סיכום הרוקיז הקנדיים
-
סיכום הרוקיז הקנדייםתודה על הטיפים
אנסה לברר לגבי השמורה הזו , חבל שזמננו באזור באנף די קצר..
התמונות שלכם נהדרות וכמה מזל היה לכם לפגוש כל כך הרבה דובים

תמשיכו להנות
איריס
-
סיכום הרוקיז הקנדייםהייתי מוותרת על אגם אחד בשביל המקום הזה אם לא הייתי מגלה עליו בנסיעה מבאנף לגאספר חחח.
מבטיחה לך שתפגשי גם את בגאספר לא מעט דובים. הם לאורך כל maligne road.
-
סיכום הרוקיז הקנדייםליאת
שאלה-
האם עליתם בכביש העולה ל -Mount Edith Cavell?
האם עליתם בכביש העולה ל-Takakkaw Falls?
מוני
-
סיכום הרוקיז הקנדייםאיזה תמונות מהממות!! תמשיכו לעשות חיים, ושמחה שאת נהנת ממפגשים עם הדובים למרות החשש

-
סיכום הרוקיז הקנדייםליאת ,
תודה על ההמלצה על sunshine meadows - בעקבותיה בדקתי כעת את המקום ונראה פשוט מהמם! מיד נכנס לרשימת האתרים לביקור בבאנף.
מאחר ונהיה שם בסוף השבוע הבא שהוא סוף השבוע של CANADA DAY אני מקווה שלא יהיה צפוף מדי.
אשלח תמונות ועדכון לאחר הביקור
תמשיכו לבלות ולהנות
ורדה
למען אלו שעדיין מתכננים להלן שני האתרים מהם לקחתי את החומר לביקור במקום
http://www.todocanada.ca/city/banff/listing/sunshine-meadows -banff-national-park/
-
סיכום הרוקיז הקנדייםהיי מוני,
לא, בשני כבישים אלו לא היינו.
תודה רבה שירה:)
ורדה, מאחלת לך שפע של הנאה המקום, תהני גם בשבילנו! מקום מדהים וכל כך חבל שאינו מוכר בארץ. מחכה לתמונות

-
סיכום הרוקיז הקנדייםאיזה כיף להיזכר דרך התמונות הנהדרות!
למתענינים ב Sunshine Meadows - עוד לינקים כאן בהודעות 8 - ו 16.
גם אנחנו בסוף לא הספקנו להגיע לשם, וחבל.
-
סיכום הרוקיז הקנדייםהיי לכולם,
נזכרתי במשהו שקראתי באינטרנט לפני כמה חודשים- שנת 2017 היא שנה שבה סופרים תקופת זמן מסויימת לרוקיז ולכן כל השמורות הן ללא תשלום. אבל בכל זאת, מי שתכנן לשנה הבאה, תבדקו. למרות שזה כל כך מצחיק, אפשר פשוט להמשיך לנסוע בכביש הצדדי על תקן "מי שכבר שילם", אף אחד אפילו לא פוזל לעבר הכביש הזה. כשנסענו לשמורת יוהו, בטעות דילגנו על הבוקטה שבו משלמים, חשבנו שזה סתם מבנה קטן ורק אז הבנו שזה המקום שבו משלמים. אף אחד לא הסתכל עלינו ולא אמרו לנו כלום. לא שאני ממליצה לעשות את זה. רק מציינת

