אל על- שינוי טיסה.
-
שלום לכולם,
רכשתי כרטיסי טיסה לניו יורק - 747 של אל על( תהיה לי טיסה נוחה?), רכשתי טיסות בוקר ועכשיו אני רוצה להעביר את הטיסה חזור לטיסת לילה.
כרטיסים רכשתי בסכום מסוים וכעט הטיסת לילה זולה בכ 250 דולר(לחמישה אנשים) אם אחליף לי את הטיסה זה יחסוך עלות לינה במלון ,ונראה לי יותר נחמד בלילה לטוס....
כמה יעלה לשנות את שעת הטיסה?(דרך איסתא), והאם משתלם מבחינה כספית,ומבחינת כדאיות?
תודה לעוזרים!
-
אל על- שינוי טיסה.שלום,
תבדוק בתנאים של כירטוס הכרטיס האם יש זמן שבו אתה יכול לבטל את הכרטיס. שינוי שעה זה כמו להנפיק כרטיס חדש. אם אין זמן כזה, אז צריך לבדוק בתנאים א מדיניות ביטול. לא תמיד משתלם. אולי הכי פשוט להרים טלפון ולברר מה העלות?
-
אל על- שינוי טיסה.תודה!
אשמח לעוד תגובות
-
אל על- שינוי טיסה.הי
אנחנו באמת מאוד שמחים לעזור כאן לכל מי שצריך ונזקק לעזרה בתיכנון טיול , מסלולים , טיפים , עצות טובות , ועוד
אבל אנחנו לא יכולים ליעץ בכל מה שקשור להזמנות , שינויים וביטולים לאחר שהרכישה כבר נעשתה .
את כל השאלות הבירורים והתחשיבים יש לעשות מול הגורם ממנו הזמנת את הטיסות - ובהתאם לתנאי הכרטיס שרכשת .
לא ברור לי איזה עוד תגובות תרצה לשמוע .
נסיעה טובה !
-
אל על- שינוי טיסה.כמו שכתבו לך - תנאי הביטול לא קבועים, אלא תלויים בהרבה גורמים (בעיקר במחלקת הכירטוס) ואת זה קשה מאוד לנחש. מצד שני, תנאי הביטול מופיעים באתר שבו קנית, או במיסמכים שקיבלת אם הזמנת במשרד. בכל מקרה איסתא יסמכו לספר לך מהם תנאי הביטול.
חזור לכאן עם התנאים המלאים ואז תוכל לקבל ייעוץ טוב יותר.
-
אל על- שינוי טיסה.תודה