לילה. לכן דווקא הייתי ממליץ לכם ליסוע לסכר הובר בשעות היום (במזגן ברכב). לא יודע מה מעניין אתכם, אבל אני לא מכיר מישהו שהיה בסכר הובר ולא התרשם.
-
48 שעות בלאס וגאס - מה עושים?יש להם בקושי 48 שעות. אם חם, בבתי המלון יש מיזוג. גם ברכבות המקשרות ביניהם. לראות את הסכר וליהנות ממנו צריך לרדת מהרכב ולהסתובב, מדובר בכחצי יום.
-
48 שעות בלאס וגאס - מה עושים?התאריכים הם תחילת אוגוסט.
כשאני חושב על זה יש לנו קצת יותר מ 48 שעות- 2 לילות/3 ימים.
נשקול בחיוב את עניין הרכב, אני חושב שנמנע מהסכר.
תודה לכם.