מלון zoder בגליטנבורג
-
שלום חברים הגענו בשעה טובה למלון zoder inn בגטלינבורג, בסמוקי מאונטיין. המלון הומלץ בחום ע"י כמה חברים פה בפורום ובאמת כשראינו את החדר כל כך התלהבנו שמיד הזמנו עוד לילה. אבל... החדר אמנם מרווח ויש ג'קוזי ומיטה ענקית. אם כי מבט טיפה יותר ביקורתי רואה שצריך קצת שיפוץ (צבע מתקלף וכולי). ארוחת בוקר על הפנים. אפילו בקנה מידה של ארוחה קונטיננטלית הכי פשוטה - כזה דבר עוד לא ראיתי. בחדר קטן ליד המכשירים של החדר כושר (למעשה בתוך החדר כושר) עומדת מישהי, אולי קבלנית, ומחלקת לכל אורח 2 ביצים בשקית ניילון! אפשר לקבל דגנים בקופסת קרטון קטנה ובייגל או פרוסת לחם. והיא מקציבה לכל אחד כוס מיץ (לא ניסיתי לבקש עוד...) כמובן על הדלפק חמאה וריבה בקופסאות קטנות. זה והקפה היו היחידים שאפשר לקחת לבד... ובנוסף הויפי חלש מאד, למעשה אין אינטרנט בחדרים. אז זהו, המלון קצת פחות מדהים מכפי שציפינו, ורציתי לשתף אתכם שתדעו למה לצפות. וחוויות על הטיול עוד יגיעו!
-
מלון zoder בגליטנבורגועוד אנקדוטה קטנה: למלון 3 מחשבים לשימוש האורחים. הבעיה היא שנדרשת סיסמה להתחיל לעבוד על המחשב. ואף אחד מצוות המלון לא ידע להגיד לי מה הסיסמה... התשובה שקיבלתי היא שרק בעל המלון יודע מה הסיסמה, ושהמחשב אמור להיות פתוח לאורחים. נו טוב... אולי זובאמת רק תקלה נקודתית.
-
מלון zoder בגליטנבורגתודה על הדיווח. אולי הכי טוב שתכתבי טיפ באתר עם כל המידע הזה כדי שלא ילך לאיבוד.
-
מלון zoder בגליטנבורגאני המלצתי! ועומדת מאחרי דבריי.
מודה שאני מצויידת ב ״מכישור״ הפרטי שלי, חדר מחשבים - W@F ?!
ארוחת בוקר, כתוב באתר - קונטיננטלית
וזה אומר - טוסט, חמאה, ריבות, מיץ, קפה, מאפה, סיריל - וזה מה שמוצע לאורח.
קיר מתקלף? יכולת לבקש להחליף את החדר, האומנם?
החדר שלי היה מבריק גדול ונהדר.
המלון מנוהל ע״י משפחה מזה מס דורות והם מנסים לשמר על צביון
האירוח ומסורת טנסי השמרנית עד כמה שאפשר, כמו בימים ההם
שרק נפתח המלון.
צר לי שהתאכזבת,
כנראה שלא נסית להבין את קונספט המלון.
אבל כמה ״נחמד״ לצחוק ולבוז למסורת ותרבות משפחתית.... מדהים מצדך.
לסיכום - צריך לדעת למי להמליץ....
-
מלון zoder בגליטנבורגתודה על הדיווח.
אני לקחתי באזור בקתה ביער, נראה מגניב, אבל כל זה בתמונות.
סיקור חיובי ביותר של האורחים בכל האתרים שבדקתי.
בעוד מספר שבועות יתווסף גם סיקור שלי

-
מלון zoder בגליטנבורגכוכבי יקרה, לא בזתי ולא צחקתי למסורת משפחתית. צר לי אם נפגעת אישית מהביקורת, זו לא הייתה הכוונה. לא בקשתי להחליף חדר כי החדר נהדר, עובדה שכפי שכתבתבתי מיד כשהגענו הארכנו לעוד לילה. הצבע המתקלף וכולי זה, כמו שאומרים, בקטנה. לגבי ארוחת הבוקר - טוב, אין מה לעשות. ארוחת הבוקר עלובה. ייתכן שהם שינו קונספט מאז הביקור שלך פה. לראות את הדברים לא אומר לבוז למסורת משפחתית. יום טוב לך!
-
מלון zoder בגליטנבורגנעלבתי..... אל תחמיא לעצמך....
אמרת - א.בוקר פשוטה על הפנים,אז כן רוצה להעמיד דברים על דיוקם,
יוגורט - יש
טוסט או בייגל - יש
סיריל וחלב - יש
מאפים וקוקייס - יש
חמאה וריבות - יש
מיץ קפה תה שוקו - יש
בצים - יש
וכל זה - א.בוקר קונטיננטלית עלובה?!
או ש........ (הנה הזלזול) ״עומדת משהי אולי קבלנית״
לא! היא בת משפחה!
וזה מה שהפריע לך, שהיא הגישה את הבצים בשקית....
אם היית מגישה לה את הצלחת, כמוני למשל, היתה מניחה את הביצים בצלחת.
אבל למה להגדיל ראש...... אם אפשר לעשות צחוקים ודאחקות
מאישה מבוגרת נחמדה.
מזכיר לי קטע מסיינפלד, דקה 3:30 ועד 4:00
-
מלון zoder בגליטנבורגאת לא ראויה לתגובה
-
מלון zoder בגליטנבורג - התפתחות נוספתבכל טיול קורות תקלות, זה בלתי נמנע. לשמחתנו התקלה הזו שתיכף אספר עליה הסתיימה בצורה טובה (אני מקווה, רק מחר אדע בוודאות). כמו שכתבתי בתחילת הפוסט, התלהבנו מהמקום ומהחדר, והחלטנו להאריך מ-2 לילות ל-3. הזמנתי את הלילה השלישי מהוטלס.קום והלכתי לקבלה ליידע אותם שהזמנתי עוד לילה ושאני מבקשת להישאר באותו חדר גם בלילה השלישי. הפקידה הסתכלה במחשב ואמרה שבסדר. היום בערב (הלילה השלישי) חזרנו לחדר והכרטיס שמפעיל גם את המעלית לא עובד. ברור בקבלה העלה שחסמו את הכרטיס. אוקיי, נתנו לנו כרטיס חדש וכשנכנסנו לחדר התברר שלא סידרו אותו מהבוקר, לא החליפו מגבות, שום דבר. עוד טלפון לקבלה, אמרו שיביאו מגבות ושהמיטה לא סודרה כי "היו עליה דברים" (הכותונת שלי...). כשהפקיד מהקבלה הביא את המגבות, נפתרה התעלומה: הם לא הבינו או לא זכרו את הבקשה להישאר לילה נוסף. אותו אדם אמר לי, שאם לא היינו מגיעים בדקות הקרובות, הם התכוונו להוציא את כל החפצים שלנו מהחדר! בינתיים בדקו ומצאו את ההזמנה שלי, אבל לדבריו דרך אקספידיה ולא הוטלס.קום. בקיצור, בלגן שלם. בקשתי מהוטלס.קום לברר את העניין ולוודא שלא יחייבו אותי פעמיים (אקספידיה והוטלס.קום) אבל זה אפשרי רק מול המנהל או הבעלים שיהיה רק מחר. אז זהו. זה יכול לקרות בכל מלון, אבל זה קרה כאן, במלון הזה.
-
מלון -
בקתה ביער - נראה מגניב לגמרי! -
בקתה ביער - נראה מגניב לגמרי!דפנה תודה על הדיווח! אני בטוחה שאנשים ישתמשו בו בחכמה..
-
מלון zoder בגליטנבורגומאחר ואני אהיה באזור באוקטובר מצפה לטיפים נוספים שלכם ושל שאר הנוסעים.....
-
מלון zoder בגליטנבורגגם אני הזמנתי 3 לילות שם לחודש אוקטובר. ואני בהחלט שמחה ומודה לאנשים שמעדכנים לגבי החוויה שלהם ממלון.
המלצות שלילות חשובות לא פחות מחיוביות. ונותנות תמונה יותר שלמה על המקום. שכל אחד יקבל את ההחלטה שלו עם מרבית הנתונים
תודה דפנה.
ומזל טוב לחתונה.
אשמח לקרוא עוד חויות מטיול שלכם
רותי
-
מלון zoder בגליטנבורגגם אני הזמנתי 3 לילות שם לחודש אוקטובר. ואני בהחלט שמחה ומודה לאנשים שמעדכנים לגבי החוויה שלהם ממלון.
המלצות שלילות חשובות לא פחות מחיוביות. ונותנות תמונה יותר שלמה על המקום. שכל אחד יקבל את ההחלטה שלו עם מרבית הנתונים
תודה דפנה.
ומזל טוב לחתונה.
אשמח לקרוא עוד חויות מטיול שלכם
רותי