ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

נסיעה מ-LA ל-LV

פורום צפון אמריקה
    5
    14
    1408
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • yonatan_nir
      yonatan_nir נערך לאחרונה על ידי

האם יש משהו לעשות בדרך על ה-I15 או CA14?

האם יש מה לעשות במקומות לא כל כך מוכרים כמו Needles, Bullhead City, Palm Gardens, Searchlight, Boulder City, Henderson?

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • reuben13
        reuben13 נערך לאחרונה על ידי

נסיעה מ-LA ל-LV

אולי התכוונת לפאלם ספרינגס ? (ולא GARDENS).

הדרך שלא על ה-I-15 היא הרבה יותר ארוכה.

ברוב הישובים שציינת אין הרבה מה לחפש.

פאלם ספרינגס עיירה של בתי קזינו וספא, יש שם רכבל נחמד.

NEEDLES ו-SEARCHLIGHT ממש חורים. הנדרסון ליד וגאס, נחמד להכיר אבל לא חייבים.

ב-BOULDER CITY עוברים כאשר נוסעים מוגאס ל-HOOVER DAM.

ממול ל-BULLHEAD CITY ישנה העיירה LAUGHLIN שבה כמה וכמה בתי קזינו לחוף נהר הקולורדו, מקום נחמד וזול לבקר וללון בו, אבל חום אימים שורר שם בחודשי הקיץ. אילת קרירה לעומתה.

יש מי שנסע מ-LA לוגאס דרך JOSHUA TREE NP, אבל זה מעריך את הדרך ומומלץ להקדיש עוד לילה ללינה אי שם באמצע הדרך.

אם תציין מה אתה מחפש, אפשר יהיה לסייע לך.

• yonatan_nir

נסיעה מ-LA ל-LV

קודם כל משהו שלא צריך להקדיש בשבילו עוד יום לינה על הדרך. אנחנו רוצים לצאת מ-LA בבוקר ולהיות ב-LV בערב/לילה ולהיכנס למלון.

יש עדיפות לאטרקציות או טבע או לא יודע מה..

אני פשוט מנסה להחליט אם יש משהו על הדרך או שפשוט למצוא משהו לעוד חצי יום ב-LA ופשוט לצאת לדרך משם קצת מאוחר יותר.

• reuben13

נסיעה מ-LA ל-LV

אפשרות אחת היא לסוע דרך ה-I-15 ולעצור באאוטלט ב-BARSTOW, לא גדול מאוד אבל יש כמה חנויות שוות, או לבקר בכפר הרפאים CALICO.

אם בוחרים במסלול זה, גולשים המליצו לעצור לארוחה ב-PEGGY SUE'S.

אפשרות שניה היא לסוע ל-BIG BEAR LAKE (לא הייתי אבל קראתי ח"ד טובה בפורום) במסלול זה. הדרך לשם איטית ומפותלת אחרי SAN BERNARDINO.

• shmoob
              shmoob נערך לאחרונה על ידי

נסיעה מ-LA ל-LV

מדובר בנסיעה ארוכה במדבר ולדעתי מאוד מתישה ומשעממת. אני ממליץ לכם לצאת מוקדם בבוקר כאשר אתם עדיין רעננים ולא אחרי שאתם כבר קצת עייפים אחרי חצי יום על הרגליים בלוס אנג'לס, אני גם לא הייתי עוצר בדרך לטייל איפשהו והייתי עושה רק עצירות בדרך להתרעננות (שירותים, קפה, אוכל וכו..). גם עצירה לשופינג של כמה שעות זה מעייף. יש האוטלט ענק ב primm בדיוק על קו הגבול של נואדה כ 45 דקות מווגאס שניתן לשבור שם את הנסיעה.

• yonatan_nir

נסיעה מ-LA ל-LV

בעיקרון ההתלבטות שלי היא אם לעצור בקליקו כמו ההצעה כאן, או שאולי ליסוע רצוף עד לאס וגאס (אני מניח שנגיע באיזור 1 בצהריים), טיפה חילוץ עצמות ויציאה לכיון סכר הובר (אפשר להיות שם בטח ב-2 וחצי) ואז להיות שם עד שהמקום נסגר ב-5.

