השכרת רכב בלוס אנג'לס
-
אנחנו נוחתים בסוף ספטמבר ב-LA וכמובן רוצים לשכור רכב. את הרכב אנחנו רוצים להחזיר בלאס וגאס.
יש לי כמה שאלות:
1) בפוסטים שקראתי לפני זה על השכרת רכב ראיתי הרבה על "מבצע ראובן 2". מה זה המבצע הזה?
2) אנחנו זוג ללא ילדים. האם אתם חושבים שזוג יכול להסתדר עם רכב קטן בהנחה שכמובן גם נעשה שופינג ונצטרך כמובן לקחת את המזוודות איתנו (אנחנו מראש מתכוונים לבוא עם יחסית מעט ציוד ולקנות הרבה בקמרילו ביום הראשון) ? האם רכב ממש קטן בגודל של I10 יספק זוג + מזוודות?
3) האם שוכרים רכב מראש מהארץ או פשוט מגיעים לאיזשהי סוכנות שם ובודקים מה פנוי?
4) האם כדאי לשכור רכב בסוכנות בשדה התעופה כשמגיעים או יום אחרי זה מחוץ לשדה התעופה באחת הסוכנויות בעיר?
5) יש המלצה על סוכנות ספציפית שניתן לקחת ממנה רכב בלוס אנג'לס ולהחזירו בלאס וגאס?
-
שאלת כבר על מבצע ראובן וקיבלת תשובה בשרשור אחרמומלץ לחזור לאותו השרשור בו שאלת את השאלה.
המינימום שבמינימום - לדעתי - רכב מידסייז כגון: טויוטה קורולה או כד'.
מומלץ לשכור רכב מהארץ כדי שדמי השכירות יכלילו את כל הביטוחים הנחוצים לנהג בעל ר.נ. ישראלי, ממליץ לבדוק טלפונית בכל הסוכנויות הבאות, להשוות מחירים ותנאים, בעיקר במה שנוגע להעדר קנס על לקיחה ב-LA והחזרה בוגאס.
התחנות של חברות השכרה בשדה"ת ב-LA נמצאות מחוץ לשדה, יש שאטלים חינמים של חברות ההשכרה השונות מהשדה לתחנות.
ALAMO.CO.IL
HERTZ.CO.IL
AVIS.CO.IL
MEMSI.CO.IL
OFRAN.CO.IL
SHLOMO.CO.IL
RENTALCARS.COM
RENT.ALBAR.CO.IL
AUTOEUROPE.CO.IL
ISSTA.CO.IL
-
שאלת כבר על מבצע ראובן וקיבלת תשובה בשרשור אחראכן שאלתי בפוסט אחר אך התעלמו מהשאלה שלי ולא ענו מה זה המבצע הזה.. בגלל זה שאלתי כאן עוד פעם
-
שאלת כבר על מבצע ראובן וקיבלת תשובה בשרשור אחרוזאת התשובה שקיבלת:
היה "מבצע" של מחירים זולים לשכירת רכב
באתרי אלמו ונשיונל בארה"ב. זה הסתיים.
לא הייתה התעלמות
-
שאלת כבר על מבצע ראובן וקיבלת תשובה בשרשור אחראה לא שמתי לב שהתחלת את המשפט בכותרת.. קראתי רק את המילים בהודעה עצמה "באתרי אלמו ונשיונל בארה"ב. זה הסתיים." אז לא הבנתי שזה בכלל יוחס אלי.
תודה על התשובה
-
לגבי סוג הרכבהרכב יחסית זול, ולדעתי חבל להתקמצן פה.
יש שתי אפשרויות כלליות - האם חשוב לכם שהמטען יכנס כולו בתא המטען או שלא.
אם כן - אפילו רכב מסוג intermediate עשוי להיות גבולי, ואני בהחלט ממליץ על פול סייז. זה תלוי בדיוק כמה מזוודות, איזה צורה, ומה לגבי מטען שאינו מזוודות (תיק גב, טרולי, שקיות, ציידנית וכו')
אם לא - אפשר ללכת על רכב קטן יותר.
בכל מקרה - רכב קטן ממש (כמו i10) נראה לי מאד מאד בעייתי. יש לכם קילומטרז לעשות, יש לכן מזוודות וציוד. רכב קטן עשוי להיות גבולי לכמות הציוד כולל המושב האחורי, עשוי להרגיש חלש בנסיעות הארוכות (בייחוד אם יש גם הרים כמו יוסמיטי) וכו'.
הפרשי העלות פה ממש לא דרמטיים, ובעיניי חבל.
-
לגבי סוג הרכבאנחנו הזמנו רכב דרך ממסי לספטמבר הקרוב - הספק הוא אלאמו.
לקיחה בלוס אנג'לס והחזרה בלאס וגאס בלי קנס כלשהוא - חשוב לבקש מהם לציין את זה בואוצ'ר..
הרכב זהה (זוג בלי ילדים) לקחנו רכב פול סייז בגלל ששנינו נהיה עם מזוודות גדולות ו(בשאיפה) הרבה קניות...
-
לגבי סוג הרכבאני אגיד למה אני שואל על גודל הרכב.. זה בגלל שבסן פרנסיסקו הזמנו חדר במלון Mayflower ויש להם חניה אבל היא מאוד קטנה ברוחב של 75 אינץ'.. עדיין לא בדקתי איזה מכוניות עונות לקריטריון הרוחב אבל אני מקווה כן לחנות שם.
-
לגבי סוג הרכבבמצב כזה הייתי עובר להארלי

-
לגבי סוג הרכב75 אינץ' יתאים לרכבים שגם גדולים מ-I10 אבל פשוט אני לא יודע מה זה נקרא "פול סייז". אני חושב ש-75 אינץ' זה ברוחב בערך של פורד פוקוס. לאיזה גודל נחשב סוג כזה של רכב?
-
לגבי סוג הרכבהשברולט אימפלה היא אחת ממכוניות הנוסעים עם תא המטען הגדול ביותר ומצויה אצל חלק מחברות ההשכרה בקטגורית Full Size ואצל חלק בקטגורית Premium.
גם למכונית זו מידות הרוחב הן:
2016 CHEVROLET IMPALA DIMENSIONSLS LS CNG 1LT 2LT 3LT CNG 2LTZ LS LS LS CNG 1LT 2LT 3LT CNG 2LTZ LS CNG Length, Overall 201.30 in 201.30 in Track Width, Front 62.20 in 62.20 in Track Width, Rear 62.00 in 62.00 in -
לגבי סוג הרכבהעתקת הטקסט מהאתר שלהם השתבשה, אך בקיצור, הם מציינים שם רוחב של 62 אינטש.
המגבלה שאתה מדבר עליה נועדה ככל הנראה למנוע חניית ואנים גדולים ומעלה.
-
לגבי סוג הרכבתביא בחשבון מרווח של לפחות חצי מטר (המראות בולטות החוצה וצריך גם לפתוח את הדלת...).
-
לגבי סוג הרכבלא יותר פשוט להרים טלפון למלון/חניון ולשאול אותם אם רכב מסוג X יכול לחנות שם?