עכשיו חזרנו מהרכבל של sea to sky gondola , אחרי שהיינו בפארק קאפילנו. מסתבר שרכבל ואני ממש לא הולכים ביחד, כל העלייה ובירידה בכלל, עוד שנייה התעלפתי מפחד. גיא לעומת זאת נהנה מכל רגע.
בקאפילנו היה מד-הים! כדי שהחוויה תהיה מאה אחוז מושלמת, קיבלו את פנינו גשם וערפל. הפקיד בכניסה הסביר לנו שמדובר ביער גשם שיורד בו גשם עשרה חודשים בשנה (ואני וגיא צחקנו לנו שבחודשיים הנותרים יורד שלג, בגלל זה לא יורד בהם גשם). מדובר במקום כל כך יפה, הצמחייה שם וההשקעה שהשקיעו בבנייה ובתכנון של המקום פשוט יוצאת דופן. הגשרים שם אחד אחד חוויה!! ישנו הגר הארוך שהתנדנד כאילו הוא נדנדה, וכמובן שהתיירים הסינים והיפנים חייבים בכל מקום לעשות בלאגן, אז הם קפצו ורצו ואני עוד שנייה התעלפתי מפחד. זה היה בלתי אפשרי ללכת ככה, כלפעם נפלנו לצד השני.
יש במקום את הcliff walk, שם הולכים על גשרים שצמודים לצוק ובמקום אחד הגשר מתעקל החוצה מהצוק והולכים באוויר. מדהים! ובנוסף ישנו הגשר של treetop , שם הולכים על גשר יציב (מזל) בגובה רב מאוד מעל היער. במקום מקבלים פונצ'ואים בחינם (דהה, כי תמיד יורד שם גשם), המקום באמת מקסים והילדים שהיו שם התחפרנו מכל הגשרים. אני התחרפנתי מכמה הטבע יכול להיות ירוק, מלא מים בכל מקום והאוויר שם היה כאילו נושמים חמצן טהור.
מאוחר יותר אעלה תמונות, עדיין לא הספקתי להוריד נעליים אפילו! חחחח
נשתמע!

