לונדון - west end live - חלום
-
חזרנו מטיול אחיות בלונדון הקסומה.
שבוע שעבר "פספסנו" את יום ההולדת של המלכה, השבת "נפספס" את מצעד הגאווה.
אבל... "נפלנו" על west end live.
כל שנה ביוני במשך יומיים (סמוך ליום האב), משעה 12 בצהריים ועד 6 בערב מציגים בכיכר טרפאלגר קטעים נבחרים ממחזות הזמר הכי שווים בלונדון.
וכל זה בחינם!!!!
אין אין אין על לונדון.
ודרך אגב, את התרנגול הכחול החליפו בשלד של דינוזאור.
-
לונדון - west end live - חלוםנשמע מדליק!
-
לונדון - west end live - חלוםספרי, ספרי!!!!!!
-
לונדון - west end live - חלוםאיזה כייף

אשמח לקרוא יותר
ובאיזה מלון בחרתן הפעם?
-
לונדון - west end live - חלוםבכלל הכל התחיל לפני חצי שנה כשראיתי שיש הופעה של פליטוודמק בo2 arena.
אז רכשתי 2 כרטיסים לחברה ולי לסופ"ש רגוע עם הופעה שווה.
ואז החברה נקלעה לאיזה בעיה ואחותי אניגמה החליפה את מקומה.
את החדר שכרנו במלון הבית travelodge בקובנט גארדן וכרגיל לקחנו את חדר המשפחות שעולה כמו חדר במלון עם החדרים הזוגיים, אבל הרבה יותר נח.
אניגמה לא יכלה לסבול שמיטה אחת נשארת בודדה וחשופה אז הזמנו את אחותנו הקטנה.
וכך נולד לו טיול אחיות בלונדון.
על מנת שלא נשתעמם (כי ההופעה של פליטווד היתה רק בסוף הטיול) קנינו כרטיסים להופעה של take that. ולהצגה של בילי אליוט וגם שריינו מקום בסיור שהומלץ כאן רבות בשורדיץ הגרפיטית.
אז ביום הראשון לטיול (יום שישי) היה לנו סיור עם המדריך בן סלואו בשורדיץ.
האמת....ציפינו ליותר. וגם שוק האוכל בריק ליין לא עבד באותו יום אז התנחמנו בפיש אנד צ'יפס ממממעולים
באזור.טיילנו עוד קצת בשוק ספיטלפילד וחזרנו למלון להתארגן להופעה של טייק דת.
זו פעם ראשונה שלי ב O2 ופעם שנייה של אניגמה.
לאחר חימום של אלה הנדרסון, התחילה הופעה של מעין ליצנים. לא כ"כ ידענו מה הקטע ולמה לצפות אבל אז עלו שלושת החתיכים על הבמה והסתבר שהליצנים הם חלק מההופעה שהיתה ההההשוס של הטיול. ההופעה הכי שווה והכי מושקעת שראינו בימי חיינו. ואני לא מגזימה.
היו שם מדוזות ענקיות וצבעוניות שהסתובבו על במה ענקית עגולה שהוקמה לפני הבמה הרגילה. היו שני מרחבי ישיבה מאחורי הבמה שמולאו ב"צופים" שהשתתפו בהופעה. היה שם כדור הארץ ענק שהסתובב מעל הצופים ולוליינית מסתובבת באוויר מתחתיו ואז הוא הפך לכדור זיקוקים. היו שם אופני הליקופטר עם שני רוכבים שרכבו באוויר מעל הקהל. והיתה הופעה של 3 חתיכים מקצועיים וצבעוניים שנתנו בראש הופעה יוצא דופן ומושקעת ביותר.
אחרי זה המשך הטיול היה רק תוספת נעימה להתחלה מוצלחת ביותר.
-
לונדון - west end live - חלוםWow!!! נשמע נהדר!!!
אם הייתי מכירה את השירים של הלהקה הייתי יכולה להתלהב אפילו יותר (או שלא
).בכל מקרה, ברור שמבחינתכן זו הייתה חוויה חד פעמית וזה העיקר. מזכיר לי את מה שהרגשתי כשראיתי את ״החומה״ בלונדון כשהייתי בת 18, פרט לכך שלא קלטתי את גודל המתנה שקיבלתי.
טל
-
לונדון - west end live - חלוםהאמת היא שחוץ מהלהיטים של הלהקה לא הכרנו יותר מידי את השירים. אבל כשהופעה מצוינת לא משנה כמה אתה מכיר את השירים.
חזרנו מההופעה גמורות ולמרות רצון עז ללכת לרקוד בפאב שמול המלון (the wight heart) נפלנו לשינה טובה.
ביום שבת תכננו ללכת לסיור בנוטינג היל ולשוק פורטובלו. אבל בגלל האכזבה החלקית מהסיור של שורדיץ ויתרנו על הסיור בנוטינג היל. מה גם שכבר ביקרנו בשוק פורטובלו בעבר.
אז במקום, יצאנו לסיור בקובנט גארדן באזור המלון שלנו. ביקרנו בנילס יארד (זו הפעם השלישית שאנו מנסים למצוא את הרחוב והפעם מצאנו אותו - בינגו) - אכן חצר אחורית נחמדה אבל לא יותר מזה. לא הייתי מגיעה לכאן במיוחד. אבל השכונה ממממקסימה.
בלסטר סקוור נתקלנו בתערוכת מכוניות כולל המכונית של הפלינטסטונס והמכונית מהסרט "בחזרה לעתיד".
הגענו עד לכיכר פיקדילי ורכשנו כמה פריטים בלילי ווייט (הידועה בשמה: ספורט דיירקט.קום) ורכשנו כמה מעילים ביוניקלו (לא רק לנו. היו גם הזמנות)

