VOA ויזה להודו
-
היי, תגידו בבקשה מה ההליך אחרי שמקבלים את המכתב באתר שעליו משלמים 48$.
צריך למלא עוד טפסים בנמל תעופה בהודו? צריך לשלם עוד כסף בהגעה? צריך להביא להם תמונות פספורט או משהו נוסף מלבד המכתב?
אני שואלת כי כשהוצאתי VOA לוייטנאם גם המכתב עלה כסף וגם היה צריך לשלם בנמל תעופה ולמלא ולהגיש כל מני דברים נוספים.
האם במקרה של הודו המכתב הזה הוא בעצם ויזה עצמה?
תודה
-
VOA ויזה להודונכון לספטמבר 2015 המכתב הוא הויזה עצמה. לא צריך תמונת פספורט או לשלם משהו נוסף.
בשדה התעופה תראי ששורת דלפקי ההגירה מחולקת לשני אזורים, אחד לאלו שיש להם ויזה רגילה בדרכון ושני לאלו שיש להם VOA. קשה לפספס את זה.
גשי לאזור של ה VOA, יקחו ממך טביעות אצבעות, צילום פנים, יחתימו לך את הדרכון ואת ממשיכה הלאה.
לגבי טפסים - האהבה הגדולה של הבירוקרטיה הגדולה בעולם, סליחה, הדמוקרטיה הגדולה בעולם - אי אפשר בלי. תקבלי שניים למלא במטוס, לא מסובכים (שם, פרטי דרכון, פרטי טיסה וכד'), אחד להגירה ואחד למכס. זה של ההגירה תמסרי בדלפק ההגירה יחד עם הדרכון, ישאר שם. זה של המכס תתני בהמשך אם יבקשו ממך.
מכל הדברים בהודו, זה אולי הפשוט ביותר. הכאוס מתחיל מרגע שעברת את המכס. כן, עוד לפני שיצאת מהשדה...
בהצלחה ותהני
-
VOA ויזה להודונכון להיום מקבלים טופס אחד בלבד.
-
VOA ויזה להודותודה רבה על התשובה המפורטת!
מי שטס להודו זאת אמא שלי שאני מנסה להקל עבורה את הנחיתה עם קצת מידע מוקדם, עזרת מאוד!