-
סיכום הרוקיז הקנדייםבוקר טוב
תודה על החוויות מגשר קפילנו - גם בתוכנית שלנו !!
אגב האם עשיתם או מתכננים לעשות טיול אומגות בויסטלר או גרוס?
לגבי Sunshine Meadows - לורדה ולכל המתכננים : מעיון באתר שלהם עולה ששניים מהמסלולים העיקריים כרגע סגורים. מה שפתוח הוא רק המסלול הקצר שמוביל לנקודת התצפית
אני עוד לא " השתכנעתי " להמיר תוכניות אחרות בשמורה הזו , נראה.. ורדה אם תהיו אשמח לראות ולקרוא רשמים
-
סיכום הרוקיז הקנדייםהיי איריס:)
לא עשינו ולא מתכננים לעשות. אני לא שורדת דברים מהירים חחחח
-
סיכום הרוקיז הקנדיים -
סיכום הרוקיז הקנדיים -
סיכום הרוקיז הקנדייםשלום לכולם
מקווה שאתם ישנים שנת ישרים עכשיו 
היום שטנו במעבורת מונקובר לאי וונקובר. הגענו למעבורת מוקדם (שעתיים ומשהו לפני) למרות שהזמנו מקום כבר מראש, אז הפקידה הציעה לנו שנעלה על המעבורת שעה אחת מוקדם יותר, כי יש מקום. כך עשינו. עשרים דקות בערך לפני השייט קראו בכריזה להגיע לאוטו ולהתכונן להתחיל להתקדם. השייט עבר ממש מהר, הספקנו לראות לוויתנים קטלנים (אבל לא לצלם חח).
מאחר והגענו מוקדם לאי ונקובר, החלטנו לנסוע לגני בוצ'רט במקום מחר בבוקר. המקום פשוט חוויה מדהימה. כל כך מטופח, מלא מלא בפרחים מכל סוג, כל צבע וכל גודל אפשרי. תענוג להסתובב שם. היה לנו היום גם יום שימשי, אז בכלל היה כיף. המקום מאו גדול, הופתענו שמחיר הכניסה גבוה (32 דולר לאדם), אחרי הכל מדובר בגן פרחים, אבל לא נורא. המקום מאוד גדול, מורכב ממספר גנים עיקריים גדולים וכמה קטנים מסביב. מקום נפלא למי שחובב מאוד צילום פרחים במאקרו (אני! אני! אני!). היינו שם בערך שעתיים ומשהו, היינו כבר עייפים מהשמש ומהשייט והחלטנו לנסוע לבית המלון. בחרנו בhelm's inn, מקום אחלה ממש, זול לחלוטין, בחרנו בסוויטה ממש גדולה עם מטבח מאובזר באופן מלא כולל מקרר בגודל מלא, חדר שינה, סלון, הכל חדש וכייפי. אה, וגם מרפסת. אנחנו בקומה שנייה והחסרון היחיד פה זה שאין מעלית. מאחר ואנחנו פה רק לילה אחד, לא טרחנו להעלות את כל המזוודות, זה קצת מפריע, אבל לא ביג דיל. הערב כנראה נלך לטייל בטיילת שיש פה בנמל.
מחר אנחנו בע"ה עוברים במעבורת נוספת לפורט אנג'לס בארה"ב.
נשתמע
-
סיכום הרוקיז הקנדיים -
סיכום הרוקיז הקנדייםבגני בוצ'ארט
-
סיכום הרוקיז הקנדיים -
סיכום הרוקיז הקנדייםאגב, טיפ חשוב לכל מי שמבקר בוונקובר- האקווריום של וונקובר זאת לא כזאת חוויה. יכול להיות שמי שלא ביקר עד כה באף אווקריום יהנה שם. אנחנו היינו במרינלד בניאגרה ובאקווריום בטורונטו (שהיו מעלפים אחד אחד והלוואי ויכולנו להיות בהם יותר). לדעתנו האקווריום בוונקובר מאוד קטן, לא שווה את הכסף, אין בו הופעות של הלוויתנים והדולפינים, אלא רק מציגים אותם ומספרים על הזן שלהם. לא התלהבנו בכלל.
ואם כבר אז כבר- טיפ חשוב! כל מי שמגיע לניאגרה פולס, פשוט חובה לקחת מונית של עשר דקות ולנסוע למרינלנד. חוויה של פעם בחיים! המקום עצום, מלא שטחים לפיקניק, מתקנים (מפחידים) כמו בלונה פארק ויותר מזה וכמובן- בריכות עם לוויתני בלוגה מתוקים ודולפינים כאלה חמודים! אפילו תיקשרתי עם אחד והוא כל כך התלהב (נראה לי) שהוא השפריץ עליי הישר מהבריכה! במקום ישנם גם דובים וגם איילים. המקום ממש חייב יום שלם כדי להינות בו כמו שצריך.
האווקריום בטורונטו שונה, שם מדובר באקווריומים סגורים, אבל ענקיים שחבל על הזמן, מעוצבים כך שהם מקיפים את האנשים מכל הצדדים, הם בנויים כך שהאקווריום נמצא גם בצד ימין וגם בצד שמאל ומעל הראש הוא מחובר גם! פשוט כל מה שמקיף אתכם זה האקווריום. כמות המינים וסוגי הדגים שיש שם פשוט עצומה. בקיצור, חוויה! לילדים בכלל. ולמי שחובב את הטבע הימי אז בכלל.
חבל שטורונטו לא כל כך מוכרת למטיילים. מדובר בעיר מדהימה עם פארקים שלא מהעולם הזה. בראש ובראשונה high park, אבל על זה כבר אפרט במקום אחר שאני לא יודעת עדיין איפה הוא יהיה בדיוק חח.
-
סיכום הרוקיז הקנדייםהתמונות מקפילנו מדהימות אבל מה זה הגשם הזה ?
את השכמיות קיבלתם במקום ?
גם התמונות מהגנים מקסימות.
אני ממש סופרת ימים אם כי לפני יומיים בתי שברה אצבע ברגל וכרגע כל הטיול שלנו בסכנה !! לא מצליחה ללכת בכלל

-
סיכום הרוקיז הקנדייםליאת, תודה רבה על השיתוף! ממש כיף כשדברים מסתדרים כמו שתכננת והציפיות שלך מהטיול מתממשות!
מסכימה איתך שהאקווריום בונקובר הוא לא בטופ. לדעתי אפילו המצפה התת ימי באילת טוב יותר. אני הייתי שם בערך שעה ואז המשכתי לטיול בפארק, שממנו דווקא נהנתי מאוד.
-
סיכום הרוקיז הקנדייםהי ליאת,
איזה יופי של תמונות! מאוד עוזר למקורקעים שבינינו לעבור את הקיץ...
איריס - מחזיקה אצבעות שהטיול יצא לפועל!
דנה