סן פרנסיסקו - השכרת רכב
-
היי
אנחנו מתכננים לנחות בסן פרנסיסקו ליומיים וחצי
מתלבטים האם כדי להשכיר את הרכב כשמגיעים, ישר מהשדה תעופה או רק לפני היציאה מסן פרנסיסקו מאחת הסוכנויות בעיר? ההתלבטות בגלל עלות החניה הגבוהה שראינו בחיפושי המלונות (הרוב היו בסביבות 40-50 דולר ליום)
מה המלצתכם? האם יותר נוח יהיה להשכיר מהשדה התעופה או להפך?
תודה מראש
-
סן פרנסיסקו - השכרת רכבלא בכל מקום החניה יקרה כל כך אבל גם במרכז אפשר למצוא חניה ב35 $ ליום אם מתאמצים.
בכלל אני בעד רכב בסן פרנסיסקו גם כשאני בא לכנס במרכז העיר. עוזר בנסיעה לגשר והתצפיות שמעליו, לסוסליטו, לטווין פיקס ועוד. שלא לדבר על זה שאחת הדרכים השוות והמהירות לראות את העיר היא בנהיגה עם עצירות בציר 49 המייל.
-
סן פרנסיסקו - השכרת רכבכדאי לקחת בחשבון שני שיקולים:
1. מה ההבדל בעלות השכרת הרכב? לפעמים לא תחסכו בכלל כסף כיוון שהיומיים וחצי יסגרו שבוע ולא יהיה הבדל במחיר.
2. מה התכנון לסן פרנסיסקו ומה הכושר שלכם?
כמו שכתבו לכם לסוסליטו נחמד לנסוע, אבל יש כאלה שרוכבים באופניים, האם זה דבר שבכלל אפשרי מבחינתכם? האם רוצים לבקר בסוסליטו, טווין פיקס, מויר וודס?
בעיני מחיר החניה לא צריך להיות שיקול כיוון שהוא מאוד זניח לעומת מחיר הטיול כולו. מה גם שבהרבה מהמלונות המומלצים בפורום ברחוב לומברד יש חניה חינם.
דנה
-
סן פרנסיסקו - השכרת רכבתודה!
-
סן פרנסיסקו - השכרת רכבסאן פרנסיסקו קשה לנהיגה. יש הרבה עליות וירידות ותנועה באזורים המתוירים. ממליץ לקחת רכב ביציאה מסן פרנסיסקו. לקחנו רכב מסיקס התברר שהם ליד רציף הדייגים. אולי יש חברות השכרה ליד המלון שלכם. בנוסף לא ממליץ על שוק הפשפשים. עשינו הכל באוטובוס מאוד נוח. רושמים בגוגל לאן רוצים להגיע והגוגל אומר איזה קו ואיפה. פשוט נוח. עמדתי במלון רשמתי ו gpsכיוון אותי לאוטובוס. העיר מדהימה .
-
סן פרנסיסקו - השכרת רכבאני לא התרשמתי שסן פרנסיסקו קשה לנהיגה באופן מיוחד.
-
סן פרנסיסקו - השכרת רכבלגמרי מסכים שאין שום בעיה לנהוג בה?
אני כבר כמה ימים כאן בפורום הזה ולא ראיתי שמזכירים את ה
49 Mile drive שכולו בנהיגה והא דרך נפלאה לתיירים לראות את העיר בנהיגה עצמית. עשינו את זה המון לבד וכמעט עם כל אורח שבא לבקר אותנו כשגרנו באיזור
-
סן פרנסיסקו - השכרת רכבאתה מאוד צודק.
גם אני תמהתי על כך שה-49 Mile Drive אינו מוזכר כל כך בפורום.
לקראת הטיול ההולך וקרב, חפרתי אצלי בארכיון המפות שלי ומצאתי מפה ישנה של המסלול, אותה קיבלתי לפני שנים רבות בסניף של ה-AAA ב-SF.
-
סן פרנסיסקו - השכרת רכבצביקה
עד כמה שאני זוכר יש לך גם את הסימון\שילוט בצבע תכלת לבן עם שחף אדום לאורך.