טיול עם ילדים באוקטובר
-
הי. אנחנו רוצים לטוס השנה באוקטובר. זוג הורים ו 3 ילדים (6,9,14). חשבנו על תאילנד אבל אנחנו לא בטוחים שזה תקופה מתאימה. האם כדאי לטוס לתאילנד באוקטובר או שעדיף לחפש יעד אחר? יש רעיונות ליעד אחר שמתאים גם לטיול באוקטובר וגם למשפחה עם ילדים בגילאים שהזכרתי? תודה ניצן
-
לכמה זמן? מה התקציב?מה אתם אוהבים לראות ולעשות?
-
לכמה זמן? מה התקציב?הי. תודה התכנית היא לנסוע לשבועיים, שלושה בתקופת החגים. ההעדפות שלנו מגוונות (גם אטרקציות, גם טיולים ברגל, טבע, ים - לא טראקים ארוכים). קשה לי להגיד תקציב (ניו זילנד, ואוסטרליה למשל לא רלוונטיות בגלל תקציב ומרחק. גם לא ארה"ב). הדילמה קשורה בעיקר לעונה. באירופה כבר קר. בתאילנד גשום. צריכים עוד רעיונות למקומות שכיף וקל לטייל עם ילדים. שוב תודה
-
לכמה זמן? מה התקציב?לא הייתי פוסל את אירופה. אוקטובר זה סתיו. לא חסרים אזורים בהם מזג האוויר בהחלט מתאים לטיול. יש אזורים עם מזג אוויר דומה מאוד לארץ ואפשר לטייל גם בשולי ההרים ולהערך לקור שדומה לחורף שלנו כלומר בהחלט נסבל.
אי אפשר לשחות בים או באגמים אבל המחירים נוחים באירופה ואין עומס של תיירים.
כיוון אחר זה אפריקה. מזרח אפריקה או דרום אפריקה. לא בטוח שזה טיול זול במיוחד, ואני לא בטוח שזה עונה להגדרה של טיול קל עם ילדים.
-
יכול להיות שהדרישה לים מצמצמת מאוד את האפשרויותלארץ ישראליים סטנדרטיים היפ התיכון מהצד הארופאי כבר קר קר מידי לרחצה,
לאחינו העולים ממדינות חבר העמים מגרמניה או סקנדינביה הטמפרטורה מצויינת.
לא יודע איפה אתם על הסקלה.
אם לא קר לכם בים או ים איננו דרישה שאי אפשר לותר עליה מגוון האפשרויות עצום, בעיקר אזורי דרום אירופה.
החל מהבלקן, אזור יוון, ארצות יוגוסלביה לשעבר כמו סלובניה קרואטיה סרביה וכו',
דרום איטליה, ספרד וכו'.
-
יכול להיות שהדרישה לים מצמצמת מאוד את האפשרויותאוקטובר לא אידיאלי בתאילנד מבחינת מזג אויר, זו תקופה גשומה.
ממליצה בחום על דרום אפריקה.
-
יכול להיות שהדרישה לים מצמצמת מאוד את האפשרויותהיי,
מצטרף להמלצה על דרום אפריקה.
טיילנו בה בחגי תשרי האחרונים עם ילדות בגילאים 5.5, 7.5 והיה נהדר- הטיול שלנו
רובי
-
יכול להיות שהדרישה לים מצמצמת מאוד את האפשרויותתודה. היית בדרום אפריקה עם ילדים? זה לא מאוד מפחיד? יש לך המלצות ספציפיות?
תודה ניצן
-
יכול להיות שהדרישה לים מצמצמת מאוד את האפשרויותהי רובי תודה התחלתי לקרוא את סיפור הטיול שלך. נשמע מקסים. יש קישור להמשך? ולסיפור של יובל? אבל ראיתי שאתם משפחה הרפתקנית... אני קצת מפחדת . בעיקר מהאוכלוסיה...