-
-
UBERהשתמשתי באובר בבייג׳ינג, צ׳נגדו וצ׳ונג׳צינג. UberX וגם UberBlack. עבד מצוין. המחירים נמוכים וכל הרכבים שקיבלתי היו נוחים.
דעתי מעט משוחדת כי אני מכור לאובר. אם יש אובר בעיר - אני בקושי שוקל אפשרויות אחרות לתחבורה.
-
UBERרק שבסין המחירים מאד נמוכים גם כך, והזמינות גדולה מאד (יש לי נסיון רק בביג'ינג), וזאת מבלי לערער על הדברים לעיל.
-
UBERתודה על תשובתכם.
מה ההבדל בין ה UBER שציינת ?
-
UBERאובר מציעה אינספור שירותים כשבכל עיר זמינים שירותים שונים. בת״א, למשל, כרגע מוצע רק UberTaxi שכפי שאפשר להבין משמו הוא שירות מוניות סטנדרטי.
UberBlack הוא שירות הדגל של אובר שמציע ׳מכוניות שחורות׳. הכוונה היא לרכבים טובים, מרווחים, נקיים ולפעמים יוקרתיים. הדגמים הספציפיים שמתקבלים לשירות הזה שונים מעט בכל יעד. במדינות יקרות, באירופה וארה״ב למשל, יגיעו בדר״כ רכבים כמו אאודי A6/A8, מרצדס מסדרה E וכדומה בעוד במדינות עולם שני ושלישי יגיעו רכבים יוקרתיים פחות כמו טויוטה קורולה וכו׳.
UberX הוא שירות שבו נהגים פרטיים אוספים נוסעים ברכבים הפרטיים שלהם אבל עדיין התשלום וכו׳ מתבצע דרך אובר. נוח ובטוח. באופן טבעי רוב הרכבים בקטגוריה זו אינם יוקרתיים אבל כן יש סטנדרט מינימלי ואובר כן מפקחת על איכות הנהגים עם שיטת הדירוג שלה (בסוף כל נסיעה יש לתת ציון של 1 עד 5 כוכבים לנהג).
כמובן שכל שירות מתומחר אחרת. באופן גס UberBlack יקר פי שניים מ-UberX.
-
UBERיחסית הם יקרים אפשר אולי לחסוך כמה יואנים (מקסימום עד 10 יואן), לא זול משמעותית יחסית למוניות רגילות.. אבל חברים שלי תמיד אוהבים להשתמש בזה אפשר לטעון רק בעזרת ויזה בין לאומית. ALIPAY וUNICARD לא עובדים לזרים. לא ניסתי את BAIDU WALLET
אני אישית משתמש 易倒用车 הסינית ( על כל 100 יואן מקבלים 100 יואן מתנה)
אבל זה בעיקר למי שמבין סינית