בקבוקי יין במזוודה בבטן המטוס
-
שלום, כמה בקבוקי יין ניתן להכניס לארץ במזוודה שעולה לבטן המטוס ולא בתיק יד איתי? אני חוזרת מאיטליה
-
בקבוקי יין במזוודה בבטן המטוסלא יודע איך הבקבוקים ישרדו.. הסיכוי לא גדול ., את המזוודות זורקים לפחות כמה פעמים ומניחים מזוודה אחת על השניה
-
בקבוקי יין במזוודה בבטן המטוסהשאלה היא האם יש הגבלה? אני אדאג לבקבוקים עצמם..
-
בקבוקי יין במזוודה בבטן המטוסהגבלה ע״י מי? אם זה המכס - 3 בקבוקים (שני ליטר לאדם, לא יעשו בעייה מה- 100 ס״ל הנוספים).
אם זו חברת התעופה - כמה שאת יכולה להכניס, בתנאי שלא תעברי את מגבלת 20-23 ק״ג למזוודה (תלוי בסוג כרטיס הטיסה).
אם את רוצה עוד עצה אישית: אל תעבירי במזוודה ... סיכוי גבוה לשבר
-
בקבוקי יין במזוודה בבטן המטוסרק לחדד:
מבחינת משקל מזוודה - יש כמובן אפשרות למשקל נוסף או למזוודה נוספת בתוספת תשלום
מבחינת המכס - יש פטור ממכס על עד שני ליטר לאדם. אבל אפשר בהחלט להביא יותר, לעבור באדום ולשלם מיסים
כלומר לכאורה תוכלי להביא גם 10-20 בקבוקים באריזה יעודית נפרדת תוך תשלומים שונים.
-
בקבוקי יין במזוודה בבטן המטוסבידקי אם מותר בכלל להעביר נוזלים במזודה עקב בדיקות והחמרת אמצעי בטחון יתכן שיגלו את הבקבוקים וסתם יגרם לך עוגמת נפש.
-
בקבוקי יין במזוודה בבטן המטוסמותר במזוודה שהולכת לבטן המטוס. לא יצא לי לארוז בקבוקי יין במזוודה, אבל ארזתי כמה וכמה פעמים בתרמיל הגב שלי (מזוודות זה לא בשבילי...), ומעולם לא נשבר. צריך פשוט לעטוף טוב ולמנוע אפשרות של תזוזה בפנים.
-
בקבוקי יין במזוודה בבטן המטוסאין יין שאת לא יכולה לקנות בארץ. חבל על המאמץ. לפני שנים אני שמתי 4 בקבוקים במזוודה ועטפתי אותם היטב בבגדים. כאשר פתחתי את המזוודה כל הבגדים הסריחו מיין כי הצליחו לשבור את אחד הבקבוקים.
-
בקבוקי יין במזוודה בבטן המטוסהמגבלות פורטו קודם
כמות מ"ג לאדם מחד ומשקל המזוודה מאידך.
אישית-אני מביאה תמיד יין מטיולים.
תמיד בתוך המזוודה.
אני יכולה לתת לך טיפים מה אני נוהגת לעשות
1. לארוז את היין טוב, בקופסת קרטון, עם מבודד.
2. לארוז את הקופסה בתוך שקית ניילון אטומה ככל האפשר(אם ישבר- שלא כל המזוודה תריח כמו שרדונה או בורדו).
3. לארוז את הניילון שבו יש את הקופסה עם המבודד ובתוכה היין, בין חלקים רכים (כביסה למשל...שרוול של מעיל או פוטר נהדר לאכלס בקבוקים) ולא בחלק החצוני של המזוודה כדי שגם כאשר היא תטוטל על ידי הסבלים (והיא בהחלט תעבור טלטולים) -בקבוק היין לא יגיע לכדי מגע עם דופן המזוודה.
בהצלחה.
-
בקבוקי יין במזוודה בבטן המטוסשקית הניילון תעזור כמו כוסות רוח למת, אלא אם ברשותך מכונת שרינק. למעט זה - צודקת לחלוטין.
