מסלול יומי בדולומיטים
-
בוקר טוב לכולם,
אנו משפחה עם 3 ילדים גדולים נהיה בצפון איטליה בסוף אוגוסט 9 ימים מלאים.
לאחר תכנון של 8 ימים באגמים והסביבה נותר רק לתכנן את הדולומיטים.
מחפשת טיול מעגלי בין יום אחד .איזה אתרים בדולומיטים ניתן לעשות ביום אחד?אתרי חובה. אשמח להצעות. אנו ננסה להתגמש ולהמשיך שם יום נוסף (מקסימום ניקח תיק קטן ונמצא שם מקום ללון ללילה) הם ניתן לבצע את הדולמיטים ביום אחד? יומיים? אשמח להצעות.
תודה ויום טוב
-
מסלול יומי בדולומיטיםמאין מגיעים לדולומיטים ולאן ממשיכים? לדעתי כדאי שתפרטי למען קבלת תשובה ענינית.
מתכננים מסלול טיול רגלי מעגלי או ברכב?
-
מסלול יומי בדולומיטיםאנו מתחילים את הנסיעה ברכב מסירמיונה שם אנו לנים. אני מחפשת טיול מעגלי ברכב כמובן ועצירה בעיירות מעניינות. הבעיה היא שיש כל כך הרבה מה לראות בדולומיטים ולכן אני לא יודעת מה כדאי להוריד ומה חשוב וחובה לראות שם.
אם צריך וחובה אעשה זאת בטיול בין 2 ימים באיזור אך נראה לי יותר טיול בין יום כדי שאוכל להספיק לראות כמה שיותר באיזור האגמים .
-
מסלול יומי בדולומיטיםאישית, אני מתקשה להבין את "הדולמיטים ביום אחד"
הם חבל ארץ לא קטן (צפון, מערב וכו כפי שכבר הבחנת)
למסלול של יומיים צריך להביא בחשבון כי יש לשריין חצי יום לעליה לדולמיטים וחצי יום לירידה ו...כמובן שעות של לוגיסיטיקה(שינה,תזונה)
הייתי עולה לדולמיטים- דרך אולי מולבנו-טובל והחלק המערבי
וביום השני-מרמולדה אורטיזי-קניון- וזהו לרדת חזרה.
או--
לעלות בצ'יק צ'ק- בנסיעה ישירה ולנצל את מה שנותר מהיום ליעדים באזור אורטיזי-סלבה די וואל גארנדה
למחרת-כמו קודם.
או---
לוותר על הנגיסה הפעם בדולמיטים ולשמור לכם אותם לטיול של 4-5-6 ימים בפעם אחרת, בצורה שפויה יותר.