האם צימר במיקום הזה מומלץ
-
Burghaldenstrasse Oberhofen
זה הגיוני לישון שם ולצאת כל יום לטיולים? כוונתי לטיולים באזורים המוכרים באזור אינטרלאקן והסביבה
תודה מראש
רק לציין, בדקתי בגוגל מפות זמנים אבל מעדיף התרשמות וידע של מישהו שבאמת היה ומכיר
-
האם צימר במיקום הזה מומלץמיקום לא אידיאלי לאזור יונגפראו. הייתי מתמקם קצת יותר קרוב לאינטרלקן. תלוי כמובן בתכנית הטיול ובהרכב המטיילים. מתאים למי שאוהב קירבה לאגמים ומוכן לנסוע עוד 20 דקות לכל כיוון.
-
האם צימר במיקום הזה מומלץאם אין לך רכב - מיקום לא מוצלח במיוחד!
אם יש לך רכב - המיקום פחות מגביל , אבל עדיין תבלה יותר מדי זמן בכל יום בנסיעות וזה מיותר. בעיני לינה בגרינדלוולד או בלאוטרברונן היא הטובה ביותר באיזור - גם כפרים יחסית לא גדולים, אבל שמכילים בהם את כל מה שצריך (מסעדות, סופרים וכו'..) וגם נמצאים ממש מתחת להרים המושלגים הגבוהים
-
האם צימר במיקום הזה מומלץגרינדלוולד המקום הטוב ביותר ללינה באזור כפר מדהים ביופיו שהוא גם מספיק גדול עם סופרמרקטים ומסעדות נוף מדהים ושלל רכבלים. הבעיה שבגלל זה הוא יקר יותר מאופציות אחרות
-
האם צימר במיקום הזה מומלץתודה לעונים!
אני עם רכב צמוד. אנחנו זוג צעירים. ואם מדובר ב 20 דקות נסיעה לא נורא..
אני אחפש עדיין בכפר עצמו כי היתרונות ברורים פשוט הבקתות שראיתי שם נראות לא משהו... שלא נדבר על בריכה צמודה. אם מישהו מכיר באזור הכפרים משהו מומלץ, אשמח לדעת. המחיר כמובן משחק תפקיד אבל אני מוכן לשלם בשביל משהו טוב.
-
האם צימר במיקום הזה מומלץקודם כל העיירה מקסימה
הצד שלה מעל אגם טון נותן נוף נהדר כל ערב על המרפסת.
שנית-מאד תלוי מה מיקוד הטיול?
אם מתכוונים להגיע (לדוגמה) לאינטרלקן, ברינץ טון,ברן,גרויר- אז הוא ממוקם טוב.
אם מיקוד הטיול פחות באגם ברינץ וטון ויותר באזור יוגנפראו אז הצימר ממוקם ב"צד ההפוך של המיקוד לטיולי הטבע באלפים השוויצרים.
נסה אולי למצוא לינה אכן מהצד הזה של אגם טון- מאינטרלקן ומערבה-(beatenberg למשל?) יותר קרובה, ועדיין יחסית זולה יותר מהקלאסיקה התיירותית.
-
האם צימר במיקום הזה מומלץהיי
אתם צעירים מקום מקסים . על שפת באגם 20 ק"מ מאינטרלקן זה כלום. קרוב לטון.
30 ק"מ מלאוטרברונן,
השהות שם זה חצי ממה שעולה בגרינדלוולד. (מניסיון אני מיתגורר שם)
תהנו. אם תרצו פרטים צרו קשר בפרטי
-
האם צימר במיקום הזה מומלץתודה יונית ו-yo!
ברן וגרויר לא בתכנון. יונגפראו כן.
לא ממש קל למצוא צימר טוב עם הדרישות שלי:-)
חניה, wifi, נוף, מטבח, מיקום לא רחוק ושיראה טוב! (בריכה זה כמובן פלוס ענק)
אני יכול לוותר על דרישות אם לא תהיה ברירה אבל המטרה היא כן למצוא משהו מתאים.
לגבי המחיר, עד 1000 שח לילה עם עדיפות לפחות כמובן.
אני אמשיך לחפש סביב האגם ובסביבה, ושוב אם יש למישהו המלצה אשמח לקרוא.
-
האם צימר במיקום הזה מומלץ1000 ש"ח (סביבות 250 פרנקים שוייצריים) לזוג ללילה זה תקציב מכובד, אני מעריכה שתוכל גם בפחות למצוא את מבוקשך בלי להתפשר על מיקום.
למרות שיש אוטו, לדעתי אם המיקוד הוא האלפים הברניים (יונגפראו, פירסט, מאנליכן, שילטהורן - הפסגות והעמקים), וזה נראה לי מיקוד מאוד ראוי באיזור הזה -
כדאי להתמקם במקום מרכזי, נוח ונעים שיש בו גם נוף, גם סופרמרקט וכל מה שצריך, וגם גישה נוחה ברגל לרכבלים ורכבות. בקיצור - לדעתי גרינדלוולד מצויינת.
-
האם צימר במיקום הזה מומלץלגבי הבריכה - אם היא לא מקורה או לפחות מחוממת היטב, לא בטוח שתוכלו לנצל אותה. אז קח את היתרון הזה בעירבון מוגבל.
-
האם צימר במיקום הזה מומלץאגב - בגרינדלוולד יש בריכה... מחוממת..ועם מגלשונת קטנה..
-
האם צימר במיקום הזה מומלץתהנו בטיול. עוד לא טיילתי וזו המלצה "על הניר" אבל הזמנתי ממש לאחרונה לילה במקום שנראה בדיוק מה שאתה מחפש. באיסלטואלד בחוף הדרומי של אגם ברינץ 3 ק"מ מאינטרלאקן. 20 מטר מהאגם. עם נוף של האגם, דירת נופש מצויידת עם ציון 9.1 בבוקינג. כחצי מהמחיר שציינת. השם: Apartments Chalet Burg.
תבדוק אם מתאים. אולי מישהו מהפורום מכיר?
-
האם צימר במיקום הזה מומלץשוב תודה למגיבים!
רונית, תודה שהערת את זה.
imeshy, תודה אבל זה שונה. מדובר בבירכה פרטית עם נוף לנהר ולהר. משהו מטריף!
ztc, בדירה הזו Apartments Chalet Burg כבר אין מקום
yo533 עזר לי בפרטי ואני מקוה שאמצא את הדירה המתאימה ביותר.