ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

עזרה!!

פורום מרכז אמריקה
    4
    6
    1064
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • קורל אביטל
      קורל אביטל נערך לאחרונה על ידי

אני ובן זוגי מתכננים טיול למרכז אמריקה

הקצבנו חודשיים עבור הטיול וסימנו את פנמה כנקודת התחלה- לאחריה קוסטה ריקה גווטאמלה ולסיום מקסיקו

הבנתי שיותר יעיל לנסוע באוטובוסים בין מקום למקום

אשמח לדעת פרטים על הטיול על העלויות שלו ועל הנסיעות בין נקודה לנקודה

היכן כדאי להתחיל את הטיול ואיפה לסיים? האם זה משפיע על מחיר הטיול?

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • gauntlet
        gauntlet נערך לאחרונה על ידי

עזרה!!

סליחה אם אני קשה, אבל נתחיל בשם של הנושא - עזרה! - מיותר לגמרי אם את לא באמצע טביעה או ששודדים אותך באיזו מדינה.
        2. מה השאלה, איפה לסיים? כתבת בעצמך פנמה עד מקסיקו.

האם תחבורה משפיעה על הטיול? מן הסתם, יש מטוס יקר ואוטובוס זול.

• קורל אביטל
          קורל אביטל נערך לאחרונה על ידי

אני לא טובעת ולא שודדים אותי

אין בעיה עם הקושי שלך השאלה היא אם נקודת הסיום או נקודת ההתחלה משפיעה על עלויות הטיסות? מה התקציב שאצטרך לטיסות פנימיות או מצד שני לאוטובוסים תודה על ההתייחסות והנחמדות

• gauntlet
            gauntlet נערך לאחרונה על ידי

כן, יש יעדים פופולריים יותר ופחות, עמוסים יותר ופחות, פנמה סיטי ומקסיקו סיטי הן שתי ערים גדולות עם הרבה תנועה אווירית, אז טיסה אליהם תהיה זולה יותר מלבירת ניקרגוואה למשל. הדרך הטובה ביותר היא לחפש במנועי חיפוש באינטרנט כמו EXPEDIA, KAYAK, MOMOUNDO

טיסה הלוך חזור לאותו יעד לרוב תהיה זולה יותר מטיסה ליעד אחד וחזרה מאחר,
            אבל אז צריך לעשות אחורה פנה לכל המסלול, ובטיול של חודשיים זה זמן יקר.
            לכן תחפשו טיסות Multiple destanation עם הלוך לפנמה וחזור ממקסיקו סיטי (מקנקון יהיה יקר יותר ועדיף לסגור טיסת פנים)
            הבעיה היחידה עם פנמה היא שהם דורשים לראות כרטיס יציאה מהמדינה, אז או שתקנו כרטיס אוטובוס שיוצא מפנמה לקוסטה ריקה או שתזמינו כרטיס טיסה.
            בכל מקרה הטיסות הפנימיות במרכז אמריקה יחסית יקרות למרחקים הקצרים.
            יש אופציה של אוטובוסים חוצי גבולות כמו TICA BUS, בעיקר לתיירים
            המרחק העיקרי באוטובוס יהיה מקוסטה ריקה לגוואטמלה, ממקסיקו כבר מתחילים אוטובוסים מקומיים נוחים

• karnielr
              karnielr נערך לאחרונה על ידי

תבדקי באתרים שונים טיסות הלוך לפנמה סיטי וחזור ממקסיקו סיטי ואחר כך תבדקי הפוך- כלומר הלוך למקסיקו סיטי וחזור מפנמה סיטי, לפעמים משום מה יש פער גדול במחיר. שווה לך גם לבדוק הלוך חזור לפנמה סיטי ולצרף מחיר של טיסת פנים חד כיוונית מהיעד האחרון לפנמה סיטי, כנ"ל לגבי מקסיקו סיטי. לפעמים זה משתלם כספית. צריך להשקיע בבדיקות האלו זמן אבל לפעמים מרוויחים לא מעט כתוצאה מהבדיקות והנסיונות.

• גדליהו מהגרעין
                גדליהו מהגרעין נערך לאחרונה על ידי

עזרה!!

אופציה נוספת למה שהציעו:

חודשיים הם טיול שלא יאפשר לכם לראות את כל המדינות הללו במלואן, במיוחד לא את מכסיקו. לכן אולי אפשר לחשוב על טיסה לסן חוזה בקוסטה ריקה- לעשות מסלול מעגלי דרך פנמה, כשבמקרה כזה מוותרים על סן בלאס ופנמה סיטי.

אח"כ תצטרכו כיומיים-שלשוה לאוטובוס בינ"ל שיקח אתכם לגווטמאלה- ושם כנראה שהמסלולל יהיה מאגם אטיטלן עד לטיקל וחציה דרך בליז לקנקון- והטיסה החוצה ( או פנימה) תהיה בכלל מקנקון.

• 1 / 1
                • פוסט ראשון
                  פוסט אחרון