ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

עליה לטיטליס או יונגפראו?

פורום טיולי משפחות
    4
    8
    2204
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • marina_1105
      marina_1105 נערך לאחרונה על ידי

בוקר טוב לכולם,

אני מתלבטת בין לעלות ליונגפראו או טיטליס. מכיוון שאני מטיילים עם ילדה בת 6 טיטליס יותר מתאימה. אבל אני מתניידת על כיסא גלגלים ועליה לפארק גלישה בטיטליס הינה ברכבל פתוח ולכן לא מתאים עבורי. רציתי מאוד לחוות משחקי שלג יחד עם הבת שלי. הבעיה שעליה ליונגפראו (חוץ מזה היא יקרה ) לוקחת שעתיים ונראה לי שלידה יהיה די קשה ומשעמם בזמן העליה למרות שהיא מאוד אוהבת טבע והנופים.

מה הייתם ממליצים? לוותר בכלל? מבעס להיות בשוויץ ולא לעלות לפסגות מהסוג הזה....

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • ayeletback
        ayeletback נערך לאחרונה על ידי

בהנחה שזה לא רק את והיא בטיול. אולי תעלו לטיטליס. ולפארק הגלישה היא תמשיך לשעה עם מבוגר אחר ( הנסיעה עצמה ברכבל לפארק הגלישה היא כמה דקות....
        ) ואת תשתי קפה בנחת במסעדה בראש הטיטליס ותסתחררי מהנוף?

אני מאוד ממליצה גם בדרך חזרה לעצור בתחנה של האגם. הוא מדהים, אפשר לקחת סירת משוטים או סתם לטייל סביבו  הילדים שלי ( וגם אני ) מאוד מאוד נהנינו שם וזו חלק מהחוויה.

מסייגת כל מה שאמרתי בבדיקה האם ניתן להכניס כסא גלגלים לשלב הראשון ברכבל, כי הוא די קטן.|
        יכול להיות שכן, אני לא בטוחה אבל הוא זכור לי כקרון קטן. אבל אולי אפשר לקפל את הכסא באמצע. זה דבר שצריך לבדוק איתם.

• okmju
          okmju נערך לאחרונה על ידי

אנחנו בחרנו לעלות (בקיץ הקרוב..) לטיטליס.

ליונגפראו- הנסיעה ארוכה, פחות חוייתית ברכבת ולא רכבל, יותר יקר. ההבדל בגובה הוא לא משהו שנרגיש כנראה...

הבנתי שבד''כ בטיטליס בתחנה העליונה יש שלג, לא רק בפארק הגלישה. יש בתחנה העליונה עוד נקודות ענין כמו מערת הקרח והגשר התלוי וגם בית קפה וסטודיו לתמונות עם תלבושות שויצריות.. כמו שאמרה אילת גם תחנת האגם בטרוביזי שווה מאד, שם גם מותר לעשות פיקניקים ויש מסלול סלול סביב האגם.

כדאי לבדוק ישירות במייל איתם לגבי נגישות, יש באתר של הטיטליס פרטים ליצירת קשר

• lbd
            lbd נערך לאחרונה על ידי

אל תוותרי על העליה. היונגפראו באמת מיותר. 4 שעות נסיעה במיוחד לילדה זה מוגזם. בשוויץ הנגישות גדולה. נסי לבדוק גם את השילטהורן האם נגיש. לי אין נסיון בזה.

• marina_1105

okmju,

תודה על הטיפ. גם איילת כתבה שבתחנה העליונה בדרך כלל יש שלג, במיוחד שמדובר בתחילת יולי. כבר כתבתי מייל למשרדי טיטליס.

lbd,

באמת קשה לי אוותר על עליה של אחת הפסגות. כמעט השלמתי  שזה כנראה יהיה טיטליס ללא פארק גלישה. נעצור גם בתחנה הנמוכה לסיבוב ליד האגם TRUBSEE.

אגב לשילטהורן רציתי גם לעלות, רשמתי אותה כאופציה

• marina_1105

להלן התשובה שקיבלתי מאתר בטיטליס:

To visit Mt. TITLIS with a wheelchair is possible. Ice Flyer, glacier park and suspension bridge is not possible to visit with a wheelchair.

With the wheelchair you can visit the glacier cave and the terrace for enjoying the view. At Mt. TITLIS there is snow all year round.

At Truebsee (middle station) there is a trail which is recommended for wheel chair users.

The return ticket per adult is CHF 89.00 / children pay half price. Ice Flyer ticket costs CHF 12.00 for children CHF 6.00

החלטנו לעלות לטיטליס במקום יונגפראו, לחוש את השלג ואחר כך לרדת בתחנה של אגם Truebsee

תודה רבה על הטיפים ורעיונות!

• ayeletback
                  ayeletback נערך לאחרונה על ידי

מצויין תהנו

• marina_1105

תודה רבה! בטיול תמיד כיף, במיוחד בשוויץ))))

• 1 / 1
                    • פוסט ראשון
                      פוסט אחרון