קונקשיין ב LAX
-
אני אמור לטוס עם חברת טורקיש ל LA נחיתה 18:30 בזמן מקומי
(זמן טיסה ברוטו של 18 שעות)
התכנון המקורי שלי היה ללון ב LA ולמחרת לעשות את הנסיעה ללאס וגאס
התחלתי לחשוב אולי עדיף לי לרכז את כל הסבל ביום אחד ולעשות עוד טיסת קונקשיין לוגאס כבר באותו היום (לצאת מ LA ב 21:30 ולנחות בוגאס ב 22:30)
יתרונות:
לא צריך לעשות check in/check out
חייבים ללכת לישון מאוחר 0:00-1:00 ומקווים לישון רצוף עד לבוקר
חוסכים נסיעה של 4 שעות במדבר
חסרונות:
מעייף מאוד
יכולים לפספס את טיסת הפנים במקרה של עיכוב
אשמח לשמוע את דעת המומחים

-
קונקשיין ב LAXאם הטיסה מ-LAX ל-LAS לא תהיה על אותו הכרטיס של טורקיש, כן תצטרך לעשות צ'ק אין. סביר להניח שגם למזוודות תצטרך לעשות צ'ק אין, אלא עם החברה הממשיכה לוגאס היא בהסכם עם טורקיש והאחרונה תסכים או תוכל לתייג את המזוודות ליעד הסופי, במידה ולא יהיה על אותו הכרטיס.
בנוסף לכך, תצטרך לשלם על המזוודות בטיסה לוגאס (אלא אם מדובר בסאות'ווסט).
ולבסוף - תמיד בהנחה שהטיסה לוגאס לא על אותו הכרטיס של טורקיש - אם חלילה הטיסה של טורקיש תתאחר, עלולים להפסיד את טיסת ההמשך וכתוצאה מכך גם את הכסף שמשלמים עליה.
-
קונקשיין ב LAX"לא צריך לעשות check in/check out"
הכוונה הייתה למלון

