ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

תכנון טיול, סין, אוקטובר

פורום אסיה-המזרח הרחוק
    4
    4
    1369
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Avigail_3393151
      Avigail_3393151 נערך לאחרונה על ידי

שלום למביני העניין, אנחנו חושבים לטוס באוקטובר לסין. ארץ ענקית וקשה לדעת יפה להתחיל לתכנן אפילו, הייתי שמחה אם תוכלו לכתוב לי הצעות לתכנון מסלול לחודש באוקטובר בסין. כשהדגש הוא טבע, תרבות ואוכל 🙂 יש כיוונים? המון תודה מראש 💚

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • ניתאי א
        ניתאי א נערך לאחרונה על ידי

תכנון טיול, סין, אוקטובר

היי,

יש כאן המון שרשורים על החגים הסיניים בתחילת אוקטובר,

חשוב שתשימי לב לכך בתכנון הטיול, אולי אפילו לדחות ולהגיע לסין באמצע אוקטובר.

חודש זה אכן זמן מועט לסין הענקית, אך עם תכנון נכון ניתן לראות ולחוות המון.

בגדול המלצה שלי של המסלול היא להתחיל בהונג קונג ולסיים בבייג'ין. או להיפך. אך ניתן גם להתחיל ולסיים בבייג'ין אף זאת תיהיה נסיעה ארוכה חזרה.

יש כמה איזורים שבדרך כלל מתמקדים: איזור גווילין (טרסות אורז) ויאנגשו בדרום מזרח סין, ואיזור יונאן וסצ'ואן במערב סין. ושיאן על קו בייג'ין צ'נגדו.

ישנם כמובן עוד איזורים מדהימים כמו איזור שנגחאי, ההר הצהוב.

ממליץ לך כמו שאני עשיתי לפני שטסתי לסין, לקרוא בפורום לראות מה פחות או יותר רוב האנשים עושים ומשם לבחור את המקומות המעניינים ואולי אילו להגיע למקומות מחוץ למסלול הרגיל. ואחר כך למקד את השאלות.

• papkin
          papkin נערך לאחרונה על ידי

תכנון טיול, סין, אוקטובר

למרות החג בתחילת אוקטובר זהו זמן מעולה לטיול כמעט בכל חלקיה של סין.

אני אישית טיילתי 3 פעמים בסין ולא הייתי בכל "אתרי החובה" שרוב המסלולים מציינים, המלצתי לעבור על הלונלי פלנט לבחור נקודות שמעניינות ואז אפשר יהיה לבחר לשלד של מסלול כבר

• ענתנת
            ענתנת נערך לאחרונה על ידי

תכנון טיול, סין, אוקטובר

כבר הציעו לך להתחיל לקרוא חומר באתר ולקבל רעיונות.

אני יכולה להציע לך לקחת השראה, לפחות כחלק מהתכנון, מהטיול הקודם שלי בסין - הוא היה באורך של 3 שבועות. נכון שטיילתי עם ילד אבל תכלס שילבנו תרבות וטבע (באוכל היינו חלשים בגלל הבררנות שלו..). מצרפת לך בסוף לינק לסיפור הטיול.

המסלול שלי היה די קלאסי - בייג'ין, שיאן, צ'נגדו, גווילין/יאנגשו וסיום בהונג קונג.

מכיוון שיש לך חודש את יכולה להוסיף - בחודש אוקטובר זה קלאסי להוסיף את ג'וג'איגו בסצ'ואן. מתאים מאד לשלב אותה בין שיאן לצ'נגדו.

את יכולה להכניס קצת משנחאי.

את יכולה להאריך בהונג קונג שאני הייתי שם ממש מעט.

הרבה תלוי בקצב שאתם אוהבים לטייל. אני אוהבת לחוש את המקום ואם היו לי חודשיים לא בטוח שהייתי מוסיפה הרבה יעדים אלא נשארת יותר בכל מקום. יש אנשים שב-3 שבועות כמו שהיו לי ביקרו גם ביונאן ובשנחאי בנוסף למה שאני עשיתי, בקצב של טיול מאורגן.

בגלל זה אי אפשר ממש לתת לך מסלול - את צריכה להתאים את זה למה שאת אוהבת ולאופי הטיול שאת אוהבת.

סיפור הטיול שלי בסין אפריל 2014

• 1 / 1
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון