תכנון טיול לפלורידה
-
רעייתי ואני עוד מעט בני שישים. אנחנו נוהגים לצאת כל שנה לחופשה של כחודש לחו"ל. הפעם בחרנו בפלורידה ואלי גם כמה ימים בואגס. בגדול, חשבנו לטוס למיאמי, לקחת קרוז של 7 לילות לקריבים, לטייל עם מכונית שבועיים בפלורידה ( קי ווסט והאזור, אזור אברגליידס, עשרת אלפים האיים, נפלס, סט פטרסבורג מיאמי ביץ, פלאם ביץ וגם במרכז הקניות הגדול מערבית לפורט לודריידל. הכל פתוח מבחינתינו. אם ישאר זמן אולי נבלה כמה ימים בלאס ואגס.
נשמח אם תעזרו לנו לבנות מסלול, אתרים, בתי מלון/מוטלים. מתי לקחת את השייט. חלוקה לזמנים וכל טיפ אחר שתחשבו שיועיל לנו..
תודה מראש.. -
תכנון טיול לפלורידהשלום,
אני חי בפורט לורדייל ואשמח לעזור לך. שלחתי לך כמה נקודות למחשבה במייל
בחוף המערבי של פלורידה יש המון עירות מאד מיוחדות כמו נייפלס, קליר ווטר ועוד כמה
.שווה להסתובב שם כמה ימים יפים.
פארק האוורגליגס מאד מיוחד ושווה לעשות נסיעה בסירות המיוחדות( יש לשעות היום ויותר מיוחד זה בלילה)..יש הרבה מה לעשות בפלורידה
-
תכנון טיול לפלורידהמלבד האתרים שכבר הוזכרו מומלץ לך להגיע לעירה St.Augustine שבצפון מזרח פלורידה. כמובן גם ביקור במרכז החלל קנדי. מצפון וצמוד למרכז החלל שמורה
חינמית באי Marrit (יש גשר יבשתי) בה יש ציפורים אך גם תנינים ואליגטורים וגם
אפשרות לצפייה בפרות ים בים אם יהיה לך מזל. באיי הקייז מומלץ להעביר לילה.
מסלול טיול נחמד של יום עשיתי מווסט פאלם ביץ עד Fort Louderdale לאורך החוף. אתה יכול להוסיף גם את הרובע הלטיני בטמפה.
-
תכנון טיול לפלורידהתודה, אשמח להעזר בך...
-
תכנון טיול לפלורידהאין בעיה. שאל מה שתרצה ואם אוכל אענה. רק אוסיף בינתיים שגם אני כמו קודמי
ממליץ לך על ה- Air boat באוורגליידס. חוויה לא נורמלית.