טיסה לניו יורק
-
שלום חברים!,
עתיד לטוס בסוף אוגוסט לניו יורק .
התלבטות בין טיסה ישירה לקונקשין.
כרגע המצב הוא כזה קונקשין סביר עולה בסביבות ה 650-700 דולר עם חברות כמו לופטאנזה סוויס אליטליה וכד'.
השאלה היא כזאת : יש את חברת אזרבייג'ן איירלינס במחיר מצחיק של 658 דולר!
הטיסה היא טיסה ישירה שעורכת כ 16 שעות טיסה לעומת אלעל 12 שעות טיסה (?!) האם היא זולה מהסיבה שיש לה מסלול טיסה שונה ? בגלל דגם מטוס איטי? מישהו טס עם החברה הזאת? אשמח ליעוץ !
תודה!
-
טיסה לניו יורקההורים שלי טסו דרך אזרבייג'ן לתיאלנד ואמרו שהיה מעולה. לכולם יש את אותם המטוסים של בואינג ואיירבס, אין דגמים של מטוסים איטיים. גם במחלקת תיירים אין יותר מידי הבדל דרמטי בין החברות השונות. אני תמיד לוקח את החברה הזולה ביותר. גם לא מדובר בטיסה ישירה, אלא בטיסה עם חניית ביניים באזרבייג'ן. תעשה את השיקול האישי שלך אם הכסף שווה את הזמן.
-
טיסה לניו יורקמדובר בטיסה ישירה. זה מה שמוזר . בדקתי גם ב SKYSCANNER וגם באתרים ישראלים כמו בליק ואיסתא מדובר על טיסה ישירה ומאוד זולה שלוקחת 4 שעות יותר! בגלל זה זה נשמע לי מוזר. יכול להיות שהמסלול טיסה אחר?
-
טיסה לניו יורקזו לא טיסה ישירה.
-
טיסה לניו יורקכןן היית טעות בSKYSCANNER ובבליק היו נתונים שגויים התקשרתי לבליק ואמרו לי עדיין מחיר טוב עם 4 שעות קונקשיין שזה אחלה
-
טיסה לניו יורקקודם כל - המושג שחיפשת הוא ׳טיסת נון-סטופ׳. טיסה ישירה יכולה לכלול עצירה. ובכל מקרה אז׳רבייג׳ן איירליינס לא מפעילה טיסת נון-סטופ מת״א לניו-יורק.
אמרת שמצאת כרטיסים של חברות מובילות כמו סוויס, אלאיטליה ושות׳ בטווח מחיר של 650$ עד 700$ ואז ציינת את הכרטיס של אזרבייג׳ן איירליינס. אם המחיר דומה, למה שלא תעדיף את אחת החברות המובילות? מה גם ששדה התעופה באקו (GYD) נמצא שעתיים טיסה בכיוון ההפוך לניו-יורק במקום שדה התעופה של ציריך (ZRH), לדוגמה, שנמצא בדיוק בכיוון הנכון. זה מסתכם בעוד שעתיים וחצי באוויר.
אזרבייג׳ן איירליינס היא לא חברה גרועה במיוחד אבל היא גם לא מהשורה הראשונה.
-
טיסה לניו יורקדעתי כדעתו של flyingout. אין שום סיבה להיות 16 שעות באויר. גם טיסה של 12 או אפילו 9 שעות היא לא קלה.
אגב: אנחנו טסנו עם אליטליה עם קונקשיין של שעתיים ברומא והיה בסדר גמור.
לי אישית, גם 9 שעות הטיסה, מרומא לניו יורק, נראו ארוכות ומתישות.
16 שעות טיסה - ואפילו עם עצירה - נראות לי ממש התעללות.
-
באליטליה שי בונוס רציני של מיילים לטיסות עד 30/9