חכירת מטוסים של אל על
-
שלום לכולם!
אני יודע שחלקכם מכירים את השאלות שלי ודי מצינו את השאלות על אל על.
אבל לאחרונה חלק מטיסות של אל על לניו יורק מתבצעים באמצעות חכירת מטוס של חברה ספרדית כלשהיא. במקרה של החלפת הטיסה שלי ( 10:40) לחכירת החברה מה יהיו התנאים בטיסה?יהיו מסכים אישיים?
עכשיו, במקרה שאי רוצה להבטיח לי טיסה במטוסים של אל על זה משנה איזה מטוס אטוס?(747,777) והאם העברת הטיסה לטיסת לילה יכולה להבטיח לי טיסה עם אל על?
לדעתי הנושא הזה פשוט בושה לאל על וזו פעם אחרונה שאני טס איתם( פעם קודמת טסתי איתם לאמסטרדם ב767 והייתה טיסה נהדרת).
אשמח לעזרה !
-
חייב תשובה אם לשנות את הטיסה!? -
חייב תשובה אם לשנות את הטיסה!?לא נראה לי שאף אחד בפורום יכול להבטיח לך איך ייראה המטוס - רק אל על, אם תשאל אותם באופן רשמי ותקבל תשובה רשמית.
אגב, שאלה: אם הביטחון (שהוא הסיבה הראשית בדרך כלל שנוסעי אל על המושבעים טסים איתה) הוא ממילא של אל על, והמטוס יהיה טוב - מה זה בעצם משנה אם החברה ספרדית או לא? מה נותנים לך דיילים של אל על ששונה משמעותית? סתם מתוך עניין.
-
חייב תשובה אם לשנות את הטיסה!?זה בדיוק מה שאני שואל, אם יש הבדלים גדולים? מערכת בידור:סרטים בעברית?מרווח כסאות ועוד....
-
חייב תשובה אם לשנות את הטיסה!?אלה כל המטוסים של אל-על: SEAT GURU. באתר זה מופיע איזה מערכת בידור יש בכל מטוס, מה מרווח המושבים וכיו"ב.
איש לא יכול להגיד לך ברגע זה איזה מטוס יטוס.
איש לא יכול לנבא איזה מטוס יהיה במידה וזו תהיה החברה הספרדית (או אולי אל-על תחכור מטוס מחברה אחרת).
-
חייב תשובה אם לשנות את הטיסה!?גם אל על לא מוכנים להתחייב שהמטוס יהיה שלהם.
אני טסה באוגוסט ושאלתי אותם לפני שסגרתי את הטיסות והם לא מוכנים להתחייב, הם אומרים שאם המטוס יהיה חכור אז הנוסע יכול לבטל את הטיסות (ובנינו זה לא באמת קורה, כי כולם מזמינים מלונות וכו..)
ממש חוצפה שהם עושים את זה.
-
חייב תשובה אם לשנות את הטיסה!?לא כל כך הבנתי....אם אני אטוס במטוס חכור אני יוכל לבטל?הרי כבר טסתי.
אם מודיעים לפני וניתן לבטל אז כמה ימים לפני מודיעים?והאם טיסות ברגע האחרון יהיה בעלי מחירים משתלמים?
-
חייב תשובה אם לשנות את הטיסה!?בשפת הילדים... חפרת

אין דרך לדעת.
אם יודיעו לך על שינוי שכזה, תוכל לבטל בלי לשלם קנס.
כנראה שזה לא ישתלם לך, כי טיסות אחרות כבר יתייקרו.
מציע כי תשתה כוס מים קרים. תרגע. תטוס. תהנה, ותחזור לספר לנו.
(נ.ב. - כפי שכתבו לך, לא נראה לי שעשו חכירה רטובה לקווים לניו יורק בכלל. מדובר בקווים יותר קצרים)
-
חייב תשובה אם לשנות את הטיסה!?לא הבנת אותי. אני שאלתי למה דווקא אל על אם אתה יודע שיכול להיות שינוי כזה, ומה משנה לך אם הצוות ספרדי או ישראלי (לא דיברתי על איכות המטוס, יכול להיות שגם לחברה המוחכרת יש מטוס מעולה, מי יודע).
אתה מחפש פה הבטחות ומידע בדוק כשאפילו אל על לא מתחייבת בפניך על כלום. לא תמצא פה מזור בפורום. אם זה לא מספק אותך, אתה יכול לטוס עם חברה אחרת, או פשוט להחליט להישאר עם מה שיש.
-
דנה: הלינק הנכון -
חייב תשובה אם לשנות את הטיסה!?אם הנושא מטריד אותך, מה שנראה כך, אני חושב שעליך לשקול מעבר לחברת תעופה אחרת, ודעתי רצוי גם שתודיע לאל על כי זו הסיבה שהחלטת לבטל את הטיסה איתם. שידעו שהמצב הנוכחי גורם להם הפסדי הכנסות.
-
חייב תשובה אם לשנות את הטיסה!?זה לטורונטו (לשם הם טסים כמדומני ב 767 ישן).
לניו יורק לא שמעתי שעשו החלפות.
-
חייב תשובה אם לשנות את הטיסה!?היום נדחתה טיסה לניו יורק בחמש שעות והוחלפה לחברה הספרדית
-
חייב תשובה אם לשנות את הטיסה!?לגבי הטיסות לטורונטו ראיתי ממש הודעה רשמית שהטיסות יבוצעו על ידי חברה ספרדית כלשהי. המחיר- תחרותי מהרגיל.
-
חייב תשובה אם לשנות את הטיסה!?צודק.
בדקתי והחברה הזו מטיסה גם את קבוצת ברצלונה.. אז מבחינתי הם בסדר

-
חייב תשובה אם לשנות את הטיסה!?טסתי לאחרונה פעמיים במטוס החברה הספרדית היה מצוין. גילוי נאות אנחנו מסתפקים בשרות אדיב, נקיון ונוחות ככל שניתן במח' תירות. לא מסכימה עם כל ההשמצות של אלעל, כל הטיסות שלנו הישירות לניו יורק היו טובות מאד כל עוד הישראלים הגבילו את הילדים שלהם מלהשתולל וזה כבר לא בידי אלעל.
לא יכולה לתת חוות דעת על הבידור = לא עושים בו שימוש. יש מחשב וספרים.
-
חייב תשובה אם לשנות את הטיסה!?אני לא יודעת כמה זמן מראש הם מודיעים, אבל זה לא בסדר גודל של שבועות.. יותר בכיוון של יום- יומיים לפני.
הם מאפשרים לך לבטל את הטיסה בלי קנס. ולגבי טיסות אחרות, אף אחד לא דואג לך אם ביטלת
-
חכירת מטוסים של אל עלמספר טיסה ותאריך מדוייק יעזרו לי לבדוק לך את הפרטים הללו
ולגבי החברה הספרדית
טסתי איתם גם בעקבות חכירה באל על
הטייסים והצוות אינם ישראלים/יהודים
אז תכלס אם יודעים מראש שזה לא אל על
אין טעם לטוס איתם