עזרה בקניית רכב בארה"ב
-
שלום, מתכנן לנסוע עם חבר לטיול COAST TO COAST בארה"ב בפבואר 2016, קראתי כל שביב מידע שיש באינטרנט ולא הגעתי למסקנה שאני יודע עד כמה מסובך זה לקנות רכב בארה"ב...
(השכרה זה לא אופציה כי אנחנו בני 23 אז שוחטים אותנו במחיר)
אשמח אם תוכלו לעזור לי בנושא, ממה שהבנתי שקונים את הרכב מדילר מוסמך הוא מטפל לך ב TITLE ו ב REGESTRATION, אז מה שאני צריך לדאוג לו זה הביטוח? איך מתחילים? עם מי לדבר?
תודה לעוזרים.
-
עזרה בקניית רכב בארה"במשרשורים שהיו כאן בפורום בנושא הבנתי שזה בעצם בלתי אפשרי, נדמה לי שצריך כתובת אמריקאית או משהו כזה (לא בטוחה לגמרי, כדאי לעשות חיפוש כאן בפורום, מישהי בדקה את זה ממש ברצינות לפני שנה או שנתיים וכתבה כאן מסקנות).
-
עזרה בקניית רכב בארה"בלא בלתי אפשרי, בעבר מישהו כתב בפורום על כך שרכש רכב, איני מוצא את השרשור.
בכל אופן, גם אם תקנו רכב, קמה הבעיה של הביטוח.
תעשו חיפוש בגוגל על קניית רכב בארה"ב.
-
עזרה בקניית רכב בארה"בתודה למגיבים... אני מאמין שזה לא בלתי אפשרי ופשוט צריך להבין איך לעשות את זה, הבנתי שמעטים עשו את זה אבל אני לא חושב שזה בלתי אפשרי.. רק צריך להבין את עניין הביטוח. אשמח לתגובות ממקור ראשון.
-
עזרה בקניית רכב בארה"ביש גולש בכנוי lamawe שכנראה רכש רכב בארה"ב. הוא רשם טיפ בשלוש חלקים אבל שני החלקים הראשונים אינם באתר או שאני לא מוצא אותם.
המלצתי היא שתשלחו אליו מסר אישי ותבדקו את העניין.
-
עזרה בקניית רכב בארה"בתודה רבה לך, שלחתי לו מסר
-
עזרה בקניית רכב בארה"בהקפצה, תודה
-
עזרה בקניית רכב בארה"בשלום רב,
לאחרונה קנינו רכב בארה"ב ב 2008, לכן אינני מתיימר להיות מעודכן. מצד שני, העקרונות של הנושא אינם משתנים כבר שנים רבות. אני מציע לך שתחפש פוסטים שלי באתר הנוכחי בפורום הנוכחי. ודאי שתמצא כאלה שהועלו ב 2010 ואילך ואולי גם לפני. כיוון שאתה צעיר, ועלות שכירת רכב על ידך תהיה יקרה יותר מאשר לנהג וותיק, אפשרי שמשך הזמן הנדרש להחזיק ברכב כבעליו ולא לשכור אותו יהיה עבורך קצר קצת מאשר 4 חודשים (משך הזמן המאזן בין קניה לשכירה). אולם שוב יש מצד שני והוא שעבורך הביטוח של הרכב יהיה יקר יותר, כי הניסיון הביטוחי שלך קלוש. לכן אפשר שגם במקרה שלך יש טעם לחשוב על קנית רכב רק אם אתה מתכנן טיול שמשכו מעל 4 חודשים.
השאר זמין בפוסטים של אחרים ושלי. רק צריך להקדיש זמן ולחפש. בהצלחה!