בערב היינו בהצגה בילי אליוט וממש נהננו חוץ....... מהכסאות המאוד מאוד לא נוחים ב upper circle (ואני ממעיטה באי הנוחות).
אז בשביל לשחרר את הרגלים הפעם הלכנו לרקוד בפאב שמול המלון. והחברה המקומיים קיבלנו אותנו בזרועות פתוחות (תרתי משמע). היה ממש כייף והרגשנו ממש "מקובלות".
-
לונדון - west end live - חלוםביום השלישי לא היו לנו תוכניות לערב אז הרגשנו חופשיות ומשוחררות.
טיילנו עד לגלריה הלאומית והצטלמנו עם הפורטרט של קיית מידלטון. המשכנו לכיכר טרפאלגר ונתקלנו בתור ארוך כאורך הגלות לכניסה לווסט אנד לייב.
זה היה היום השני של ההופעות מתוך מחזות זמר. וראינו שאנשים ישבו שם שעות על שעות וחיכו בתור. חשבנו לנו שנחכה שהתור יצטמצם והלכנו להראות לאחותנו הקטנה את החלפת משמר המלכה.
משם "נסחפנו" לפארק סנט ג'ימס ולביקור בפורנטם אנד מייסון.
כך יצא שהגענו ממש לסוף של היומיים המופלאים האלו. וממש בלי כוונה. לא שמנו לב איך הזמן ברח לנו מבין האצבעות. ולמרות זאת מה שראינו היה מעל ומעבר. כולל הופעה משגעת מתוך לורד אוף זה דנס.
חייבות לחזור שנה הבאה כדי להשלים חסכים.
היום הרביעי והאחרון הוקדש להשלמת קניות. ביקרנו בפרימארק המסממת ו"גילינו" את החנות של דורותי פרקינס (שנמצאת סמוך לפרימארק) וממש התלהבנו. בגדים יפים ומחירים סבירים ביותר. וגם "גילינו" את חנות הנעלים אופיס. ואיך אפשר בלי M&S כולל הסופר השווה שבקומת המרתף.
בערב קינחנו בהופעה מוצלחת של פליט ווד מק ואחריה בארוחה יותר מוצלחת בציינה טאון.
מחכות כבר לחופשה הבאה בלונדון הקסומה.
-
לונדון - west end live - חלוםWOW - נשמע חלום, באמת,
כל כך אוהבת סגנון טיול שכזה, עמוס בחוויות.
סיפור שלך "סוחב" ברמות, כאלו הייתי איתכם כל הסופ"ש המקסים הזה.
אם יש תמונות להשלמת העונג הצרוף הזה - נשמח כולנו על בטוח,
ליליה
-
לונדון - west end live - חלוםנשמע נהדר.. כל מה שאת מספרת
תודה על ההמלצות השוות
לא הבנתי למה יש תור בכיכר טרפלגר, הווסט אנד לייב - לא חופשי שכולם יכולים לצפות...?
ומאיפה כדאי להזמין כרטיסים למופעים שראיתם
-
לונדון - west end live - חלוםכרטיסים למופעים שראינו ניתן להזמין ישירות מאתר ה-O2. ואני אוהבת ללוות בטלפון שנותן קצת יותר אינפורמציה. לבילי אליוט גם הזמנו ישירות מהאתר.
הכניסה לאירועי הווסט אנד (הנימשך יומיים) פשוט דרך שער. היא חינמית, אבל על מנת שההמון לא ידרוס אחד את השני הם ממתנים את הכניסה. ממליצה בחום להגיע עם כסא מתקפל ותיק סנדוויצים ושתיה. ופשוט לא לזוז.

בחרנו במלון טרוולודג' שוב, ממש מרגישות בבית. למרות שהמלון של אמה סינט גיליס ממוקם לדעתי אפילו יותר טוב, אבל רצוי מאד להגיע אליו לאחר שתסתיימנה עבודות השיפוץ הלא ניגמרות בתחנת טוטנהם ואז הוא יהיה ממש מושלם. לא זוכרת אם היו שם חדרים לשלושה.
ובכלל לונדון חלומית, ולא ניספרת במניין הטיולים השנתי, זה על תקן "חיסון"
שחייבים לקחת. -
לונדון - west end live - חלוםאניגמה וסיגונוי,
נראים מהמם! כל המופעים..
תודה רבה על השיתוף

שתמשיכו לבלות ביחד בלונדון ובכלל..
נ.ב. יש לכן המלצות למסעדות / בתי קפה / אוכל רחוב ?
יש תאריך לסיום השיפוצים בתחנת טוטנהם ?