-
בקבוקי יין במזוודה בבטן המטוסאני משלה את עצמי שהניילון יעזור ....
מ'כפת לך?
למען האמת--מעולם לא נשבר לי בקבוק יין בטיסה.
מאידך--מיכל של שמפו (למה הבאתי איתי שמפו מהארץ? מתקשה לתת אפילו לעצמי הסבר) התפוצץ בטיסה..... והתוצאה ידועה מראש.
אני נוהגת לניילן כל מה שרק אפשר במסגרת הכוסות רוח למת ,אם לא יעזור -לא יזיק.

-
בקבוקי יין במזוודה בבטן המטוסיש, ולפעמים גם יש הבדל במחיר.
האמת שאצלי זה היה לקחת מישראל יין מקומי לחברות בבריטניה, ולא ההיפך. או לקנות אלכוהול שלא מוכרים בארץ כמתנה (גם אין לי בדרך כלל תאריך חזרה אז אין לי אפשרות לקנות בדיוטי בארץ בתחילת הנסיעה ולהשאיר עד שאשוב).
הבקבוק היחידי שהתפוצץ לי אי פעם בתרמיל זה שמפו, כשנזירים עשו מהתרמיל מושב לארבעה במשאית בקמבודיה (והיו הרבה קפיצות בדרך, ותאונת דרכים...).
-
בקבוקי יין במזוודה בבטן המטוס + טיפלשאלתך - מבחינת מותר/ אסור אין הבדל בין לקחת במזוודה או בתיק היד. מגבלת המכס היא בהבאת בקבוקים ולא במקום בו סחבו אותם.
טיפ לאריזת בקבוק במזוודה - תיקחי מצופים ששמים לילדים קטנים שלא יודעים לשחות, ותלבישי אותם על הבקבוקים (בדומה להלבשת המצופים על הידיים) - יכול לעזור....
-
בקבוקי יין במזוודה בבטן המטוס + טיפחבל להטעות - יש הבדל משמעותי: ברוב מדינות העולם אסור להעלות למטוס ב-hand luggage בקבוקי נוזל של יותר מ-100 מ"ל (אלא אם נרכש בדיוטי פרי במקום וכו'). יחרימו את הבקבוק אם תנסה. זה לא קשור למכס, אלא להוראות התעופה שמגבילות מה ניתן להעלות במטען היד.
-
בקבוקי יין במזוודה בבטן המטוס + טיפתודה רבה לכולם. אקח מכל תגובה משהו
-
בקבוקי יין במזוודה בבטן המטוס + טיפליה, ולבסוף גלי בבקשה מהו היין הזה (יקב, לייבל ושנת בציר) שיצר כל כך הרבה דיונים בשרשור הנ״ל
-
בקבוקי יין במזוודה בבטן המטוסבחנויות יין יש שקיות מיוחדות לאריזת בקבוקי יין. הן אטומות ויש בהן ג'ל שברגע שבה במגע עם נוזל, הוא הופך אותו לכדוריות מוצקות (בדומה לג'ל שיש בחיתולים חד פעמיים).
-
גם אני חשבתי על זה! -
גם אני חשבתי על זה!לפני כמה חודשים שלחתי קישור לכתבה על "אגרו מאפיה" זיוף שמן זית ויין באיטליה על ידי המאפיה. נא להביא בחשבון שלא ימכרו לך מיץ דובדבנים....
חוצמזה היין בארץ מעולה ו...גם כשר
-
גם אני חשבתי על זה!זה כמו לומר שהגבינה בארץ מצוינת - כן, יש לנו תעשיית גבינות טובה (במיוחד המחלבות הקטנות), אבל זה לא סותר את העובדה שבצרפת אפשר למצוא גבינות אחרות מדהימות שאי אפשר להשיג פה ושאולי נרצה לרכוש ולהביא איתנו.
וכשרות? נו, לא כולנו רואים בזה יתרון או בכלל מתעניינים אם כן או לאו.