מחפש רעיונות לשוויץ
-
מחפש רעיונות לשוויץאולי גולשים יכתבו בפירוט מה ניתן לראות בכל אחד מהמקמות שציינת, אבל בינתיים אתה יכול לחפש בעצמך ולגגל קצת, אפילו בעברית. למשל-
שבת שלום

-
מחפש רעיונות לשוויץאתה מחפש את המקומות הכי מפורסמים, הכי הומים וצפופים מתיירים, במרחק של שעות נסיעה. זו הנאה?
אני מבינה שכשמישהו שואל פה הוא רוצה לגלות דברים שאינו מכיר. לא הייתי בעמק אנגדין כמו ניריית, אבל זה הכי מתבקש בעולם מדבוס. הייתי בהצצונת קצרצרה בספטמבר האחרון ומקווה לטייל שם בעתיד הרבה יותר. עמק שווה ביותר עם כפרי ציוריים מאוד. אני מניחה שיש עוד המון מה לראות ואתה לא כותב כמה ימים עליך למלא. אני מציעה לך בחום להקשיב לנירית ולאימשי. אולי גם הנסיעה בברנינה אפשרית. נסה להיכנס לאתרים על פי השמות בלועזית שכתבו לך ולבדוק או להסתכל באלבומים אינטרנטיים.
התמונה למטה היא מכפר בעמק אנגדין התחתון.
-
מחפש רעיונות לשוויץלגבי אנגדין אין לי מושג מה יש שם ולאן ללכת אם יהיה לי מסלול או כיוון זה יהיה מצויין
לגבי הברנינה אני נסעתי ברכבת הזו ועשיתי את כל המסלול שלה, השאלה מה יש לי חוץ מהדיבולצה.
כרגע ברשימה שלי זה :
קולמר- גם צריך לשלב עם משהו או לפחות איפה להסתובב בקולמר
אנגדין שחסר לי מידע לאן ללכת
Stelvio סימן שאלה אם אני יעשה פעם נוספת, אני צריך לעשות לו איזה שהוא שילוב שאין לי
ascher cliff הבנתי שיש שם מסעדה ועולים עם רכבל והנוף יפה
luzern אולי מוזיאון התחבורה ויש עוד מוזיאון זכוכית שם
מחנה ריכוז דכאו - מחפש מה לשלב עם זה
ברן
סביבת אגם קומו או מג'ורה אשמח גם לדעת מה יש שם
וחשבתי אולי לעשות את המעבר הרים של הגוטרד אבל לא במנהרה

טיטליס יתכן ואני ישוב
המוזיאון הפתוח ballenberg אשמח לדעת מה יש לראות בו, כל מה שראיתי זה בעצם כפר
Reichenbachfall אשמח לדעת עם מה לשלב היות ובקניון הארה הייתי
לוקארנו הייתי בעיירה ואשמח לדעת מה יש לראות בה , אני חושב שלא מיציתי אותה
diavolezza
soglio הבנתי שזה כפר קטן לפי ההסתכלות באינטרנט, זה מה שיש שם?
סט גלן הייתי בספריה ובשטיח הגדול בעולם(למי שלא ידע, הוא שם) אבל בסנטיס לא ואולי אני ישלב בן השניים אבל אשמח להוסיף בסט גלן עוד דברים ואשמח לשמוע על רעיונות שם
ויש לי שם הרבה זמן,כמה שבועות, לכן אני צריך תוכנית ארוכה

תודה רבה
-
מחפש רעיונות לשוויץחידושים לאור הסיכום הזה?הערות?
תודה רבה
-
מחפש רעיונות לשוויץאת היעדים מתוכננים אך ורק ליציאה מדאבוס או גם לדרך אל/מ ?
אתה חושב להגיע לקולמר שבצרפת ולחזור באותו יום- לא הגיוני על פי אומדן הזמנים שגוגל מציע: כ 4.5 שעות נסיעה לכיוון אחד ולא לוקח בחשבון עצירות....
ואולי יש עוד מקום בשם זה ואני טועה.
אתה מזכיר שוב את דכאו שגם היא רחוקה.
אינטרלקן קרובה יותר.
ה"זה" שלך נמצא מעל לוקרנו/ איזה מידע עליו אתה עוד מחפש. (בקישור יש קצת מידע בעברית ויש בעוד שפות.
כמו שאתה רואה זו נקודת תצפית על האגם והסביבה...לפי אחת ההודעות בגרמנית יש שם מלון לא משהו.
-
מחפש רעיונות לשוויץואני מתכוון ליציאה מדבוס וחזרה באותו היום
אינטרלקן זה גם 3 שעות (אבל חוץ מהיונגפראו) הנופים שם נראים די חוזרים על עצמם מהאיזור בו אני נמצא
את ה"זה" שלי הוספתי לאחר הקריאה וזה נראה נחמד באמת
ומה לגבי השאר שנשארו פתוחים?יש עליהם מידע?
תודה רבה