טיול משפחתי לאוסטריה
-
הי לחברי הפאנל.. אשמח לקבל המלצה ברורה לגבי מיקום לינה בזלצבורג עבור משפחה בהרכב של 3 ילדים(16,12,
והורים. מקריאה ושוטטות בפורומים נשמח להתארח בחווה - דירה. בחודש יולי הקרובלא ברור לי מהי ההמלצה למגורים של 7 ימים על מנת לקיים טיולי כוכב.
חשוב לי מזגן, wi fi, וארוחת בוקר
מי רוצה לעזור לי?
תודה רבה ליאת
-
טיול משפחתי לאוסטריההי ליאת,
כל עיירה הקרובה לאוטוסטרדה A10 תתאים (לדוגמא: פלכאו, אלטנמרקט, ווגרין, גולינג, וורפנווינג ועוד), ובכולן יש חוות ודירות בשפע, רק שלצערי אם את מדברת על יולי הקרוב סביר להניח שרובן כבר תפוסות.
עצתי הפרקטית: אל תבזבזי זמן על ניסיון לקבל המלצות לדירות ספציפיות כאן בפורום שרוב הסיכויים שהן כבר תפוסות - במקום זה צרי קשר עם משרדי התיירות של העיירות הנ"ל, תארי בפניהם את הדרישות שלך ובקשי שיפנו אותך לדירות שעדיין פנויות.
לגבי הדרישות שלך: מזגן זה לא משהו מאוד נפוץ בדירות באיזור הזה, ולמען האמת גם לא ממש נדרש. קחי בחשבון. גם ארוחות בוקר - יש מקומות שמגישים אותן, אבל אם את מדברת על חוות וצימרים, הנוהג השורר בהם הוא שאת מקבלת מטבח מצוייד עם מקרר והכל, עושה קניות בסופר, ויש שירות של משלוח לחמניות טריות בכל בוקר (בתשלום - בצימר שלנו לקחו מחיר ללחמניה כמו בסופר וזה שירות מאוד נוח - את כל שאר הדברים, גבינות ירקות וכו' - אפשר לרכז בקניה אחת או שתיים).
-
טיול משפחתי לאוסטריהובכל זאת, אם במקרה יקרה נס והיא תהיה פנויה בתאריכים שלכם - הנה הדירה המומלצת שלנו בפלכאו.
-
טיול משפחתי לאוסטריהיונה תודה רבה רבה על ההתייחסות ושיתוף הידע.
WIFI? אפשר למצוא בחוות לדעתך?
-
טיול משפחתי לאוסטריהברוב הצימרים שאני בדקתי היה WIFI. אבל כמובן כדאי לוודא מול בעלי המקום (באתרי ההזמנות אפשר לפלטר לפי זה).
-
טיול משפחתי לאוסטריהאצלנו בצימר היה ווייפיי בחינם, פעל מצויין.
כמובן שצריך לבדוק כל מקרה לגופו...
-
טיול משפחתי לאוסטריהשלום,
אנחנו התארחנו ב RABENGUT:
חווה נהדרת. לא במרכז פלאכאו, אבל 7 דק' נסיעה מהמרכז.
מקום מבודד.
יש להם 4 יח' דיור.
בחווה יש חיות, טרמפולינה ומשחקים בחצר לילדים, ונחל יפהפה ממש למטה.
היה WIFI.
ממליץ בחום.
-
טיול משפחתי לאוסטריהחפשי ב booking.com
וגם פה:
http://www.salzburgerland.com/en/holidays-on-the-farm/index. html
וגם פה:
http://www.farmholidays.com/bundesverband/salzburgerland-sum mer.html?L=3
צרי קשר במייל עם בעלי החוות לגבי כל השאלות..
בהצלחה