ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

מקבץ שאלות לונדון

פורום טיולי משפחות
    14
    31
    5358
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • פסגות מושלגות
      פסגות מושלגות נערך לאחרונה על ידי

מקבץ שאלות לונדון

איריס, לגבי הליכה ברגל, יש שביל מוסדר, סלול ונוח להולכי רגל. ממש לא מדובר בהליכה פיראטית על כבישים ראשיים. אני לא חוויתי שום תחושת סכנה.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • sigalza
        sigalza נערך לאחרונה על ידי

מקבץ שאלות לונדון

אהלן

למה רכב שכור ולא להתמקם במרכז העיר או ליד תחמת רכבת?

לא הייתי נכנסת לאוטו בלילה.זו טיסה ארוכה ומאוד מעייפת.

אני ,שהזמנתי הסעה מהשדה לעיר,נכנסתי לאוטו בדלת הימנית-כמו בארץ,שזה הצד ההפוך....ולנהוג שם ביומיום ומיוחד אחרי טיסה בלילה נראה לי מסוכן.

לגבי סופש-בראשון החנויות בחלקן סגורות ובחלקן פתוחות בין 12-18,שזה מעט מאוד.

היינו בשבת בשוק בורו והיה מפוצץ-לא הייתי מתקרבת עם ילדים קטנים.אנחנו נהנינו מאוד 🙂

מחזמר-הילדים שלכם קטנים..יכולים להנות זה ברור אבל זה ממש לא חובה. 

בכל מקרה אם תחליטו כן ללכת אז גם בשורה האחרונה יש חווית צפייה טובה מאוד.לא חשים את הבמה אבל האולמות האלה כ'כ כ'כ מרשימים ומיועדים למופעים כאלה,שזה מהנה מאוד בכל מקרה.מסכימה עם מי שהמליץ לראות קודם את הסרט בטלוויזיה בבית.

אני לא הייתי לוקחת את ילדי למחזמר בגילאים האלה.

היינו בזוג בלונדון בפסח אז אם יש עוד שאלות בשמחה!!!

סיגל

• איריס ס.
          איריס ס. נערך לאחרונה על ידי

מקבץ שאלות לונדון

אז כנראה שבחסות החשיכה והעייפות פספסנו אותו....

ההתרשמות שלנו ( תוך כדי נסיעה) היתה שמדובר בכביש חשוף ופתוח שלא ממש כיף ללכת אותו עם ילדים ומטען

• אנשיםטובים
            אנשיםטובים נערך לאחרונה על ידי

מקבץ שאלות לונדון

תודה חברים
            טיילתי עם סטריט ויו לאורך הכביש בשדה התעופה. לא סוף העולם, אבל גם לא הכי נעים. בשעות היום בטוח שהייתי הולך ברגל. בלילה אני פחות בטוח.

בכל מקרה לא נראה לי לעניין להזמין נהג לנסיעה של 3 דקות. זה או נהג שבמקרה במקום או ברגל. נהג לא יבוא במיוחד ויחכה לי בשביל גרושים מה שאומר שזה יהיה יקר יחסית.

כמו שכתבתי - נחליט במקום - בהתאם למצב העייפות, זמינות המוניות והרגשה כללית.

לגבי למה כן אוטו

יש לנו כמה ימים באיזור ויזדור שכוללים נסיעות. שקלנו כל מיני אפשרויות ויש יתרונות לכאן ולכאן. אבל בסופו של דבר מה שהכריע את הכף היה בוסטרים:

ביום ראשון אין תחבורה ציבורית נורמאלית באיזור, אני לא נוסע במוניות בלי בוסטר, ואני לא מתכוון לסחוב איתי בוסטרים כל היום. נשמע מגוחך, אני יודע, אבל זו סיבה אמיתית.

בסופו של דבר הרעיון הוא להתסתובב עם האוטו במירוץ סוסים, לגולנד ועוד, ואז בדרך ללונדון ללכת לאולפני הארי פוטר ומוזיאון חיל האויר (שנמצאים מחוץ למרכז לונדון), להחזיר שם את הרכב ולקחת מונית למלון שנמצא במרכז העיר.

זה יצא לנו שילוב טוב בין שיטוט נוח באיזורים מחוץ למרכז העיר (שפחות נוח להגיע בתחבורה ציבורית וגם יותר יקר כי לא כלולים באיזורים 1ו-2), לבין שיטוט ברגל והתחבורה ציבורית במרכז העיר שלא נעים ודי יקר לנהוג (פקקים, אגרה וחניה).

מקווה שלא נצטער

• sigalza
              sigalza נערך לאחרונה על ידי

מקבץ שאלות לונדון

יש לכם ניסיון רב בטיול עם הילדים ואני בטוחה שתהנו,לא משנה מה!!!