אבל אתה צודק מה שהכי מלחיץ אותי זה עיכובים בטיסה של טורקיש ופספוס טיסת הפנים.
-
הבנתי על הצ'ק אין/אאוטחשבתי שמדובר על הטיסה. מה שכתבתי על הטיסה נראה לי נכון
-
הבנתי על הצ'ק אין/אאוטעזרת לי מאוד.
שאני חושב על זה לעומק.. מספיק שיהיה איחור של שעה וחצי- שעתיים בטיסה בשביל שאני אפסיד את הקונקשיין.
מלבד להפסד הכסף על טיסת הפנים (הטיסות מואד זולות ככה שזה לא כל כך נורא)
זה להתחיל את הטיול ברגל שמאל (למצוא מקום לינה, להודיע לחברת השכרת הרכב על איחור בהגעה וכו')
אני אלך על האופציה של לינה ב LA
-
הבנתי על הצ'ק אין/אאוטאם יש אפשרות להוסיף את הטיסה לוגאס לאותו כרטיס של הטיסה הבינ"ל אז זה בהחלט אפשרי. גם אם הטיסה של טורקיש תאחר אז זו תהיה המחויבות שלהם למצוא לכם סידור.
כאמור אם זה בכרטיס נפרד אז לא מומלץ בגלל השעה.
-
קונקשיין ב LAXאם היעד שלכם הוא לאס וגאס, ואם שינוי אפשרי מבחינת תנאי הכרטיס שלכם, הייתי בוחרת בהגעה ללאס וגאס (לאו דווקא דרך לוס אנג'לס, כל קונקשיין אחר בארה"ב אפשרי).
אם זה בלתי אפשרי, הייתי שוכרת רכב בשדה התעופה, ישנה לילה ראשון מחוץ ללוס אנג'לס ובבוקר ממשיכה ליעדי (אבל זו אני ).
-
קונקשיין ב LAXושכחתי לספר שפעם טסנו בטורקיש ל-LAX, באותה השעה של הטיסה שלכם.
בשעה 20:00 לערך כבר היינו על הרכב בחברת ההשכרה ובשעה 00:30 בלאס וגאס, הגעתי "על ארבע", זה אחרי הפסקה ב-BARSTOW בסטארבאקס שם שתיתי אקספרסו סופר ארוך שאיפש לי להמשיך בדרך.היתרון, כבר לא הייתה תנועה רבה בדרכים.
אבל כפי ש-"לימי" כתבה, זה אני. העצה של לימי ללון קצת מחוץ ל-LA לא רעה בכלל, אני מניח שתמצאו איזה מלון בדרך ובמחיר סביר.
רציתי להמשיך בטיסה לוגאס, אבל הבעיה שטורקיש דרשו תוספת מאוד גבוהה לצרף את טיסת ההמשך (לפני שכירטסתי). אם עושים לשינוי לכרטיס אחרי כירטוס, אז חלים התנאים של טורקיש, נדמה לי תוספת של 150 דולר עבור שינוי + המחיר של הכרטיס החדש, שלמיטב ידיעתי לא יהיה זול כלל וכלל.
-
קונקשיין ב LAXתודה על העצות
הזמנתי את הכרטיסים מזמן במחיר ממש טוב ביחס לתקופת החגים.
לא שווה לי לעשות שינוי ללס וגאס בשביל לחסוך כמה שעות
בכל מקרה חשבתי לישון את הלילה הראשון ב-Hesperia (זה שעה וקצת נסיעה מ-LAX)
- יש שם סניף ענקי של טארגט ככה שזה יהיה מקום טוב להצטיידות
- הלינה שם מאוד זולה ביחס ללוס אנג'לס
- זה יחסוך לי את היציאה מהעיר בבוקר
- עד שנגיע למלון יהיה כבר מאוחר ולא יקרה מצב שנירדם מוקדם מידי
לגבי נסיעה עד לוגאס ישר לאחר הטיסה. בשנה שעברה שנחתנו ב LA לקחנו רכב וישר נסענו לסן פרנסיסקו דרך כביש מהיר (זה עבר חלק ללא כל בעיה)
אבל זה היה לאור יום וזה הרגיש לי הרבה יותר נוח מאשר נהיגת לילה בכביש הכי משעמם בעולם

למרות שבטח זאת חוייה לנהוג לוגאס בלילה ופתאום לראות באופק את קרנבל התאורה
-
קונקשיין ב LAXנראה לי סביר. זכור לי גם מהנסיעה הזאת מ-LA לוגאס שעצרתי בסניף הטרגט בהספריה, היה שם סטארבאקס, רציתי מאוד כוס קפה ובגלל דקה אחת, בדיוק סגרו את הקפה, סירבו להגיש לי. אז משכתי עד ברסטו לכוס קפה.
-
קונקשיין ב LAXנשמע לי שהפתרון שבחרת מצוין. גם אם תהיה עייף אחרי הנחיתה והיציאה מ-LAX בטח יהיה לך כוח לנהוג שעה כדי לצאת מהעיר. למרות שיש גם מלונות טובים סביב השדה בלוס-אנג׳לס, ולא בהכרח יקרים מאוד, ואם תישן שם תוכל לאסוף את הרכב בבוקר למחרת (מה שיעלה לך בזמן אבל אולי יחסוך לך יום השכרה בסוף).
בכל מקרה עדיף באמת שלא תזמין טיסה ללאס-וגאס כבר באותו ערב. סביר להניח שדווקא לא תהיה בעיה ותספיק - אבל זה סיכון מיותר מאוד.
-
קונקשיין ב LAXפעם אחת נחתנו בl.a בסביבות השעה שלכם, וגם נסענו לHesperia כדי לחסוך זמן ביום שאחרי (היעד היה עוד אחרי ווגאס). בפועל כל העיכוב של שכירת רכב, ועוד הצטיידות קטנטנה שעשינו בדרך וזה שהחושך כבר ירד גרמו לזה שהתחרטנו על שעשינו את הנסיעה הזו בכלל. אז אם עושים אותה בכל זאת עדיף בלי להתעכב בכלל, ולקוות שהכל יתקתק..