• reuben13

נסיעה מ-LA ל-LV

לא יודע באיזה תקופה תהיו באזור, אם מדובר על הקיץ, ממליץ לבקר בסכר הובר כמה שיותר מוקדם בבוקר, כי שם חם מאוד.

ואם אכן מדובר בעונת הקיץ, ההצעה של Big Bear Lake יכולה להיות לא רעה בכלל.

• yonatan_nir

נסיעה מ-LA ל-LV

נהיה שם באוקטובר בחגים.

היציאה מ-LA תהיה ב-10.10 ואחריה נהיה עוד 3 ימים בלאס וגאס לפני היציאה לגרנד קניון, ברייס, ציון.

• reuben13

נסיעה מ-LA ל-LV

באוקטובר הלייק פחות מומלץ, זה אזור גבוה ויכול להיות אפילו מושלג.

אפ כך, תבקרו בקליקו או תמשיכו לוגאס ואחרי מנוחה סעו להובר דאם, או אפשר לדחות את ההובר דאם ליום אחר.

• yonatan_nir

נסיעה מ-LA ל-LV

אני לא בטוח אם נספיק באותו יום להיות גם בקליקו וגם בהובר דאם כי הסכר נסגר ב-5 למבקרים.

אני גם לא בטוח אם להגיע לחצי יום בוגאס ביום שניסע מ-LA ויום אחרי זה ישר לצאת לפארקים ואחרי שבוע לחזור לוגאס ל-3 ימים רצופים ואז במקרה כזה אני אחזיר את הרכב ישר, או שאפשרות שניה להגיע לוגאס ל-3.5 ימים רצופים ואחריהם רק הפארקים ואז אני כן אשאר עם הרכב.

• עמיחי13
                          עמיחי13 נערך לאחרונה על ידי

נסיעה מ-LA ל-LV

הצעה שלי - 

צעו מ LA בבוקר, סעו לוגאס. זו נסיעה של 4 שעות, שמזכירה מאוד את הנסיעה לאילת בכביש הערבה, גם בנוף וגם באורך.

תגיעו לוגאס בצהריים, קחו מוטל פשוט (לא על הסטריפ), צהריים ושנ"צ.

בערב צאו עם הרכב לוגאס לסיבוב לילי.

למחרת בבוקר צאו עם הרכב לכיוון סכר הובר ומשם תמשיכו כבר לכיוון סדונה או גרנד קניון.

בחזרה לוגאס אחרי הסיבוב קחו כבר מלון יותר מפואר במרכז העניינים, ותחזירו את הרכב.

• yonatan_nir

נסיעה מ-LA ל-LV

זה גם רעיון. רק שאני מפחד שזה יקח הרבה מהזמן של הגרנד קניון כי בעיקרון התכנון היה לצאת מוגאס ישירות לגרנד קניון ולטייל כמה שניתן באותו יום, להישאר לישון שם ולהמשיך לטייל למחרת עד הצהריים ואז לצאת ל-PAGE.

זה תלוי.. כמה זמן לדעתך כדאי להקדיש לביקור בסכר הובר?

דרך אגב האם למוטלים גם צריך להזמין מקום מראש או שזה יותר על בסיס מקום פנוי?

• SJM
                              SJM נערך לאחרונה על ידי

נסיעה מ-LA ל-LV

לדעתי אם אתם רוצים לשרוף יום שלם לדרך שבין לוס אנג'לס ללאס וגאס, אז ג'ושוע טרי זה אחלה מקום לבקר בו באוקטובר, למרות שזה מאריך את הדרך בכשעתיים. סעו לשם על הבוקר (כשעתיים וחצי נסיעה), בקרו בפארק כמה שעות והמשיכו עוד כ3-4 שעות עד לאס וגאס.

• עמיחי13
                                עמיחי13 נערך לאחרונה על ידי

נסיעה מ-LA ל-LV

זמן הביקור בסכר הובר משתנה - תלוי אם מסתפקים בתצפית, או שאולי מצטרפים לסיור בתוך הסכר וכו.

לגבי מוטלים - לא מאמין שתגיעו לוגאס ולא יהיה חדר זמין. מצד שני - למה לא להזמין מראש עם אופציה לביטול בחינם?

• 1 / 1
                                • פוסט ראשון
                                  פוסט אחרון