היער השחור - כמה שאלות
-
היי חברים,
הודעה ראשונה שלי פה אחרי שאני קורא בשקיקה כל מה שכתבתם על היער השחור
אני טס ליער השחור ביולי ורציתי בתור התחלה שתי שאלות:
1. אני עכשיו מרכיב את תוכנית הטיול לפי ימים - 7 ימים בסה"כ , ביום הראשון אני מתכנן להגיע מפרייבורג לכיוון אגם טיטיסי ומפה רואים שיש שני אגמים עם אותו השם, אחד גדול ואחד קטן ממש בעיירה עצמה. לאיזה מהם אני אמור להגיע, מה לראות ב google maps כדי להגיע לאגם שבו שוכרים סירות ושטים. כמו כן האם הוא ליד המיני גולף או שזה מצריך עוד נסיעה.
2. יש למשהו תוכנית ל 7 ימים לאיזה איזור להגיע ואיזה אטרקציות לעשות ברמה היומית כדי לחסוף בנסיעות ברכב?
תודה
-
היער השחור - כמה שאלותלגבי אגם טיטיזי:
הטיילת היא רחוב שנקרא Seestraße . אם תחפש מקום שקרא Drubba Shopping הוא נמצא על הטיילת. וזו המפה.
המיניגולף באותו מקום
לגבי תוכניות: הפורום מלא מלא מלא בסיפורים, סיכומים, תוכניות ושאלות. חיפוש לא מעמיק יעלה שלל אפשרויות.
בכל מקרה שים לב שתוכנית של אדם אחד לא בהכרח תואמת תוכנית של מישהו אחר.
קודם כל מה ההרכב? אתה גבר יחיד. משפחה? כמה ילדים ובאיזה גילאים?
פעם ראשונה בטיול משפחתי בחו"ל? מה אוהבים ומה רוצים? ימים ושעות טיסה?
תקראו את הסיפורים, שקללו עם הנתונים משורת השאלות הקודמת, תעלו את הכל על מפה והשלד יתחיל להתגבש.
-
היער השחור - כמה שאלותהיי, ראשית תודה על התגובה.
לגביי האגם - אם כך מהו האגף הקטן שנמצא בעיר עצמה? https://www.google.co.il/maps/place/79822+Titisee-Neustadt,+ Germany/@47.9330994,8.1556685,13z/data=!4m5!3m4!1s0x4790f1d9 539c09e7:0xa1511d05963ae6b0!8m2!3d47.923791!4d8.1911659?hl=e n
-
היער השחור - כמה שאלותלא יודע מה זה. חלפתי לידו איזה 10 פעמים ולא שמתי לב כי הוא מוסתר ע"י מבנים. אבל אם תשים לב - כל הגודל שלו דומה לזה של מגרש החניה של הסופר הסמוך (שבו עשיתי הרבה קניות
). אז לא נראה לי כזה מעניין. -
היער השחור - כמה שאלותתודה מעריך את התשובות ואת הזמן