כרטיס יציאה ממקסיקו וגוואטמלה, מזג אוויר וויזות.
-
היי לכולם,
מתכננת טיול למקסיקו וגוואטמלה במהלך חודש אוגוסט ויש לי כמה שאלות:
1. האם יצא למישהו לטייל בעונה הזו (רטובה) ומהן ההמלצות?
2. אני מגיעה מקנדה לגוואטמלה, מגוואטמלה למקסיקו וממקסיקו חזרה לקנדה. האם בכל הגעה למדינה אני חייבת להציג כרטיס יציאה מהמדינה?
3, אני מבינה נכון ולא צריך ויזות ל-2 המדינות?
תודה מראש לעונים.
-
כרטיס יציאה ממקסיקו וגוואטמלה, מזג אוויר וויזות.לגבי טיול בעונה הרטובה- בהחלט אפשרי בצד שמאל של הפורום תחת שאלות נפוצות יש שירשור שבו הדבקתי תגובות של גולשים לטיול בעונה הרטובה. אני הייתי במרכז אמריקה מספר פעמים בעונה הרטובה וברוב הפעמים הגשם היה במתכונת הצפויה ורק מעט דברים קצת יצאו אחרת בגלל מזג אוויר.
לא צריך ויזות לשתי המדינות, למיטב ידיעתי אלו גם לא מדינות שמקפידות על כרטיסי יציאה מהמדינה- מה גם שיש לך כרטיס יציאה ממכסיקו- ככה שזה צריך לעבוד.
-
כרטיס יציאה ממקסיקו וגוואטמלה, מזג אוויר וויזות.תודה על המענה.
2 שאלות נוספות:
1. האם ישנו אוטובוס מפלורס לסן קריסטובל או שחובה לחזור לאנטיגואה ומשם לתפוס אוטובוס לסן קריסטובל? האם יש טיסה בין היעדים שציינתי?
2. האם יש טיסה מסן קריסטובל לחצי האי יוקטן? או שיש לעשות זאת באוטובוס?
-
כרטיס יציאה ממקסיקו וגוואטמלה, מזג אוויר וויזות.1. אין טיסה. יש בערך 2 חברות שאטלים או בתחבורה ציבורית שנוסעות לנהר על גבול מכסיקו. חוצים בשייט קצר את הנהר וממשיכים לפלנקה או סן קריסטובל. זה יום נסיעות ארוך ברובו באזורים לא מיושבים. 2. יש טיסות מהעיר טוקסטלה גוטיירז מרחק שעה מסן קריסטובל. רוב הטיסות לא ישירות לקנקון אלא דרך מכסיקו סיטי. חברת הצרטר ויואירובוס מפעילה גם טיסות ישירות.
-
כרטיס יציאה ממקסיקו וגוואטמלה, מזג אוויר וויזות.אני ואישתי חזרנו לפני כחודשיים מירח דבש מגואטמלה ומקסיקו, לא צריך ויזה לכניסה ל 2 המדינות אבל בשדה התעופה בקנקון במידה ושוהים יותר משבוע משלמים 30$ לאדם, כלומר לדוגמא נשארת מיום ראשון עד יום ראשון שבוע אחרי זה נחשב יותר משבוע, הם מסתכלים על זה כ 8 ימים ושילמת