ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

עצוב....

פורום טיולי משפחות
    43
    43
    9633
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • טל10
      טל10 נערך לאחרונה על ידי

עצוב....

hאורי האיש עם הנסיון והידע המדהים יהי זכרך ברוך

בנים יקרים ריגשתם מאוד.

תנחומים

טליה

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • גולני
        גולני נערך לאחרונה על ידי

עצוב....

הכרתי את אורי וירטואלית לפני מספר שנים לאחר שענה לי על שאלות בהקשר לרומניה, מאז עקבתי אחריו, הבנתי  שמצבו הבריאותי לא טוב ,לא ידעתי עד כמה.

ניכר היה בתשובותיו שהאיש שבע טיולים ומסעות, מלא כרימון בידע רב, חד מענה לשון ועת,  נון קונפורמיסט ותאב חיים. בקיצור, "טיפוס" , במובן החיובי של המילה. איש כלבבי. 

היה צובט לב לראות כיצד האיש שכל כולו אהבת חיים, טבע וטיולים מאבד לאט לאט את היכולת הפיזית להגשים את מושאי חלומותיו.

מצרף בזאת קטע תשובה שכתב לי לפני כשנתיים השופך קצת אור על האיש היקר והמיוחד הזה.

יהא זכרו ברוך.

"בכל אופן כשהייתי בגילך לא רק שעשינו טרקים באנדים,אני הייתי ספורטאי שעושה טריאטלונים שלוש פעמים בשבוע בספורטן.לפני 4 שנים עוד טיפסנו במשך יומיים כ10.000 מדרגות בסין רכבנו על אופניים כ240 ק''מ והליכות רגליות כבר לא ספרתי. רק חיידק אלים כתוצאה מרשלנות רפואית, הוריד אותי לקרשים.אלמלא שנים ארוכות של עיסוק בתנועה וטיולים, ספק אם הייתי מסוגל להתכתב איתך.רק אנשים שהתנועעו הרבה שורדים בגילי המתקדם, לפי הרופאים משהו בסביבות 10% בלבד.אז לא רק שאל תפסיק לטייל בעולם ,ללכת בכל מקום אפילו תעלה קצת את המינון ותהנה יותר מחיים טובים."

השב 
        • vthomeo
          vthomeo נערך לאחרונה על ידי

ריגשתם אותנו מאוד

איזה פוסט מרגש!
          נראה לי שכל אחד כאן (אני, בטוח....) היה רוצה שלילדים שלו יהיו כל כך הרבה מילים טובות ומשמעותיות להגיד עליו בבוא יומו...

• 1
          • 2
          • 3
          • 3 / 3
          • פוסט ראשון
            פוסט אחרון