גודל באגז'
-
אהלן חברה,
לפני חודש הזמנתי רכב לטיול המתקרב שלי בארה"ב בספטמבר דרך ממס"י.
הזמנו רכב בקטגורית midsize שביניהם: טויוטה קורולה, שברולט קרוז, מאזדה 3 ועוד כמה..
אנחנו טסים זוג לחודש עם סה"כ 2 מזוודות גדולות של 28" ו2 תיקי גב שיהיו עלינו רוב הזמן.
באתר של ממסי רשום שנכנסות 2 מזוודות לרכב, אבל אנחנו לא יודעים אם לבאגז' ספציפי.. אנחנו לא רוצים שיקרה מצב שנשאיר מזוודה במושב האחורי (פתח לגניבות) ולכן העניין חשוב לנו. מישהו מכיר את הרכבים ויודע להגיד אם אפשר להסתדר? במידה ולא, אם כדאי לשנות לרכב יותר גדול (פולסייז או משהו).
אודה לעזרתכם!
-
גודל באגז'אני הייתי משדרג לפול סייז - ההפרשים לא כל כך גדולים
-
גודל באגז'גם אני ממליץ ללכת על פול סייז, למרות ששתי מזוודות יכולות להכינס במיד סייז, אבל תלוי בסוג הרכב (יש כמה מודלים) ולפעמים בדוחק.
-
גודל באגז'אם יהיה לכם עוד ציוד (קמפינג, קניות), עדיף שתשדרגו ל Full Size. אני טיילתי לבד עם Midsize והיה לי צפוף קצת עם כל הציוד בבגאז'.
-
גודל באגז'תודה רבה לכולם על התגובות. אני אבדוק לגבי שדרוג לפולסייז - מקווה שזה לא יגרור יותר מידי עלויות נוספות
-
גודל באגז'טויוטה קורולה, קרוז ומזדה 3 הן מכוניות פופולריות מאוד בישראל, כך שאני מניח שיהיה לכם ממש קל פשוט לנסות את המזוודות שלכם בתוך כל אחת מהמכוניות האלה.
אפשר במקום אחת מהמזוודות לקחת תיק צמידן וברכב לפזר את תכולת התיק. בצורה כזו זה יכנס די בוודאות - מהכרות שלי עם המכוניות האלה בארץ
כמובן שאם יהיה עוד ציוד או קניות אז כבר תלוי מה תקנו. שידרוג לפול סייז זו גם אפשרות... אבל לא בטוח שבמקרה שלכם זה נחוץ (אם תלכו על הכיוון של הצמידן).