המלצה לבית מלון במנהטן
-
צריכים המלצה למלון טוב וזול לזוג במנהטן.
תודה
-
המלצה לבית מלון במנהטןהי
לא מזמן מצאתי דיל טוב לחברה במלון
The hotel at Times Square
היה להם מצויין.
פוריה
-
המלצה לבית מלון במנהטןאנחנו לקחנו דרך hotwire את המלון Room mate grace שנראה לא רע.
עלה 140 דולר ללילה והוא ממש צמוד לטיימס סקוור.
זה לא בעיה למצוא אותו דרך hotwire, כי הוא המלון היחיד באזור של טיימס סקוור עם בריכה מקורה.
-
המלצה לבית מלון במנהטןקראתם טיפים? ראיתם את דירוג המלונות בטריפאדוויזור? חיפשתם באתרי הזמנות?
-
המלצה לבית מלון במנהטןאני ואמא שלי היינו בדצמבר האחרון במלון נובוטל בטיים סקוואר, מיקום כמובן מרכזי ונוח מאוד, קרוב גם לסנטרל פארק, במקרה אני ובעלי הזמנו אותו דרך בוקינג לספטמבר הקרוב, אני לא יודעת להגיד אם הוא זול, אבל החדרים טובים, מלון מודרני והמיקום שלו שווה הכל...
בהצלחה

-
המלצה לבית מלון במנהטןלגבי מלונות נובוטל (או כל מלונות קבוצת אקור),
כדאי להזמין ישירות באתר המלון. בוקינג ואתרי הזמנות אחרים יכולים להציע רק את המחירים הפומביים מאתר המלון - אבל מלונות אקור מציעים מחיר נמוך יותר לחברי מועדון LeClub Accorhotels (הרשמה בחינם). בדר״כ ההנחה בין 10%-5% מבלי לשנות את תנאי התעריף הגמיש. בנוסף תהיה צבירת נקודות מועדון (כל 2000 נקודות שוות שובר בסך 40 אירו). בנוסף כנראה יהיה יחס מועדף במלון לחברי מועדון.
-
המלצה לבית מלון במנהטןאנחנו הינו במלון מעולה! צריך לקחת בחשבון שכל אזור הטיים סקוור בשיפוצים, בגלל זה בחרנו להתרחק קצת
מציעה לכם לסגור על מלון כלשהו טוב בבוקינג עם אפשרות ביטול, ואז, ממש יום יומיים לפני לראות מה הדילים של הרגע האחרון ולהחליט
אנחנו למשל מצאנו פתאום דיל למלון הזה, שכפי שאמרתי, היה מעולה! (מקום נהדר, במרכז אבל לא רועש (ביקשנו קומה גבוהה))
-
המלצה לבית מלון במנהטןתודה לכולם על התגובות,
יש סיכוי שנצליח לארגן לינה בלונג איילנד אצל קרובים,
איך ניתן להגיע מלונג איילנד למנהטן? וכמה זמן לוקח להגיע?
-
המלצה לבית מלון במנהטןהיי. האם יש עוד מידע לגבי השיפוצים בטיימס סקוור. גם אני חשבתי להזמין מלון באזור..האם ידוע מתי העבודות אמורות להסתיים?
-
המלצה לבית מלון במנהטןלגבי השיפצים, נדמה לי שהיה כתוב משהו ארוך... (זה לא שיפוצון
)