בכל מקרה ודוקא בגלל שאתם הרבה עם הילדים בחו׳ל-הייתי לוקחת את העניינים באיזי ובלילה הראשון מתמקמת הכי פשוט וקל שרק אפשר.

איך התקדמתם עם החשיבה על מחזמר?

חשבתי על זה ואפשר פשוט לחכות עד שתגיעו למשרד הכרטיסים ובהתאם לקיים שם להחליט.

מתי נוסעים?

• אנשיםטובים

מקבץ שאלות לונדון

תודה

נראה לי בינתיים שלא נזמין מחזמר נוסף, ואולי נחליט ברגע האחרון על פי מה שזורם.

האמת ששקלתי את "זהו בידור", אבל המיקום שלו קצת בעייתי ורחוק. אז נוותר

• אנשיםטובים

מקבץ שאלות לונדון

אגב, דווקא בגלל שיש לי נסיון שאלתי לגבי אפשרות נסיעה בלילה הראשון.

למי שזה הטיול הראשון שלי הייתי מציע מאד מאד לקחת מלון בשדה התעופה, כי הוא לא יודע איך תעבור הטיסה, וכמה קל או קשה זה להתנייד איתם במונית, בלילה, צ'ק אין וכו'.

בגלל שעברתי את זה אי אלו פעמים אני יודע למה לצפות. אני יכול להעריך כמה זמן יקח לי לשכור את האוטו, להעמיס את כולם, לעשות צ'ק אין במלון וכו'.

• אוליב י
                    אוליב י נערך לאחרונה על ידי

מקבץ שאלות לונדון

הנסיון שלנו עם לוטון הוא שחברות השכרה ממתינות עד 23-24 ולא מעבר. כדאי לוודא היטב את הנושא.

מצטרפת למי שאומר - לא ללכת לבד על הכביש. קחו BA TRANSFER. יש להם גם מוניות גדולות ואתם יכולים להזמין מראש ולציין מס' טיסה ושעת נחיתה משוערת והם ידעו מתי להמתין לכם.

בעיני שיקולי הרכב הגיוניים וגם אנו היינו עושים כך.

באיזור מוזיאון חיל האויר אכן אין מס גודש.

הייתי מוותרת על מחזמר בעלות כזו, לפחות לשני הקטנים זה לא מצדיק את זה לדעתי.

קובנט גארדן ביום ראשון מלא פעילות בדרך כלל, כל מיני להטוטנים, מיצגי רחוב ודברים שילדים אוהבים. עבור ילדינו בדרך כלל מספיק פשוט להסתובב.

מוזיאון התחבורה מתאים גם לגדולה [אני כמבוגרת נהניתי ממנו].

תהנו!

• גילי
                      גילי נערך לאחרונה על ידי

מקבץ שאלות לונדון

היינו בקיץ לפני שנתיים עם 3 ילדים, כאשר הקטן בן 4.

שילמנו לא מעט למקומות טובים.

חוויה מדהימה לכולם, כולל הקטן,

כמה שזה מפתיע , עד היום הוא זוכר קטעים מההצגה.

תלכו להצגת צהריים (בחלק מימי השבוע יש הצגה גם ב 14:30)

אנחנו קנינו כרטיסים מראש  ללא דמי תיווך באינטרנט באתר של התאטרון.

ניתן לקנות כרטיסים מוזלים יום לפני בדוכני כרטיסים, אך לא בטוח שתמצאו 5 כרטיסים ביחד.

• Jenny2
                        Jenny2 נערך לאחרונה על ידי

מקבץ שאלות לונדון

נכון שאתה טייל מנוסה, אבל עדיין קשה להעריך כמה זמן יקח לעבור ביקורת דרכונים ולקלב את המזוודות, כי הדברים לא בשליטתך. מסניון לא קטן בשדה התעופה לוטון הענינים לא כל כך מתוקתקים ובהחלט יכול להיות שלא תצאו לפני 12.30- שזה בעצם 2.30 שעון ישראל.

נחתתי בטיסה הזו בלוטון כמה וכמה פעמים ותמיד מצאתי את עצמי מותשת (וזה בלי שהייתי צריכה לדאוג לילדים קטנים במהלך 5 שעות הטיסה) ומאוד שמחה שבאים לאסוף אותי כך שאני לא צריכה "לשנע" את עצמי.

אז עם כל הטרטור שבהחלפת מלון, אני חד-משמעית בעד  לישון לילה ראשון ליד השדה ולא להתחיל לנהוד בשעות הקטנות של הלילה (מבחינתך). למחרת בבוקר קומו כמו בני אדם, תאספו את האוטו וסעו לוונדזור באור יום בנחת.

• אנשיםטובים

מקבץ שאלות לונדון

תודה לכולם

• 1
                          • 2
                          • 2 / 2
                          • פוסט ראשון
                            פוסט אחרון