ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

טיול תרמילאים ליפן

פורום אסיה-המזרח הרחוק
    5
    7
    2329
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Mushki_3516690
      Mushki_3516690 נערך לאחרונה על ידי

היי קוראים לי הילה. אני מתכננת טיול תרמילאים ליפן במשך 14-20 יום גג. אנחת בטוקיו באפריל אחרי חודש בסין ומשם מתכננת להמשיך לסרי לנקה. מחפשת בטיול נופים יפים,טרקים מגניבים,תרבות ודברים שאפשר לראות רק ביפן. בנוסף,מחפשת מידע על הוסטלים,מחירים,תחבורה וטיפים שימושיים שיקלו עליי את השהייה ביפן. אשמח לשמוע פרטים מכל מי שהיה ויודע.תודה:)

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • נטע1
        נטע1 נערך לאחרונה על ידי

טיול תרמילאים ליפן

יפן יקרה יחסית למדינות אחרות במזרח, במיוחד בסעיף התחבורה והמלונות. רוב הסיכויים שיש הוסטלים זולים אם כי לא ידוע לי עליהם.

אני ממליצה לקרוא באתר japan guide כדי להחליט באילו מקומות תרצי לבקר וגם תוכלי לקרוא על דרכים להוזלה של התחבורה והלינה.

• keves160
          keves160 נערך לאחרונה על ידי

טיול תרמילאים ליפן

יש הוסטלים, הם לא כאלו זולים. בזמנו בדקתי לקיוטו ולטוקיו (בסוף הנסיעה לא יצאה לפועל, אבל תצא במהלך השנה העברית הקרובה, אינשאללה) וזה היה באזור ה-110-140 לחדרים הכי זולים באכסניות שקיבלתי עליהן המלצות.

יקר, במיוחד בהתחשב שבמדינה כמו קוריאה אפשר כתרמילאים להתקיים ביום שלם בפחות מזה כולל לינה - מנגד, קראתי לא מזמן על אכסניית תרמילאים תל אביבית חדשה שלוקחת סכומים כאלו ויותר על חדרים עם אותה כמות מיטות...

• רוני סופר
            רוני סופר נערך לאחרונה על ידי

טיול תרמילאים ליפן

140 מה? דולר, ש"ח?

ביפן יש את מלונות הקפסולה ברמת מחיר של 30-50$.

ראיתי אחד מהם - שווה.

חפשי כאן באתר יש נסיון למטיילים שטיילו אפילו בטרמפים. אחד כתב שלינה באונסנים אפשרית עבור 10$. לא בדקתי וגם לא ברור לגבי האפשרות ללינת נשים.

עוד. עד אפריל יש לך זמן. נסי להתקשר לבית שלום (פרטים בטיפ שלי). עד שלושה לילות חינם בכל אחד מהיעדים שציינתי שם. זה לבד יתן לך חצי טיול.

עוד. love hotels. אפשרות ללינה מהוגנת (למרות השם המרתיע) לפי שעות, זול יחסית. יצא לנו ללון באחד בטעות (בהוטלס.קום לא ציינו במפורש שזה מלון כזה) והיה משוט כיף ובזול.

בכלל - ביפן לא תמצאי מקומות לינה דוחים או לא נקיים. קטנים ומצומצמים - כן. אבל מאד מאד נקיים.

• keves160
              keves160 נערך לאחרונה על ידי

טיול תרמילאים ליפן

סליחה, פספסתי. הכוונה לשקלים.

• Eytanin
                Eytanin נערך לאחרונה על ידי

טיול תרמילאים ליפן

רוני

כשנכנסתם לחניית הLOVE HOTEL היה מישהו שכיסה לכם את המספרים על הרכב בסמרטוט שחור ??? חחח

• רוני סופר
                  רוני סופר נערך לאחרונה על ידי

טיול תרמילאים ליפן

הי צפריר, טוב לשמוע ממך שוב.

כמובן. אבל השתכללו. יש מין משולש כזה, כמו ששמים לציון ריצפה רטובה, שמניחים לפני המספר.

אבל זה כ"כ אופייני לאופי היפני. יוצאים מתוך הנחה שלא יעיזו להציץ.

• 1 / 1
                  • פוסט ראשון
                    פוסט אחרון