ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

הולנד בחודש הבא

פורום טיולי משפחות
    3
    4
    1023
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • שני 4
      שני 4 נערך לאחרונה על ידי

היי לכולם. טסים להולנד עם הילדים בפעם הראשונה בחודש הבא. סגרנו באוקטובר דרך איזיג'ט. מספר שאלות חשובות בעניין הטיסה: בתי בת 4 ואני רוצה לקחת טיולון. האם זה נחשב כחלק מהכבודה או שזה אפשרי לקחת איתנו? העניין חשוב לנו מאוד. האם תיק גב נחשב תיק עליה למטוס או שאפשר טרולי קטן ותיק גב/תיק צד? לא הצלחתי להבין מהטיפים והעצות האםנהוג לצאת עם רכב מכפר הנופש ולחנות בקרבת מקום ואז לקחת רכבת? כלומר מקומות כמו כיכר דם ושאר אתרים באמסטרדם ההתניידות היא רגלית או ברכבת בלבד? תודה

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • שני 4
        שני 4 נערך לאחרונה על ידי

מקפיצה את ההודעה אולי מישהו יודע....
        • טל גלינה10
          טל גלינה10 נערך לאחרונה על ידי

היי,

לשאלת הטיולון - אין לי מושג.

לשאלת התיקים - ניתן לעלות עם תיק אחת בלבד, לא משנה איך קוראים לו. יש מקומות שמקפידים על זה ויש כאלה שפחות. בלוטון למשל, דרשו שגם התיק הקטן של ארנק/ משקפיים/ תעודות יוכנס לתיק עלייה למטוס....

כניסה לאמסטרדם: ההמלצה המקובלת היא להחנות באחד מחניוני p+r שבפרברי אמסטרדם ומשם להמשיך בתחבורה ציבורית ליום טיול באמסטרדם. כך אנחנו עשינו בטיול שלנו עם מתבגרים. לאחר מעשה, לדעתי יותר נכון להחנות באחד מהחניונים במרכז העיר, בוודאי עם ילדה קטנה. תשלום ההפרש של 20-30 יורו במחיר החניה שווה את החיסכון בטרחה לחזור לחניון שבפרברי העיר לאחר יום מעייף.

טל

• דוד ש.
            דוד ש. נערך לאחרונה על ידי

לא בטוח - צריך לקחת בחשבון שאמסטרדם היא עיר יחודית מאוד שבה מתקיימים ארבעה אמצעי תחבורה במקביל - מכוניות, אוטובוסים, טראם (רכבת חשמלית) ואופניים (והרבה). אני לא הייתי מכניס את עצמי לסיטואציה של נהיגה בתוך העיר בתוהו ובוהו הזה.

חנייה בחניוני הענק ונסיעה בטראם לכיכר דאם או כל מקום מרכזי אחר עדיפה בעיני. הנסיעה לא ארוכה וזה מאוד נוח.

דוד

• 1 / 1
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון