ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

תכנון מסלול בברזיל

פורום דרום אמריקה
    2
    4
    2257
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • natalief57
      natalief57 נערך לאחרונה על ידי

אני ועוד שתי חברות טסות בדצמבר בגל העולה נוחתות בארגנטינה ואז בפברואר ממש 5 ימים לפני הקרנבל מגיעות לברזיל דרך איגוואסו אנחנו רוצות לעשות את הקרנבל בריו איך להגיע לשם הכי מהר וזול יחסית... ואז יש התלבטות יש לנו רק חודש בברזיל , יש את אילה דו מל / יש את איזור סלבדור ואיטה קרה מורו לנסויש וכו' ויש את האזור של ג'רי ופורטלזה השאלה במה לבחור איך לתכנן את המסלול שיצא הכי משתלם כלכלית ולא תיזוזים הלוך חזור איזה איזור לבחור... בהחשב שאנחנו רוצוץ גם להגיע לאמזונס... ואיך להגיע מהאמזונס בברזיל לפרו? לקחת ממנאוס טיסה לריו ואז ללימה או שאפשר לקחת משם טיסה ישירות במחיר סביר... תודה 😊

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • חתול-רובוט
        חתול-רובוט נערך לאחרונה על ידי

לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה

יש לכן המון תוכניות בשביל חודש אחד. או שתוסיפו כמה שבועות [כדאי] או שתקצצו קצת במסלול.

מאיגוואסו לריו מהר וזול יחסית זה רק טיסה - חפשו במנועים כמו kayak.com את האפשרות הכי משתלמת. ותזמינו מקום לינה בריו מראש - בקרנבל אפילו על המדרכות אין מקום לישון.

גם באיזור ריו יש יופי של מקומות. אם הטיסה זולה יותר אז למה לא, למשל, לטוס מהאיגוואסו לסאו פאולו, ומשם לנסוע לריו, עם שהות קצרה באחד החופים שבדרך?

מריו לסלבאדור אפשר למצוא טיסה זולה, לפחות אם מזמינים מספיק זמן מראש. אפשר גם לקחת אוטובוס לפורטו סגורו [משם אפשר להפליג לארייאל ד'אז'ודה, ואחר כך לקחת עוד אוטובוס לסלבאדור]. ומשם להמשיך באוטובוסים או בטיסות לאיזור האמזונס.

לא מצאתי טיסות ישירות ממנאוס לפרו, ובכל מקרה זה יעלה כמה וכמה מאות דולרים.

• natalief57
          natalief57 נערך לאחרונה על ידי

לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה

אני לא מתכננת להספיק את כל זה בחודש אני מתלבטת באיזה איזור להיות באיזור של סלבדור או ג'רי ראיתי טיסה מולטיסיטי טובה של 4 טיסות ב357 דולר... אבל אני לא מוצאת טיסה של פחות מ400 דולר ללימה שזה נראה לי ממש יקר ...

• חתול-רובוט
            חתול-רובוט נערך לאחרונה על ידי

שוין

על לא דבר.

טיסה בינלאומית ב-400 דולר נראה לי אחלה.

• 1 / 1
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון